Тотю Младенов: Дянков прибърза

Можело и да има пари за увеличение на пенсиите
Обновена: 29 яну 2011 21:31 | 29 яну 2011 20:18,
107
Тотю Младенов: Дянков прибърза
Двамата министри дават противоречиви изявления за пенсиите. Снимка: Булфото

Финансовият министър Симеон Дянков е прибързал с изказването си, че пенсиите няма да бъдат повишавани, смята социалният министър Тотю Младенов.

Двамата министри са на противоположни мнения по въпроса.

Социалният прогнозира, че "пенсиите могат да бъдат увеличени през втората половина на тази година", а финансовият му опонира, че пенсиите и минималната работна заплата няма да се вдигат и през тази година, тъй като бюджетът за 2011 година вече е гласуван.

„Всичко зависи от приходите за първото полугодие. Ако са над това, което е планирано, аз не виждам защо да не се дадат и затова тези изказвания са прибързани, разясни Младенов.

„Да изчакаме полугодието, да видим какви са приходите и тогава ще коментираме тези неща. Смятам, че той много рано се изказва още в началото на тази година по тези неща”, допълни той.

Още по темата


Социалният министър потвърди, че ще има фирми, дадени на прокуратурата за системно неплащане на заплати.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още по темата: Тотю Младеновпенсии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
0
 
3
 
! Отговори
възмутен преди 13 години
Тотю и синдикатите да не ми се правят на загрижени за хората, защото много добре видяхме как ни "дариха" с 3 в 1 - увеличиха хем осигурителните вноски,хем стажа и възрастта!Сега,колкото и ми се правят на велики това увеличение трябваше да влезе в преговорите тогава, преди приемането на бюджета,а не сега! Всички социални плащания са свързани с тази заплата и Младенов да не ми се прави на ощипана госпожица!От две години няма никаква политика,камо ли да миговорят за социална!Има политика на геноцид
104
0
 
3
 
! Отговори
шум преди 13 години
ех Дянков....имаше една приказка - ти па си много убав..-броиш ли си стотинките,че моята 83 год майка,само за лекарства дава 100 лв...и си плаща ток и парно всеки месец-накрая остава с 30 лв до пенсия,и ако не и дам някой лев и всеки ден не и нося храна-ще си умре като куче.Мили ми министри, споделете вашите майки как живеят?С колко джобни пращате децата си в луксозните частни училища или в училищата за надарени деца,и по тази "умишлено затъпяваща програма ли учат",с трамвая ли пътуват?
103
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вижте се бе българи колко сте жалки бре как ги търпите тея *** още а тоя Дянков трябва да бъден изпечен на кладата на площада да гледат всички .Нещастници
102
0
 
3
 
! Отговори
!?!?! преди 13 години
Дянков-пърДянков, Тотьо-ОмоТьо, моля, не си ги мерете в ефир!Тази година ще има президентски и местни избори, т.е. в средата на годината ще се яви бащицата ББ и ще се вдигнат пенсиите и бюджетните заплати! ;) Няма да се говори за дефицити и бюджета, а за благото на народа :)Но това не е герберски "патент", просто така правят всички!
101
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами е за тоя хаос говорих преди малко - е такова правителство-животно нема, непрекъснато си плюят в устите - тия хора нямат ли някакво единно виждане по даден въпрос? ББ е само като звероукротител в този кабинет. Ако имат различия да седнат да си ги изговорят и да излязат с единно мнение, а не като *** да заблуждават хората всеки ден с нови лъжи и то поважни въпроси. Да им забранят да говорят на тия пред медии - да се изказва един говорител.
100
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тия са българоубийци и двамата
99
0
 
11
 
! Отговори
Д-р Лекува Герболест преди 13 години
Абе смешници, вече и по между си не се разбирате. Той Смърдянков се е пообъркал, какви сте ми идиотчета ама едно до друго наредени.
98
0
 
7
 
! Отговори
Тъпаците преди 13 години
А кой ще даде правителството на съд, че не изплаща сключените договори? Не само не ги плаща, ами и си удържа 10-20% от сумите. Не е ли нагло да се прави ПР на чужд гръб?
97
0
 
4
 
! Отговори
ХИХИ преди 13 години
А диктатурата я разбрахме добре от СРСтата
96
0
 
8
 
! Отговори
до 95 преди 13 години
Това не е демокрация, а пълна липса на координираност и организация в правителството. От 2 години държавата е на самотек.
95
0
 
