Холивудски екшън – стрелба и кръв пред съда!

Костов поиска изслушване на Борисов заради Баретата
Обновена: 30 яну 2013 10:17 | 30 яну 2013 10:17,
104
Холивудски екшън – стрелба и кръв пред съда!
Костов поиска изслушване на Борисов и Цветанов. Снимка: архив, БТА

Премиерът да представи какви мерки за сигурност ще предприеме изпълнителната власт, за да гарантира сигурността на магистратите.

Това поиска днес в парламента Иван Костов по повод престрелката пред Съдебната палата вчера, при която тежко беше ранен Златомир Иванов-Баретата. Депутатите обаче отхвърлиха предложението му.

 „За това, което се случи пред Съдебната палата, а именно опитът за разстрел на лице от подземния свят, считаме, че трябва да се предприемат действия, които поне да създадат успокоение в част от хората, които сме в тази зала, и за хората, които работят в Съдената палата. Излиза, че пространството пред Съдебната палата е арена, овладяна от престъпни групировки”, мотива искането си Костов.

По думите му премиерът би трябвало сам да поеме инициативата и да дойде в Народното събрание заедно с вътрешния министър Цветан Цветанов.

Още по темата
Костов призова да се предприемат действия за успокоение, да има допълнителни мерки за сигурността на магистратите и служителите в Съдебната палата.

„Ако тези хора могат да окупират всички входове на Съдебната палата, естественият въпрос е „къде е властта на България“, възмути се лидерът на ДСБ.

Той определи случилото се като "сценарий в най-развинтената холивудска глава - стрелба, кръв пред най-висшия орган на съдебната власт."

Ако не одобрите това, съдебната власт в лицето на всички, които работят в Съдебната палата, ще кажат – „в Народното събрание въобще не ги интересува какво се случва пред нашия вход”, допълни Иван Костов.

Предложението за изслушване обаче не беше прието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен;май не помниш Лукановата и Жанвиденовата зима.Цените се сменяха по 2 пъти на ден.Костов и Софиянски стабилизираха страната и спо могнаха за сриването на комунизма-затова ги мразите .Костов съсипа застрахователния бизнес на Мултигруп и Илия Павлов осигури телевизия на наглия Сл. Трифонов за да плюе по Костов и така го демонизираха.Комунистите сте плювалници.За друго не ставате.За да ни отпусне заем МВФ поиска по-бърза приватизация.Комунизма остави след себе си само разруха.БЕЗ БКП
89
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма отлепяне от дъното ние няма да забравим как ни излъга.При Станишев ситуацията е по добра неговия електорат по бързо забравя и пак ще гласува за него.Твоя електорат беше от млади и умни хора ,които няма да забравят как ги преметна.Не може да смениш 12 министри наведнъж и да мълчиш като д... и да не кажеш защо ги изрита.
88
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а бе бойко да снимал филм.
87
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 97 Грешка трябваше да напиша ОПРАЗВАНЕТО на заводите.
86
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Що не пишете коментари не се ли интересувате от този велик политик на България.Все пак това е човека направи много за опазването на нашите заводи.
85
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой разби СДС.?
84
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Иване Иване пълна скръб си.Никой не те и....ва за теменужка.Ти нямаш и сто коментара а Бойко събра почти 700 за по малко време от теб.Пенсията те вика.Не се дърпай.
83
1
 
4
 
! Отговори
ЛЪЖЕДЕМОКРАТИ преди 11 години
ТОВА НЕ Е ХОЛИВУДСКИ ЕКШЪН ДЯДО ИБАН КОСТОВ. АМИ ПРОСТО МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА И ТО БЛГОДАРЕНИЕ НА ТЕБ И НА ТЕЗИ ОТ ЖЕЛЮ ЖЕЛЕВ ТА ДО БОЙКО ИЗПЪЛНЯВАЩИ ПЛАН РАН-ЪТ ЗА ОГРАБВАНЕ И УНИЩОЖЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ!
82
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Иван смени наведнъж 12 министри без да каже защо и то наведнъж.Сега се изкарва най големия светец.Големи глупости говориш Костов.Баретата да не е от твоя контингент ,че така си се разтревожил.
81
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дясното е ДСБ. Другото е милиция-корупция-***!
80
0
 
