Местан редом до посланика на Турция – в Могиляне

В селото има възпоменателен митинг за Възродителния процес
Обновена: 26 дек 2015 11:56 | 26 дек 2015 10:57,
245
Местан редом до посланика на Турция – в Могиляне
Снимка: архив Булфото

Детронираният лидер на ДПС Лютви Местан се появи в село Могиляне, където предстои провеждането на възпоменателен митинг, посветен на годишнина от Възродителния процес.

Още по темата
Местан пристигна заедно с посланика на Турция у нас Сюлейман Гьокче и турския консул в Пловдив. С тях беше и областния лидер на ДПС в Кърджали Бахри Юмер, съобщи ”Нова телевизия”.

В Могиляне днес българските турци отбелязват годишнина от събитията през 1984 година. На този ден именно там умират четирима български турци, сред които и 17-месечната Тюркян.

Местан и посланикът на Турция са придружени от още около стотина души. Те обаче са на около половин километър от Тюркян чешма и вероятно няма да се смесят с другите хора. 

Наблюдава се засилено присъствие на турски дипломати.

В Могиляне пристигна и триумвиратът, който в момента управлява ДПС. Временните лидери обаче се разминаха с Местан и до среща не се стигна, информира "24 часа".
 

Очаквайте подробности!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


245
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До БожоАбсолютно съм съгласен!България трябва да мисли първо за себе си.Стадо овце ли сме,че да следваме нечий геополитически интерес-било то про- турски, американски, руски и тн.Не сме американци,не сме руснаци,не сме и турци.Който иска да бъде такъв-да си ходи.Тук е България.
55
5
 
23
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 8 години
ГОДИНА И ПОЛОВИНА БОКО И МЕСТАН УПРАВЛЯВАТ ЗАЕДНО ,ЗАЕДНО ФАЛИРАХА КТБ ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА,ЗАЕДНО СИ ТЕГЛИХА 16 МИЛИАРДНИЯ ЗАЕМ ,ЗАЕДНО ОБИРАТ БЪЛГАРИЯ.СЕГА ЗАЕДНО В ЗАТВОРА ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО
54
1
 
8
 
! Отговори
аз преди 8 години
До до петърПо-мизерно е около теб,защото за 26 години не си направил нищо за да подобриш собственото си положение.Освен да мрънкаш,нещо друго свърши ли.Поне едно дете направи ли.Не че е много,но все пак е нещо.
53
1
 
45
 
! Отговори
Спеца преди 8 години
Това е истинското лице на г-н Местан - един национален предател!!!Зад високопарните му слова за "евроатлантическата "му ориентация , се оказа , че стои само проислямисткото ръководство на Турция???Язък бе кьопек , язък за даскалското ти!
52
0
 
20
 
! Отговори
INFO. преди 8 години
Левски пише за тях така:За тези, които обещават много, само и само да ги изберете да ви управляват, а после се отметнат от думите си, като кажат, че времената били трудни и те видите ли не предполагали че такова е положението, наказанието е конфискуване на имуществото и изгнание извън пределите на Отечеството ни.
51
18
 
7
 
! Отговори
Божо преди 8 години
Само путин мисли за българите още от 681 - ва година, когато е бил тайно ченге в Константинопол !!! Всички българи , които са били срещу този велик милиционер, са отстранени още от Борис- Михаил с целите си родове !!! От тогава всеки българин мечтае да падне на колене пред владимир и да му целуни милиционерския сапог !!! :((( Как може българи да бъдат антибългари ?????????
50
1
 
21
 
! Отговори
без визи преди 8 години
Ако ЕС приеме Турция, рязко ще се увеличи броя на бежанците. На турските бежанци към Европа. При безработица над 15 процента, поне 5-6 милиона турци ще нахлуят през България в Европа.
49
7
 
21
 
! Отговори
до 51 преди 8 години
Може и да е така но Направеното от Русия за България за 45 години Вашите Трансатлантически съюзници няма да го постигнат дори и за 450 такива както вървят нещата през изминалите 25 години
48
1
 
