Тотю Младенов: Дянков прибърза

Можело и да има пари за увеличение на пенсиите
Обновена: 29 яну 2011 21:31 | 29 яну 2011 20:18,
107
Тотю Младенов: Дянков прибърза
Двамата министри дават противоречиви изявления за пенсиите. Снимка: Булфото

Финансовият министър Симеон Дянков е прибързал с изказването си, че пенсиите няма да бъдат повишавани, смята социалният министър Тотю Младенов.

Двамата министри са на противоположни мнения по въпроса.

Социалният прогнозира, че "пенсиите могат да бъдат увеличени през втората половина на тази година", а финансовият му опонира, че пенсиите и минималната работна заплата няма да се вдигат и през тази година, тъй като бюджетът за 2011 година вече е гласуван.

„Всичко зависи от приходите за първото полугодие. Ако са над това, което е планирано, аз не виждам защо да не се дадат и затова тези изказвания са прибързани, разясни Младенов.

„Да изчакаме полугодието, да видим какви са приходите и тогава ще коментираме тези неща. Смятам, че той много рано се изказва още в началото на тази година по тези неща”, допълни той.

Още по темата


Социалният министър потвърди, че ще има фирми, дадени на прокуратурата за системно неплащане на заплати.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още по темата: Тотю Младеновпенсии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Занимават се с ДЮНЕРИ, ПИЦИ ,МЕКИЦИ ,А ХОРАТА ГЛАДНИ.
64
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За какво да се радваме,че ще вдигат минималната? Това значи в ошушкания частен сектор да се вдигнат осигурителните вноски и пак ще има съкращения.А Дянков се дърпа, защото и в държавният сектор ще трябва да внасят повече,ако изобщо внасят, а не са само на книга.
63
2
 
30
 
! Отговори
Вие????? преди 13 години
Вие г-а срама нямате ли? Погледнете жената на снимката.ПРИКАЗКИТЕ СА ИЗЛИШНИ УВАЖАЕМИ!
62
1
 
25
 
! Отговори
ТиТо-Ти преди 13 години
Тъй като двамцата министри са на отделни позиции по темата ПРЕДЛАГАМ: Айде народе да отидем при НАЧАЛНИКА им и той да ОТСЕЧЕ.Ама без шикалкавене и ще има, ама може и да нямаЛично аз ще занеса една монета: Ези-няма да има пенсии, тура - пак няма да има.Но пък виждам изход в ситуацията - сите баби и дедовци да почнат да ритат футбол с премиера, щото кой е в неговия отбор е добреееееееееееееееееее.
61
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
абе тотьо , вие с дянков , не сте ли от един отбор ? или просто ни правите на *** ? вие не се ли срещате и да стиковате бърборенията си? или всеки министър е с отделна фирма зад гърба ?
60
5
 
33
 
! Отговори
Българин преди 13 години
За какво ви е да вдигате пенсиите, бе и да спасявате някакви стари хора от гладна смърт - важното е да има пари за помощи на *** !!!Докога ще ги търпим тия ?!?
59
6
 
32
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
БОЙКО СЕ ГАВРИ СЪС ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ И НЕ ДАВА ПЕТ ПАРИ.
58
4
 
26
 
! Отговори
Шизофреник преди 13 години
Ние,шизофрениците от неправителствената организация "Шизофреници за Герберизация" към областния психодиспансер,заявяваме твърдата си подкрепа да Строителя Бате Бойко и консултанта ЦвъЦвъ.Долу Първанов! Искаме МАГИСТРАЛИ! Защото сутрин най-обичам гол да тичам,и най ми е гот на заден ход!!!
57
4
 
14
 
! Отговори
До 54, 56 преди 13 години
Колкото и да си мазен,могат да ти повярват само предатели на България .
56
1
 
8
 
! Отговори
Калин преди 13 години
тъй де :)
55
9
 
29
 
! Отговори
до 55 преди 13 години
КАЛИНЕ НЕ ОБСЪЖДАМЕ *** А ТОВА ,ЧЕ БОКО И НЕГОВАТА ЧЕТА НИ ДОКАРАХА ДО ПРОСЯШКА ТОЯГА.ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА ГИ ГОНИМ ЗАЩОТО СТАВА ПО ЗЛЕ И ОТ ЖАН ВИДЕНОВО ВРЕМЕ.
54
7
 
7
 
! Отговори
Калин преди 13 години
тази снимка я пускаха при СерГей.. а *** .. обесняваха как тази баба добре живяла... тя ако беше... нямаше да е така.. нещастна... пенсиията да и плаща анархокомуниста тотю ...скумрията резерва .. митревата.. те и без това за друго не плащат.. да и върнат парите .. от това що са вземали.. и вземат .. докато и планират и прогнозират парите.
53
6
 
27
 
! Отговори
до 47 преди 13 години
БАЙ ЖЕЛЯЗКО НЕ СИ ЧАС.НАРОДА ГЛАДУВА.КОИ ГО ИНТЕРЕСУВА БЮДЖЕТА.ЦЕЛИ СЕМЕЙСТВА КАРАТ ПО 300-400ЛВ.НЕ МОГАТ ДА СИ ПЛАТЯТ ТОКА И ХЛЯБА А ТЕ СЕ ОПРАВДАВАТ,ЧЕ Е КРИЗА.ДА ГИ ИЗГОНИМ С КАМЪНИ.,,..
52
2
 
30
 
! Отговори
ha ha преди 13 години
скапани политици, вижте до къде си докарахте народа, погледнете е само тази баба, коментара е излишен.
51
2
 
21
 
! Отговори
Телефонен бандит преди 13 години
Вдигнете пенсиите че намаляха и нашите доходи!
50
6
 
26
 
! Отговори
мразя герб преди 13 години
браво на египтяни свалиха правителството си защото са единни и ние трябва да вземем ПРИМЕР от тях, ако ли не сме изложени на бавна и сигурна смърт поради недохранване и болести.
49
2
 
10
 
! Отговори
do 49 преди 13 години
koj narod ?
48
22
 
10
 
! Отговори
Бай Желязко преди 13 години
Бойко ,никакви компромиси , измъкни всички плъхове от дупките - народа е с теб
47
1
 
8
 
! Отговори
vinoven e dqdo koled преди 13 години
da rusiq e vinovna 4e si tupa *** i kradec mamkata razplakaha na bulgariq takvi kato teb komunizma nqma go ve4e ot 20 godini rusiq za tva vreme stana svetovna sila i bogata strana ne tursi vina v rusiq i komunizma 4e si nekadarnik se edno samo bulgariq be6e v tozi regim slqp li si vij kude e pol6a,slovakia,4ehiq,estonia a kude e bulgariq
46
17
 
7
 
! Отговори
Zigi преди 13 години
Тотьо е троянския кон на БСП в правителството.Открито съботира опитите за смислени реформи и прокарва анархосиндикални решения . А тука подло се прави на много щедър. Кой избързва - Дянков ли, който естествено иска бюджета да издържи при тези повсеместни искания за пари, и ако накрая останат и средства в излишък ,тогава да им се търси място или Тотьо който отсега вее байряците и обещава това което няма.