Реформатори + ГЕРБ – не, но да бутат заедно властта – да

Ние сме много различни, настоя лидерът на ДСБ Радан Кънев
19 сеп 2013 14:44,
81
Реформатори + ГЕРБ – не, но да бутат заедно властта – да
Радан Кънев. Снимка: БТА

Лидерът на ДСБ Радан Кънев обяви, че не е възможно, а и никой няма интерес от обединение между ГЕРБ и Реформаторския блок. "Ние сме много различни политически", отбеляза той на пресконференция в Хасково.

По думите му четирите приоритета, по които работят в момента и които представят пред симпатизантите, са правосъдие, икономическо развитие, административна реформа и свободна медийна среда.

Още по темата
"Икономическо развитие, защото без промяна на правосъдието - установяването на законност, просто не е възможно, защото богатство без законност няма. Административна реформа – спиране веднъж завинаги на шуробаджанащината в политиката и администрацията и реално свободни медии", каза той.

Според него именно тези четири приоритета бележат четири тежки провала на управлението на ГЕРБ.

Кънев бе категоричен, че в момента Реформаторският блок е алтернатива на тези, които са представени в Народното събрание - и на управляващите, и на ГЕРБ.

"И ако имаме обща задача с ГЕРБ - не бих използвал думата кауза, тя е единствено отстраняване на сегашното правителство. Правителство, което не може четири месеца да спазари един областен управител. Неслучайно използвам тази дума, защото това е кабинет на пазарлъка, не може да реши нито един проблем на гражданите. Който не може да направи лесното, няма как да направи трудното, но това е непосредствена и краткосрочна политическа задача, не е кауза. Нашата кауза е да променим България, а ГЕРБ нищо не промени за 4 години", посочи лидерът на ДСБ.

Кънев допълни, че посещението му в Хасково е част от политическа обиколка в страната, която предприема заедно с водачите на листи на ДСБ от последните парламентарни избори.

С тях са обсъдени "политическата криза в България и неизбежната близка оставка на правителството и нейните последици".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези сме ги чували. Веднъж в парламента, друго ще заприказват.
59
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По всичко личи че тези реформатори са леви слагатели. Без герб са никои!!! Явно дс добре си е свършила работата за да лъжат пак така хората. После лицата на реформаторите ще ги видим в дпс като другите еничари дето се правеха на десни. Драгалевския *** е още под прикритие и работи за бсп.
58
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
раданчо скоро трябва да се кръстиш рамадан май. прибрали сте турската партия на касим дал , те какви реформатори са бе? за няколко хиляди гласа от Турция продадохте идеите си. вие сте новите пудели на Герб както и да го увъртате.
57
6
 
8
 
! Отговори
Вуки преди 10 години
Раданчо, ти си такъв лидер и водач, че след теб ще тръгне само баба ти!
56
1
 
4
 
! Отговори
асд преди 10 години
До Мън - мън...знаяи столетницата не са БКП така ли?или си платен или ***
55
5
 
3
 
! Отговори
СИМПАТИЗАНТ НА ГЕРБ преди 10 години
ТОЗИ Е АБСОЛЮТЕН ***.НИЩО НЕ РАЗБИРА ОТ ПОЛИТИКА,НЯМА ПАРИ,ГЪЗЪТ МУ Е ГОЛ,....А ТОЙ ...Я СЕ СКРИЙ БЕ !
54
0
 
0
 
! Отговори
асд преди 10 години
До fetaда!
53
0
 
2
 
! Отговори
sad преди 10 години
До Ха-хана тебе колко ти дават на пост напр
52
5
 
7
 
! Отговори
Венелин преди 10 години
Тези са готови и с братя Галеви да са, само и само да добутат до избори. Чудно ми е, защо са толкова заблудени да си мислят, че ще спечелят изборите?
51
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нямате шанс без герб!!! Гласувайте си за създателите ви от бсп. В България костов и още няколко човека дето сега са в дпс убиха дясното за винаги.
50
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Без герб сте точно нищо но явно като преди изборите си искате бсп и дпс заедно с гъзомиячите.
49
6
 
7
 
! Отговори
демократ преди 10 години
Ако се съюзите с мафиотската партия ГЕРБ , ме губите като избирател !
48
4
 
9
 
! Отговори
РБ+ГЕРБ Вечна дружба преди 10 години
Ох, махайте го това правителство, че вече ще ни изритат от ЕС. Ето Франция вече и тя не ни ще в Шенген. Обаче Путин и Ердоган ни искат и още как! Мислете, че няма време!
47
7
 
8
 
! Отговори
ggg преди 10 години
Реализъм е предизборния съюз РБ+ГЕРБ за да се изчисти тройната ламя. Там са ***-милиционери, помаци и ***. Те съжителстват и властват въпреки протестите. Целта оправдава съюза РБ+ГЕРБ .Това не ще бъдат последните предсрочни избори , ако и този съюз не е читав - нови предсрочни избори до изчистване на политиката от олигархията.
46
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Костов , костооов... Нищо не си научил.
45
8
 
8
 
! Отговори
tntodor преди 10 години
Добре, г-н Раданов, как очаквате хората да гласуват за Вас, след като ако евентуално се проведат скоро нови избори няма да мелите брашно с ГЕРБ? Или идеята е - да свалим ***, пък после кат' дойдем на власт - квот' стане! Не, благодаря!С такива приказки сами си режете клона, драги! И докога всички в парламента ще си подливат вода а България ще затъва - питам аз и отговор не искам! Така, че - чуш - възскръснали политически зомбита!
44
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ВСИЧКИ ТЕЗИ ТАКА НАРЕЧЕНИ(РЕФОРМАТОРИ) НЕ СА НИЩО ДРУГО ОСВЕН ШАЙКА ДОЛНИ *** И ПРОДАЖНИЦИ ,КОИТО СА СИ ПРОДАЛИ ДУША И СЪВЕСТ НА ЦИОНИИСТКИТЕ СИ ГОСПОДАРИ ОТ САЩИ ИЗРАЕЛ, КОИТО В МОМЕНТА ГИ НАТИСНАХА ОТ ЩАТСКОТО ПОСОЛСТВО ДА ЗАПОЧНАТ ДА СКАЧАТ И ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО С ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ ДА НЕ СЕ РЕАЛИЗИРАТ СТРАТЕГИЧЕСКИТЕ ПРОЕКТИ ЗА Б-Я ЮЖЕН ПОТОК И АЕЦ БЕЛЕНЕ,ТОВА ГО ЗАЯВИ И В ПРЕДВАНЕТО СИ МАРТИН КАРБОВСКИ ТЕЗИ СЕДЕРУГИ (РЕГОРМАТОРИ) СА ВРЕДНИ И ОПАСНИ ЗА БЪЛГАРИЯ
43
9
 
10
 
! Отговори
ГЛАС НАРОДЕН преди 10 години
И С КАКВО СТЕ ПО-РАЗЛИЧНИ ??? ВСИЧКИТЕ ИСКАТЕ САМО ЕДНО - СТАНИ ТИ ЗА ДА СЕДНА АЗ...А КАТО СЕДНА АЗ ЗНАМ КОЛКО И ОТ КЪДЕ ДА ОТКРАДНА...
42
3
 
5
 
! Отговори
digidigi преди 10 години
Siderow w zatwora!!!
41
9
 
5
 
! Отговори
Го преди 10 години
Това означава, че Реформаторите са САМО срещу една част на мафията и дори са склонни на общи действия с другата част на мафията (Герберчетата). Що за скудоумие