Сидеров поиска главата на шефа на ДКЕВР

Семерджиев трябвало да си ходи заради цените на тока и парното
Обновена: 1 юли 2011 14:48 | 1 юли 2011 12:24,
169
Сидеров поиска главата на шефа на ДКЕВР
Снимка: Булфото

Настояваме премиерът Бойко Борисов незабавно да уволни председателя на ДКЕВР Ангел Семерджиев заради вдигането на цените за ток и парно.

Това заяви лидерът на „Атака” Волен Сидеров, в декларация пред депутатите в парламента. Той призова още цените на тока и парното да бъдат замразени.

Според него политиката на последователни системни удари върху българския потребител и данъкоплатец продължава от 1997 г., когато България е влязла в програмата на МВФ, Световната банка и програма за българска колонизация.

„Оттогава няма българска икономика, банки или търговия. Всичко, което носи пари, е в чужди ръце”, заяви Сидеров.

Той припомни, че българското общество е дало доверието си на ГЕРБ с надеждата и обещанието, че тази политика ще бъде изменена в интерес на българската нация и българския народ.

Още по темата

„Това е клетвата и на цялото правителство. Политиката обаче, която продължава да се води днес, не е в интерес на народа”, добави лидерът на „Атака”.

Той посочи, че в момента доходите били замразени, а в същото време скачали цените на тока и парното.
„По стар обичай това се случва по средата на годината, през лятото, а ефектът от това ще се усети през есента и зимата, с новите сметки за ток и парно. Тогава капанът ще е щракнал”, каза още Сидеров.

Лидерът на „Атака” призова Семерджиев да бъде уволнен незабавно, защото допускал чуждите монополи да обират българския данъкоплатец и да пълнят пенсионните фондове на Чехия например.

„Преди дни стана ясно, че той си е купил лимузина и апартамент на Черноморието. Дали той не върши непрекъснати услуги на монополите?”, възмути се още Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
0
 
1
 
! Отговори
Късно е, чадо! преди 12 години
Сидеров можеше да направи много! Сега е късно. Полъга се, че ще получи повече влияние покрай ГЕРБ. Изгуби доверието на подкрепящите го и сега вече нищо не е в състояние да го върне. Имаше шанс, ако действаше самостоятелно, спокойно, интелигентно и последователно, без да се отклонява. Постепенно, бавно, но сигурно щеше да получи подкрепата на болшинството от българите. Щеше! Толкова е жалко, че нямаме истински водачи!
159
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 159.Аз незнам уж всичките БСП-ари били пенсионери пък тебе кой те научи да работиш с компютър. Внукът ти сигурно :)
158
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя не се ли вижда какъв е некадърник само оставки търси. *** ти Тикво Сидерова какво напеави за България от качеството на какъв искаш оставки само това немога да разбера.
157
0
 
5
 
! Отговори
ПРОТЕСТ преди 12 години
Неделя - 3 юли, София, градинката пред " Кристал", 12 часа!
156
3
 
2
 
! Отговори
an преди 12 години
А КЪДЕ БЕШЕ ДРУГАРЯ СИДЕРОВ И ЧЕТАТА МУ КОГАТО СЕ ГЛАСУВАШЕ ВОТА СРЕЩУ ГЕРБЕРАСТИТЕ? АКО БЯХА В ЗАЛАТА И БЯХА ГЛАСУВАЛИ СЕГА ГЕРБЕРАСТИТЕ ЩЯХА ДА СА ИСТОРИЯ. И НА ЕСЕН ЩЕШЕ ДА ИМА ИЗБОРИ 3 В 1 И ДРУГАРЯ СИДЕРОВ ЩЕШЕ ДА Е МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ. АКО БЕЩЕ ТАРИКАТ. НО ПОНЕЖЕ Е БАЛЪК РЕЗНИ-ЛЕНТОВИЧ ГО ПРАТИ В ТРЕТА ГЛУХА. НО КОГАТО СИВОТА ВЕЩЕСТВО ТИ Е МАЛКО ТАКА СЕ ПОДИГРАВАТ ДРУГАРИТЕ ГЕРБЕРАСТИ. ВЕЧЕ Е КЪСНО ДРУГАРЮ СИДЕРОВ. СМАЧКАН СДЪВКАН И ИЗПЛЮТ.ТОВА ТЕ НАПРАВИХА ГЕРБЕРАСТИТЕ.
155
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вирусът "Сидеров" държи в напрежение имунната система на българското общество. Формулирано с езика на програмистите, лидерът на националистите е "системна грешка", а системата май трябва да се рестартира
154
7
 