2
 
! Отговори
ha ha преди 13 години
До редакторите: напишете ми адреса на тази баба на снимката, можете да свършите едно добро дело, тук на страницата на сайта.........................
94
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДА ОТКРОВЕНО И ДИРЕКТНО КАЗВАТ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ЧЕ, Е ВРЕМЕ ЗА ПОСЛЕДНО СБОГОМ-ДРУГ НАЧИН ЗА ЧУВСТВИТЕЛНО НАМАЛЕНИЕ НЕ Е ИЗМИСЛЕН. БРАВО НА ДЯНКОВ НАПИПА ПРАВИЛНИЯТ ИЗХОД И РАБОТИ АКТИВНО ПО СЛУЧАЯ. А ОНАЗИ ТЪНКОГЛАСА БАБКА ЗА ПЪРВА МЛАДОСТ ЛИ СЕ МИСЛИ ЧЕ,НЕ ВЛИЗА И ТЯ В ЧИСЛТО.НЕПРЕМЕННО ДА ПРОЧИТЕ НАПИСАНОТО ОТ ОМУРТАГ НА КОЛОНАТА МУ.МОЖЕ ДА СЕ ИДЕ И ПРЕДИ НАС. И ДАЙ БОЖЕ ВСИЧКИ ДА СЕ ИЗМЕТАТ ТЕ ЗА ТАМ-КОЙТО НОЖ ВАДИ,ОТ НОЖ УМИРА А И КЛЕТВИТЕ ВЯРВАМ ЩЕ ГИ СТИГНАТ-МНОГО СА ЧЕ ГОСПОД ДА ГИОТХВЪР
93
3
 
5
 
! Отговори
koko преди 13 години
Явно за свикналите да живеят под диктатура не е нормално да има различни мнения във властта.Демокрацията е точно това, сблъсък на мнения.Очевидно така се работи на светло.Забравете времето на Станишев, където всеки лапаше от общата баница стига да е послушен. Ако се полакомиш ти пращаха ДАНС.
92
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А шефката на НОИ пък каква чавка е!Недоразумението Дянков, колкото по скоро се измете от България, толкова по-скоро може да се оправим.Но при тия кражби, при тая масова контрабанда, СРС-ета, ЕГН-ета, работата е прекалено мутренска!
91
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Преди няколко месеца шефката на НОИ каза, че трябва да се намалят пенсионерите.А как ще стане това? Питайте Симеон Дянков- той вече го прави
90
1
 
12
 
! Отговори
БившКоренякСофиянец преди 13 години
Дянков отдаван е избързал! Още с раждането!*** до *** са ги строили в Кабинета Борисов!
89
0
 
5
 
! Отговори
Ачо преди 13 години
Всеки говори за далавера с не акцизни цигари преминали границата и не санкционирани от митниците.Що за тайни служби и полиция имаме?Къде са агентите за да проникнат между пласьорите и от там до складовете и вносителите на нелегални цигари. Няма ги и няма да ги има.Защото точно те са това и трябва да се саморазкрият начело с Цецко.Това е истината.Няма воля и желение от Бойко да ги спре.
88
0
 
22
 
! Отговори
ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ преди 13 години
НОВИЯТ МОРАЛ НА ГЕРБ и тяхната "Швейцaрия на Балканите " към днешна дата 2011 год:- Най-бедната и най-корумпирана държава в ЕС с най-ниските при това ЗАМРАЗЕНИ от всенародния любимец Симеон Дянков заплати и пенсии - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Тотално разбита икономика, най-високите лихвени проценти в ЕС, смазване на малкия и среден бизнес, неразплащане на ддс и неразплащане навреме от страна на държавата със частниците, огромна междуфирмена задлъжнялолст - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Покачване на цените на основни и жизненоважни продукти, покачване на ток,вода и парно - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Разбито здравеопазване , липса на лекарства за онкоболните, закърняла здравна реформа - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Значително нарастване на дела на сивия сектор и политически чадър над контрабандата на цигари, горива и алкохол - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Орязване на всякакви социални пакети и придобивки и неизплащане на детски надбавки на българските майки поради смехотворно законодателство - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Близо 2 милиарда лева за прогнилата и корумпирана система на МВР и военното министерство - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Изпращане на български момчета по света да водят войните на САЩ за сметка на българския данъкоплатец - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Откриване на паметник за прослава на американските летци бомбандирали София - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Млади и интелигентно изглеждащи българи излезли по улиците да разпродават библиотеките си от безпаричие и мизерия - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи ровещи в казаните за смет - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи раздаващи брошурки по улиците да спечелят някои лев за комат хляб и кисело мляко - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи чистещи стъклата на колите по булевардите за някоя друга стотинка - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи които от безпаричие и отчаяние отиват на гурбет да чистят ***, да гледат старци, да берат ягоди,маслини,портокали и да ринат обори зад граница - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Погребване на култрурата и образованието - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Тотално излагане и орезиляване имиджа на България по света - Гарантирано от ГЕРБ !Вън от България некадърна герберастка пасмина такава !! Никoй не ви иска вече *** мръсни ! Всички ви разбраха що за стока сте и на изборите ще усетите от къде изгрява слънцето ! Хващайте се направо под ръка с пропадналата *** от дпс,бсп,лудите сидер и яне, гоце архара и заедно всичките еничари и национални предатели вън от страната ни ! Дойде време за неоптетнени и необременени хора от тоя комичен преход. И пак въпреки всички вас *** България ще пребъде !
87
0
 
7
 
! Отговори
автономен преди 13 години
Тотю вероятно се е изказал по въпроса за пенсиите през юли 2011. Но като цяло, по скоро Тотю избърза с увеличението на задължителният трудов стаж, а Дянков се бави с отпускане на средства за компенсиране на инфлацията.По принцип, единият бръсне, другият подстригва.А за виновен сочат друг.
86
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дянков пожелавам ти да си български пенсионер!!!!!!