Тотю Младенов: Дянков прибърза

Можело и да има пари за увеличение на пенсиите
Обновена: 29 яну 2011 21:31 | 29 яну 2011 20:18,
107
Тотю Младенов: Дянков прибърза
Двамата министри дават противоречиви изявления за пенсиите. Снимка: Булфото

Финансовият министър Симеон Дянков е прибързал с изказването си, че пенсиите няма да бъдат повишавани, смята социалният министър Тотю Младенов.

Двамата министри са на противоположни мнения по въпроса.

Социалният прогнозира, че "пенсиите могат да бъдат увеличени през втората половина на тази година", а финансовият му опонира, че пенсиите и минималната работна заплата няма да се вдигат и през тази година, тъй като бюджетът за 2011 година вече е гласуван.

„Всичко зависи от приходите за първото полугодие. Ако са над това, което е планирано, аз не виждам защо да не се дадат и затова тези изказвания са прибързани, разясни Младенов.

„Да изчакаме полугодието, да видим какви са приходите и тогава ще коментираме тези неща. Смятам, че той много рано се изказва още в началото на тази година по тези неща”, допълни той.

Още по темата


Социалният министър потвърди, че ще има фирми, дадени на прокуратурата за системно неплащане на заплати.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още по темата: Тотю Младеновпенсии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
7
 
! Отговори
Bravo BOT преди 13 години
Evala,tva e 120% tovata istina.Lujat i 6ikalkavqt kato drebni Magurajii.6te se TERMINIRAM-ama ne kato Terminator,a kato zapaden ba4kator!!!!
4
1
 
40
 
! Отговори
Арбитър преди 13 години
-Г-да министри ,разберете се помежду си ,стига с тези информации-дезинформации,на народа вече му писна от шикалкавене!Остана да вземете вече и скъсаните обувки на пенсионерите.
3
3
 
44
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
С НЕРАЗПЛАЩАНЕТО СИ ГЕРБ УНИЩОЖИ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ХОРАТА И БИЗНЕСА В БЪЛГАРИЯ КАТО НАНЕСЕ ЩЕТИ ЗА МИЛЯРДИ ЛЕВОВЕ.САМО НАП Е СЪБРАЛ С 1 МИЛЯРД ПО-МАЛКО ПРИХОДИ ЗА 2010-ТА СПРЯМО 2009-ТА.ПРАВИТЕЛСТВОТО ТРЯБВАШЕ ДА АКТУАЛИЗИРА БЮДЖЕТА И ДА НАМАЛЯТ ЧИСЛАТА ЗА ДА ЗАБЛУЖДАВАТ НАРОДА, ЧЕ НАП СИ Е СЪБРАЛ ПАРИТЕ НА 100%-ТА.ГЛЕДАЙТЕ ЦИФРИТЕ И НЕ СЛУШАЙТЕ КАКВИ ЛЪЖИ ВИ ГОВОРЯТ.
2
2
 
27
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
ЗАКЛЕВАМ, СЕ ЧЕ НЕ ЗАДЪРЖАМ ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ ПО БАНКИТЕ ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ ТАКИВА КАТО СИ БАНК. ЗАКЛЕВАМ СЕ, ЧЕ НЕ СЕ ИСКАТ ПО 10% ОТ ФИРМИТE, САМО ЗА ДА СИ ПОЛУЧАВАТ ПАРИТЕ НА ВРЕМЕ.ЗАКЛЕХ СЕ И В СВЕТИЯ КРЪСТ И В НЕПОРОЧНАТА ДЕВА И В ДЕЦАТА СИ СЕ ЗАКЛЕХ.
1
2
 
56
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
България e в ценови шок,иконимическа стагнация и финансов колапс. И това откакто Борисов дойде на власт. Ето някои сравнения на цените преди Борисов и сега....Бензин преди 1 год. и 4 месеца 1.74 лв. сега 2.34 лв. Хранителните продукти с 50 процента увеличение. Цигарите с 40 процента,услугите между 50 и 60 процента. Ток,газ,горива драстично нагоре.Без обезещетения за трайно безработните в предпенсионна възраст30 Дек 2010 2011-01-10 И пенсионерите вече плащат 2,40 потребителска такса Фермерите сами ще плащат за екарисажи и ваксини на животните14 Дек 2010ВСИЧКИ АНТИКРИЗИСТНИ МЕРКИ СЕ ПОРОДИХА В СЛЕДСТВИЕ НА ЛОШОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ И НЕРАЗПЛАЩАНЕТО НА БОРИСОВ.