Тотю Младенов: Дянков прибърза

Можело и да има пари за увеличение на пенсиите
Обновена: 29 яну 2011 21:31 | 29 яну 2011 20:18,
107
Тотю Младенов: Дянков прибърза
Двамата министри дават противоречиви изявления за пенсиите. Снимка: Булфото

Финансовият министър Симеон Дянков е прибързал с изказването си, че пенсиите няма да бъдат повишавани, смята социалният министър Тотю Младенов.

Двамата министри са на противоположни мнения по въпроса.

Социалният прогнозира, че "пенсиите могат да бъдат увеличени през втората половина на тази година", а финансовият му опонира, че пенсиите и минималната работна заплата няма да се вдигат и през тази година, тъй като бюджетът за 2011 година вече е гласуван.

„Всичко зависи от приходите за първото полугодие. Ако са над това, което е планирано, аз не виждам защо да не се дадат и затова тези изказвания са прибързани, разясни Младенов.

„Да изчакаме полугодието, да видим какви са приходите и тогава ще коментираме тези неща. Смятам, че той много рано се изказва още в началото на тази година по тези неща”, допълни той.

Още по темата


Социалният министър потвърди, че ще има фирми, дадени на прокуратурата за системно неплащане на заплати.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още по темата: Тотю Младеновпенсии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
4
 
9
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
Много се дразня, когато слагате всички държавни служители под общ знаменател. Калинчо, завърши няколко университета, работи за 400 лв., без право да работиш на друго място и си плащай каквото ти хареса.А към "новината" - поне веднъж ще прочетем ли нещо, което да е категорично?
24
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ами да фалират тея фондове,майната имако някой си мисли,че като стане на 70 години ще вземе пенсия,ще му кажа - ХАХАХАХХА. до тогава комунистите ще са изнесли всички пари в чужбина и ще стане както едно време стана с банка ДСК - влагаш 10000,взимаш 100МЕРСИ!
23
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Прав е! Избори идват:) Избиратели требе:) Бе те лош материал пенсионерите, ама бройка трябва:)
22
5
 
18
 
! Отговори
до 21 преди 13 години
пишеш против ГЕРБ,което е нарушение на правилататрябва да пишеш против БСП и тогава няма да имаш проблеми в сайта
21
0
 
24
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 13 години
Истината е ,че пенсиите не се повишават а остават на сегашните нива.А ще се повиши вноската и таксата в ЧАСТНИТЕ ПЕНСИОННИ Фондове защото те отиват към фалит и трябва да се спасяват.Тези фондове са гръбнака на Мафията в България.ПИЯВИЦИ.
20
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гърците откакто направиха военен преврат 67-*** година и се оправиха,Пападополус изби комунистите и всичко си дойде на място.Спряха кражбите,вече имат пари.Започвам да си мисля,че само това е пътя за България.
19
1
 
10
 
! Отговори
Калин преди 13 години
ти прочете ли какво написах.. и какво имах предвид.. говоря за служителите ..които маргиналстват ..и по цял ден интриганстват по кабинети .. по Болни са от миниьори .. и работници .. в производствени цехове !!! на тях им увеличиха издръжката с новия бюджет !!.. получават .. суми.. които .. не се облагат а би следвало, не внасят Здравни .. редно е да им удържат по високи социални вноски.. !! Сега разбра ли ? или да ти се обеснява ...?
18
3
 
30
 
! Отговори
РЕАЛИСТА преди 13 години
ПОЛОЖЕНИЕТО СТАВА НЕТЪРПИМО И ОТИВА КЪМ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА.БАВНО,НО СИГУРНО!А БОЙКО ЩЕ ПАДНЕ ОТ ВЛАСТ,АМА ЩЕ СЕ ПРОЛЕЕ КРЪВ, ГЕРБЕРСКА КРЪВ.
17
12
 
8
 
! Отговори
АЗ преди 13 години
OT ВСИЧКО НА СВЕТА НАЙ-МНОГО МРАЗЯ КОМУНИСТИТЕ И РУСИЯ
16
1
 
15
 
! Отговори
до Калин преди 13 години
стига си писал глупости беаз познавам един човек дето работи в мина,360 лв взима на месец.колко да го обложат ?какво му остава да живее като пълноценен човек ?
15
2
 
14
 
! Отговори
Калин преди 13 години
тотю да каже как харчи.. бюджетни средства .. вещерското му ведомство - ефективни ли са .. да не ни увещава .. в басни и песни.. !! такива *** като тотю и митрева .. са за трибунал, такива ни постове .. ни пенсии трябва вземат.. в нормалните страни.. такива като ги видят и ги бият ... с камъни!!!
14
2
 
14
 
! Отговори
Калин преди 13 години
тия гърбави болшевики.. заложиха .. по висок процент в бюджета за издръжка на номенклатурата .. ей ги къде са парите на популацията.. !!!
13
3
 
7
 
! Отговори
Калин преди 13 години
на държавните служители метреси и партийци да се удържат по високи социални вноски..да си поемат и здравните ТЕЛКАДЖИ.. И БОЛНИ иначе в АДМИНИСТРАЦИЯТА има повече телкаджии и болни отколкото в производството и минната индустрия получават гарантирани доходи, а през месец вият или се изреждат с болнични листове. Ползват превилегии.. вземат пари.. под формата премии и заплати.. обложете ги, да и им капацитета .. и компетенноста уродлива - само партийци .. и чаветата им храним, за тях пари има !!
12
3
 
12
 
! Отговори
Калин преди 13 години
къде са парите тотю ... какво сте прогнозирали с оная .. социална вещерка митрева ? колко години.. само вземате .. пари.. един лев не сте вкарали.. оная си гушна 30 хилки.. обещетения.. за неизползвани отпуски.. с какво ги е заслужила бе ? какво е прогнозирала и планирала ? колко харчи министерството .. за да пълни . сметките на НПО близки до чиновниците ти.. какво преструктурирал.. !!!!Дянков .. едва те трае .. нали знаеш.. ама явно и той .. скопец като тебе, че не те вкара у релси.
11
3
 
21
 
! Отговори
Калин преди 13 години
тотю *** такъв .. с колко процента се увеличи бюджетната субсидия .. за нои..където са .. обещетения .. пенсии .. откъдето точите да покривате други разходи.. като такива за отпуските на митревата ? как управлявате тези фондове бе .. ***.. харчите на поразия.. без да внасяте !! само точите .. като кърлежи !! национализирахте фондовете .. е и .. ? покрихте дефицита със средствата .. за хората .. колко е издръжката на т.нар министерство.. което само ломоти за пари .. но не и за пенсии !!!
10
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да, ама на египетското правителство не му виси американското над главата да му казва какво да прави.
9
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тотю,стига с тея пенсии.Увеличавай минималната работна заплата.
8
1
 
36
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
ЕГИПЕТСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ПОДАДЕ ОСТАВКА!БРАВО НА ЕГИПТЯНИТЕ
7
1
 
12
 
! Отговори
Дядо преди 13 години
Трай коньо за зелена трева и ти с пенсията за по висока пенсия.
6
4
 
22
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
ИСТИНА ИСТИНА АМА БОЙКО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СЕ ОЧЕРТАВА ДА ГО ТЪРПИМ С ГОДИНИ ДА НИ МАЧКА И ЛЪЖЕ.