Тотю Младенов: Дянков прибърза

Можело и да има пари за увеличение на пенсиите
Обновена: 29 яну 2011 21:31 | 29 яну 2011 20:18,
107
Тотю Младенов: Дянков прибърза
Двамата министри дават противоречиви изявления за пенсиите. Снимка: Булфото

Финансовият министър Симеон Дянков е прибързал с изказването си, че пенсиите няма да бъдат повишавани, смята социалният министър Тотю Младенов.

Двамата министри са на противоположни мнения по въпроса.

Социалният прогнозира, че "пенсиите могат да бъдат увеличени през втората половина на тази година", а финансовият му опонира, че пенсиите и минималната работна заплата няма да се вдигат и през тази година, тъй като бюджетът за 2011 година вече е гласуван.

„Всичко зависи от приходите за първото полугодие. Ако са над това, което е планирано, аз не виждам защо да не се дадат и затова тези изказвания са прибързани, разясни Младенов.

„Да изчакаме полугодието, да видим какви са приходите и тогава ще коментираме тези неща. Смятам, че той много рано се изказва още в началото на тази година по тези неща”, допълни той.

Още по темата


Социалният министър потвърди, че ще има фирми, дадени на прокуратурата за системно неплащане на заплати.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още по темата: Тотю Младеновпенсии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
5
 
9
 
! Отговори
Калин преди 13 години
ревизоро полеяга на бойко .. както полягаше на доктора .. тъй, че да не ми го хвалите :)
44
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гледайте НОВА - Ревизоро разкри конкретни факти за наркоканалите, контролирани от Бойко Борисов. Просто СКАНДАЛНО !!!
43
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
zashto samo lujete horata to e iasno pari za naroda niama no za vas ima i shte si jiveete s magistralite ,kaskadite i metroto horata koi zaminava koi si otiva niama da ostanat hora koito da mogat da im se nasladat na tezi kaskadi,magistrali i metro gospoda opravliavashti
42
2
 
25
 
! Отговори
Yordan преди 13 години
Дянков не е избързал, той просто не е в час, като му гледам действията и решенията се съмнявам в икономическото му образование.
41
1
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
за пенсии пари няма, а Министърът Дончев иска амнистия за общински злоупотреби с пари по САПАРД по вина на фонд "Земеделие"
40
0
 
11
 
! Отговори
живковист преди 13 години
Браво за стойностното изказване. Напълно ви подкрепям." Когато фактите говорят и боговете мълчат"Жална ни майка.
39
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Лошото е, че този *** Бойко без бой няма да се махне, но щом се налага и до там ще се стигне, иначе сме живи умрели!
38
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ОСТАВКА ЗА ГЕРБ МУ Е МАЙКАТА ДРУГ НАЧИН НЯМА!
37
3
 
15
 
! Отговори
живковист. преди 13 години
Тотьо лъжеца да не се прави на честна калуда. Стига сте заблуждавали бедния народ. То и аз без да съм учил икономика мога да върша работата на пицаря. Като не давам пари никому. Егати некадърния пицар и всички поплювковци около него Сметниха се крадците с некадърниците.Всички сте маскари.Всички които ни управляваха досега са дупедавци и блюдолизци. Липсва им достойство и чест. А сегашните приличат на участници в френската"жакерия" . Всичките министри с изключение на Плевнелиев са аматьори
36
0
 
28
 
! Отговори
Копелета мръсни... преди 13 години
до кога ще се подигравате с Българския народ !?!?
35
0
 
35
 
! Отговори
Зорница преди 13 години
Българите сме изстрадал народ. Доказали сме, че може да живеем и с малко. И политиците ни се възползват от това. Като погледна снимката към статията и ми става мъчно за възрастните хора, изградили всичко в тази държава. Отдали живота си на България, работата и семействата си. Би трябвало да имат спокойни старини, да получат заслужена почивка и да изживеят всичко онова, което са отлагали в годините. Нито държавата се грижи за тях, нито близките им (в голямата си част). Как да няма сълзи в очите.
34
0
 
18
 
! Отговори
Червената помия преди 13 години
Преди 20 години казвахме Баста, но тези , които казвахме ,сме си все тия, а мижитурките, които се криеха зад нас-сега са в политиката , но са си научили урока-Никога повеченяма да допуснат народа да се вдигне.Народа е поставен на колене икономически, не може глава да вдигне от грижа за хляб и оцеляване, изплаща кредити и стои кротко,за да не загуби и трохите, които получава сега.Да не забравяме и "Нашата полиция ни пази", както и предателите, внедрени в профсъюзите и предали всичски стачки.
33
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко крадеца тегли заеми и източва чрез обществените поръчки,а държавата затъва. Сега сетихте ли се защо Бойко иска все да строи ?
32
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да си отиват и Дянков и Младенов и БОКО ТИКВАТА.ОТ КАКТО СА дошли на власт става все по тежко за народа,но е дошло време да кажем баста и да излизаме на улицата.ДОКАТО НЕ ГИ ИЗГОНИМ ЩЕ НИ БУДАЛКАТ.СМЕЕМ СЕ НА АРАБИТЕ НО ТЕ ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ А НИЕ ЗАТЪВАМЕ.ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ДА НИ ЛЪЖАТ.БРАТЯ БЪЛГАРИ ТРЯБВА ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ...ВРЕМЕ Е ЗА ПРОТЕСТИ...
31
1
 
28
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
11 окт 2010 Кабинетът може да привлече 2.5 млрд. лв. нов дълг през 2011 г. Според оценките на финансовото министерство догодина държавата ще потърси 1 млрд. евро от международните пазари под формата на облигационен заемДопълнително от емисии на държавни ценни книжа на вътрешния пазар през идната година правителството очаква да привлече нетно финансиране в размер на 420 млн. лв.ВИЕ САМО ГЛЕДАЙТЕ КАК ГЕРБ ЩЕ НИ НАБУТА В ЗАЕМИ ЗАРАДИ БОЙКО ХИТРЕЦА.
30
2
 
13
 
! Отговори
ot lut преди 13 години
kazvam tezi ot gerb ne stavat.dolu gerb..
29
1
 
24
 
! Отговори
Недоволен преди 13 години
Този Дянков ще погребе България,време е да си ходи от където е дошъл.Нищо хубаво не е направил от както е дошъл в България,знае само данаци да дига и бедния все по-беден става,този Дянков ще погребе България.
28
0
 
31
 
! Отговори
Червената помия преди 13 години
Или двамата министри не се виждат, не си говорят, или ни играят доброто и лошото ченге.Аз пък предлагам да изпратим още 400-500 наемници в Афганистан, да купим още няколко хеликоптера, катери, корвети, самолети, джипове и камиони ,за да покажем колко верен и надежден партньор сме, и че на нас се крепи Нато.Или да стискаме парите и да вдигаме данъците, за да ни потупат по гърба от ЕС колко сме печени, връзвайки бюджета, но убивайки малкия бизнес до крак...
27
2
 
29
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
ДОКАТО Е БОЙКО ХИТРЕЦА НА ВЛАСТ ТАЯ ДЪРЖАВА САМО ЩЕ СЕ СКАПВА ФИНАНСОВО.
26
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дянков и с акциза на цигарите прибърза,ама никога няма да си признае.