3
 
! Отговори
България преди 12 години
Да върнем България на Българите , Атака унищожиха България Да направим България добро място за живеене ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ ОТ УНИЩОЖИТЕЛЯ ВОЛЕН СИДЕРОВДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ
153
0
 
1
 
! Отговори
FBI преди 12 години
Modertaora ot koga komentiara vmesto vsi4ki drugi v foruma
152
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
are stiga s tea bokluci ot Ataka , nema li kvo drugo da se pi6e tuka
151
3
 
5
 
! Отговори
АТАКИСТ-2 преди 12 години
ДО 150ЧИМБОНЕ ,А НЕ Е ЛИ ЦИРК ТОВА ЧЕ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ СЕ ЧУВАТ ВИКОВЕТЕ НА ХОДЖАТА ОТ ТОНКОЛОНИТЕ НА ДЖАМИЯТА.ТУКА Е БЪЛГАРИЯ,А НЕ ТУРЦИЯ .САМО ЧЕ СИ *** ,КОМУНИСТ КОЙТО МИСЛИ САМО КАК ДА СЕ НАПИЕ .
150
1
 
7
 
! Отговори
АТАКИСТ -2 преди 12 години
АТАКА ПОБЕДА .ПОДКРЕПИ АТАКА ,СПАСЯВАШ БЪЛГАРИЯ .
149
5
 
1
 
! Отговори
алелуя преди 12 години
Ама и той само ги измисля Сидеров .ГЕРБ си знаят работата
148
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да, правилно , но защо чак сега се обади по тези въпроси ? Да не е предизборно ? Г-н Сидеров ! Извинете се официално на съпартийците и симпатизантите си за двете години погрешно водена от Вас и депутатите Ви политика...За това "безрезервно" подкрепяне на глупостите, сътворени от една тиква,неговата орда и ПП ГЕРБ !
147
6
 
2
 
! Отговори
Чимбом преди 12 години
Тоз Волен много насериозно се взе, бе!Казал да се уволни, кой си ти ? Не стига, че предизвиква циркове в центъра на София и побоища ами тръгнал да нарежда кой какво да прави.В България всеки дава акъл и никой не си върши работата...
146
4
 
1
 
! Отговори
Николай Иванов преди 12 години
Дали има право или не е въпрос на мнение, но нека всички хора, доволни или не от ДКЕВР да продължават да си плащат сметките за това, което са употребили, защото обратното би означавало анархия, а от такава нямаме нужда (справка Гърция).
145
0
 
4
 
! Отговори
До 145 преди 12 години
Ти да не си няко шефче в ЕОН или ЧЕЗ? Я се погледни каква глупост си написал - "Замразяването на цената на тока изисква и ще доведе след себе си и замразяване на инвестиции във всякакви мощности за поризводстов на този ток"!!! Защо аз и всички ние да плащаме за тези инвестиции? Печалбата на дружествата къде отива бе? Нормалните фирми реинвестират печалбата си в нови мощности, ако им потрябват!!! Тук обаче много нахитряха и искат народа да им плаща инвестициите, щото видяха че има балами!!!
144
0
 
2
 
! Отговори
Мнение преди 12 години
Трява да протестираме. Но се съмнявам, че някой ще ни чуе или обърне внимание. Тези си правят PR на наш гръб. Който се хване, хване се. Ще продължат да си веят байрака. Сидеров, като е такъв патриот, защо не живее с минимална заплата, а от седмици реве за милионите от субсидиите? Политик в БГ = на изпечен мошеник и крадец.
143
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По-евтино няма да става, ако замръзнат цените, има опасност после като размръзнат да е по средата на отоплителния сезон и въобще няма да ни стопли, защото като им друснат един инфлационен индекс, едни компенсации, едни измислени коефициенти, за което се изисква професорска титла да ги разгадаеш, така че не се връзваме на политически провокации и лаене по медиите.
142
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не си правете илюзията, че цените на ел.енергията ще намаляват за в бъдеще или ще бъдат замразени, както иска г-на от интурвюто. Замразяването на цената на тока изисква и ще доведе след себе си и замразяване на инвестиции във всякакви мощности за поризводстов на този ток, включително и така модеринте напъследък ВЕИ- системи. Разберете- скъпите елементи, които се набутаха и инсталираха до момента - някой трябва да ги изплаща и това сме потребителите. Сидеров и да иска отставки, няма да намали цен
141
0
 
11
 
! Отговори
до 139 преди 12 години
Е, какво предлагаш да си кротуваме и нека ни тъпчат, така ли.Стига толкова, всички на протест в неделе.Трябва да ни чуе целия свят, как разни монополисти ни ограбват и да кажем СТИГА.