20
 
! Отговори
без майтап преди 8 години
Турция окупира северен Кипър. Турция навлезе в сирийска територия и окупира част от нея. Турция навлезе в иракска територия и окупира част от нея. Джихадоглу дойде в България за да ни съобщи, че скоро и част от българската територия ще бъде окупирана от Турция. В рамките на възстановяването на турската империя. Или на отоманския халифат, ако това повече ви харесва.
47
0
 
21
 
! Отговори
INFO. преди 8 години
Левски пише за тях така:Не се полъгвайте, че тези които държат парите държат и бъдещето ви, защото тези пари те са ги взели от вас, а вие им се кланяте и ги въздигате, като слънце пред очите си. Те няма да се поколебаят да посегнат към властта, а вие ще трябва да ги възпрете и да им поискате сметка
46
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боко си се селфи с купа с боб и хич не му пука за Местан,Доган,посланици и др. Има тежък мач с тигрите човека утре вие го занимавате с някакви си национални интереси.
45
1
 
17
 
! Отговори
akut преди 8 години
Местан и посланикът на Турция са придружени от още около стотина души. Те обаче са на около половин километър от Тюркян чешма и вероятно няма да се смесят с другите хора......Това някаква войска ли е?
44
3
 
21
 
! Отговори
Българка преди 8 години
ВЪН ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!ПРАВ СТЕ ДА СЕ НАПРАВИ НАЦИОНАЛЕН МИТИНГ ЗА КЛАНЕТО В ПЕРУЩИЦА БАТАК БУНОВО И ВСИЧКИ ДРУГИ ИЗДЕВАТЕЛСТВА НА ТУРЦИТЕ
43
1
 
9
 
! Отговори
INFO. преди 8 години
Левски пише за тях така:За тези, които под булото на родолюбието, градят закони, а самите те не ги спазват или пък ги използват с цел своето облагодетелстване, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт.
42
7
 
10
 
! Отговори
Божо преди 8 години
И Русия, и Турция се управляват от диктатори с мания за "велики" дела !!! Всеки диктатор прибягва до насилие, когато е заплашена личната му власт !!! От НАС зависи да не им позволим да си играят с Родината ни !!! Оставете Русия, оставете Турция - НИЕ ИМАМЕ НАША РОДИНА !!! НЕ ТРЯБВА ДА Я УНИЩОЖАВАМЕ С ГЛУПОСТ И РАЗДЕЛЕНИЕ !!!
41
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ПетърВсе русия ви виновна ...и за Украйна ...и за Сирия ...даже и за бългрия.....все Русия виновна ...а да се погледнем колко сме смотани самите ния .....нееее ..ние сме безгрешни ...Тя Русия е винивна и за това че Турците стигнаха до виена ....
40
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че те политиците в Кърджали казаха че паметник на освободителя на града ген Делов няма да се строи понеже за голям част от населението на областта той бил поробител а не освободител.И това беше официална позиция на кмета на Кърджали и ДПС.Щом на български генерал освободи български град се счита за поробител от дадено население и политици и България го позволява това какво да кажем.
39
10
 
5
 
! Отговори
Петър преди 8 години
До Анонимен 45Е нали Русия прави точно това с България, още откакто ни е "освободила". Резултата можеш да видиш, като погледнеш през прозореца.
38
0
 
19
 
! Отговори
Божо преди 8 години
В тази идиотия българи и турци трябва да знаят, че ЕДИНСТВЕНО БЪЛГАРИЯ ИМАМЕ !!! Нито Русия, нито Турция, нито Америка са по-загрижени от нас за Родината ни !!! Тази идиотия, която върви като лош цирк, има за цел да дестабилизира Родината ни !!! Трябва да проявим разум и да не се поддаваме на неразумни емоции, защото от слаба България имат изгода и Русия, и Турция !!! Слаба България означава мизерия и за българи , и за български турци , и за всички останали !!! ТОВА ЛИ ЖЕЛАЕМ ?????????
37
9
 
3
 
! Отговори
Ефенди преди 8 години
В началото на новата турска "мюсулманска" империя, след 500 години ще има повторение...