5
 
! Отговори
Джаро преди 11 години
Не бе снимахме епизод на под прикритие. Все едно от там са взели сценария, само дето не видяхме убийството на килъра. Еб*ти държавата 100 хил. Полицаи, спец. Служби, компетентни органи, 26 хил. Военни и това ни се случва посред ден. Не е истина. Всички са парализирани от някакъв вирус. Ами тези *** в кооперацията и те влизат и излизат и никой никого не познава. Повръща ми се.
79
0
 
4
 
! Отговори
@ преди 11 години
Българите не се стремят да подобрят своето житие за тях е достатъчно да се радват на нещастието на другите около тях, а ако случайно не виждат по-нещастен от себе си, то това ги прави нещастни. Те не се радват на постиженията на другите, а търсят начин да ги развалят, окалят и съсипят. Ако някой реши да направи нещо за обща полза, те го смятат за ***, присмиват му се и му се подиграват. Парите за тях са водеща сила, за пари са готови да направят всичко; тук понятията чест, законност, морал са просто празни думи. Българите смятат себе си за тарикатиТарикатът е мошеник на дребно и
78
1
 
5
 
! Отговори
do #84 преди 11 години
От такива хора със мисленето на Ким Ир Сен като теб, които 23 години гласуват за БКП, ДПС, Симеон, БСП, Жорж, Атака, и други Крали Марковци сме в това положение!
77
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Що за злоба към човека, който преобърна България от сателит на Русия и напълно подчинена на мафията и ДС държава към НАТО, ЕС и Симеон каза в началото: "МНОГО ВИСОКО ОСТАВЯТЕ ЛЕТВАТА, ГОСПОДИН КОСТОВ - ТРУДНО Е ДА СЕ СТИГНЕ!"
76
0
 
9
 
! Отговори
LoL преди 11 години
Управлението на Костов извади България от две национални катастрофи, предизвикани от некадърни и крадливи комунистически правителства: Лукановата зима и Виденовия провал.
75
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кои е Бойко Борисов - През 1977 година кандидатства във Висшата специална школа Георги Димитров на МВР в Симеоново, факултет Държавна сигурност, но e приет в трети факултет Противопожарна охрана Където е е приет в БКП. През 1982 година Борисов се дипломира като инженер по специалността Противопожарна техника и безопасност с чин лейтенант. След демократичните промени мутра и контрабандист, впоследствие главен секретар на МВР, а сега министър - председател на опосканата ни държава. Точно той нищо не е разбивал а по скоро е монополизирал престъпните групировки.
74
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Човекът участвал в създаването и одобряването на планът Ран-Ът, провел го с бруталност и цинизъм няма място в българския политически живот. Да ходи при янките и да си иска хонорара! А тези, който не знаят за какво става дума да проверят в чичко гугъл.
73
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кво плюете само по Костов май забравяте кой извади България от кризата кой направи най големите промени.Кажете кой след него е направил някакви промени или само плюят че нищо не е наред и никои нищо не прави. Вместо да направят нещо по лесно е да се плюе. Костов това направил Костов онова направил еми направете Вие(Царя, Доган, Станишев, Борисов) нещо като не ви харесва. Истината е че всички ги е страх да направят нещо и да поемат отговорност за него по лесно е да обвиняват Костов.
72
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
80 да точно той , само се пита в загадката ктде е днес Богомил Бонев и каква роля изигра ченгето за свалянето на Петър Стоянов от Президенството
71
8
 
8
 
! Отговори
kireza преди 11 години
Малеее наборе,ти ли дето узакони всички бандити и ги облече с бели якички,ти ли искаш изслушване,тъпан недотакован....Ти ли дето накара Богомил Бонев да събере всички убийци,крадци,пладнешки хайдутяги и да им заповяда,вместо анцузите да облекат сака и бели ризи и да се представят за ангели?Ти ли етнически българино имаш право да искаш това от Бойко?Ехххх РЪЖДИВА ГИЛОТИНА......АМИН