Фидосова обгърна Цветанов

Не дава парламентарна спецкомисия да го разследва
21 окт 2010 15:12,
483
Фидосова обгърна Цветанов
Снимка: БГНЕС

Съпредседателят на групата на ГЕРБ в Народното събрание Искра Фидосова категорично отхвърли идеята за спецкомисия, която да разследва вътрешния министър Цветан Цветанов.

"Не е работа на парламента да се занимава с това нещо. Моето лично мнение и предложение ще бъде да не се подкрепя създаването на такава комисия, принципно. В момента става въпрос за господин Цветанов, утре ще става въпрос за втори, трети, пети. Има ред, има правила", аргументира се Фидосова.

Още по темата
Според нея нито конституцията, нито правилникът на парламента позволяват подобна намеса.

На въпрос защо тогава беше формирана подобна комисия за Сергей Станишев, Искра Фидосова отговори:

"Става въпрос за управление на едно цяло правителство. Народното събрание е органът, който контролира, който осъществява пълен контрол върху дейността на изпълнителната власт.

Тук става въпрос в лично качество – на физическото лице Цветан Цветанов да бъдат проверявани факти и обстоятелства, свързани с неговата личност като физическо лице, не като министър".

Искра Фидосова отхвърли и тезата, че Цветанов трябва да се оттегли до изясняване на обстоятелствата около забогатяването му.

По думите й няма такава необходимост, защото срещу него не е повдигнато обвинение, а е атакуван единствено с компромати, които "се тиражират от сутрин до вечер през последните дни".

Целта на атаката е една, твърди юристът от ГЕРБ – да бъде дестабилизирана държавата, с оглед поста, който Цветан Цветанов заема. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


483
Още по темата: НССтанишев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
326
2
 
18
 
! Отговори
ZORO преди 13 години
РЕШЕНО E ДА КАНОНИЗИРАТ И ИЗОГРАФИСАТ СВ. ЦЦ ПОКРОВИТЕЛ НА ЮРИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
325
2
 
23
 
! Отговори
PENE преди 13 години
Това ПРАСЕ Фидосова , не трябваше ли да го разследват за участие в ИНОТНАТА МАФИЯ ? ! !А вместо това взела да ни обяснява кое е компромат и кое не е !Представете си само -ТАКИВА ОЯЛИ СЕ *** , ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ - просто защото тая е основният автор на законите , които послушно се гласуват от фигурантите на ГЕРБ и АТАКА в парламента !УЖАСНА *** !
324
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
344=***
323
4
 
22
 
! Отговори
monke преди 13 години
Още миналата година написах, че ГЕРБ ще е най-голямото осиране за цял 20-годишен преход! То си продължава, осирането де! Не съм нито от БСП, нито от ДПС, обаче тези са по-крадливи, некъдърни и прости от всички в последните 20 години! Помнете ми думите! На пролет ще разберете истината! Тройната коалиция може и да крадяха, ама оставиха 8 000 000 000, а тези *** милиционери ги опоскаха и търсят още за опоскване! Жална ни майка!
322
4
 
20
 
! Отговори
Бай Whoй преди 13 години
Тия тримцата Боко, Цвъцко и Вдянков са изключително неприятни и отблъскващи типове и като визия, и като поведение. Политик симпатичен няма и по света, но тези нашите не стават за нищо, а в БГ който не става за нищо - става политик. Та затова сме на това дередже. И накрая изводът е: И тези са като онези, защото го доказват непрекъснато.
321
4
 
17
 
! Отговори
Прегърнати преди 13 години
Фидосова ПРЕГЪРНА Цветанов и литнаха като ЛЕКОКРИЛИ ПИПЕПУДКИ. Летете и не се върнете.
320
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всеки може да опикае пода, бат Бойко може да *** тавана.
319
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какво *** пак тикветата. Много чувствителни нещо са станали. Верно е, че от една година само циврят, но в последно време попрекаляват с драматизма.
318
1
 
24
 
! Отговори
аси преди 13 години
АБЕ ТАЗИ СЕ ОПИТВА ДА ИЗЛЕЗЕ ИЛИ СЕ Е ЗАКЛЕЩИЛА,БОЖЕЕЕЕ ТО ЯЛА,ЯЛА ПА СЕ ЗАБРАВИЛА.УЖАС.
317
1
 
29
 
! Отговори
Jitan преди 13 години
Много моля редакторите на сайта повече да не публикуват снимки на Федосова,щото всичко мъжко умира в мен на секундата!!!! Все пак имам и аз мъжки задължения!!!
316
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А Цветанов как ша я об(г)ърне ? :))))
315
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЕРБ източват държавния бюджет чрез милиарди левове държавна субсидия преведени за партийци от ГЕРБ, а после Дянков съкращава работници от БДЖ и БАН, за да има пари за богати гербаджии.
314
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Баба меца шефа на бореца
313
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
може да си е всичко но герб са сабрали наи готините мъжкари ,боико цветанов и дянков, и тримата са сладури.
312
2
 
30
 
! Отговори
диетолог преди 13 години
Като нотариус свинята Фидосова е замесена в имотната мафия, това станя ясно в разкритата схема преди време. Бойко, изхвърли я тая лоена топка от Парламента, щото е пълен резил и срам. Това е само една машина за ***.
311
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ФИДОСОВА Е БОГАТА *** И Е ОТКРАДНАЛА МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ЦЦ!
310
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гербса неудържими, сте смачкат всичко по пътя си, достатъчно да пуснат Фидоска напред.Хахахахаха
309
1
 
22
 
! Отговори
свиневъд преди 13 години
Чувал съм, че тая *** на снимката яде на ден по половин прасе, една свинска глава и по три торти за десерт. Наближавала 300 кг.
308
2
 
18
 
! Отговори
п преди 13 години
Цветанеее Цветане ,как можа да се изложиш като наобранка как ?онези милиарди откраднаха а ти допусна за 200 000 евро да станеш за резил и хвърли петно на всичко сторено до тук,Цецооо Цецо зелен си още с тези детински грешки си за никаде
307
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ясно защо се амортизира толкова бързо автопарка на парламента та го съкратиха. Ами не били предвидили Фидоска да и купат някаква тежка верижна техника, и мерджаните сдадоха окачването и двигателя.Хахахахаха