Местан редом до посланика на Турция – в Могиляне

В селото има възпоменателен митинг за Възродителния процес
Обновена: 26 дек 2015 11:56 | 26 дек 2015 10:57,
245
Местан редом до посланика на Турция – в Могиляне
Снимка: архив Булфото

Детронираният лидер на ДПС Лютви Местан се появи в село Могиляне, където предстои провеждането на възпоменателен митинг, посветен на годишнина от Възродителния процес.

Още по темата
Местан пристигна заедно с посланика на Турция у нас Сюлейман Гьокче и турския консул в Пловдив. С тях беше и областния лидер на ДПС в Кърджали Бахри Юмер, съобщи ”Нова телевизия”.

В Могиляне днес българските турци отбелязват годишнина от събитията през 1984 година. На този ден именно там умират четирима български турци, сред които и 17-месечната Тюркян.

Местан и посланикът на Турция са придружени от още около стотина души. Те обаче са на около половин километър от Тюркян чешма и вероятно няма да се смесят с другите хора. 

Наблюдава се засилено присъствие на турски дипломати.

В Могиляне пристигна и триумвиратът, който в момента управлява ДПС. Временните лидери обаче се разминаха с Местан и до среща не се стигна, информира "24 часа".
 

Очаквайте подробности!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


245
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
1
 
13
 
! Отговори
смехурко:)))))) преди 8 години
Колко е плитка памета на много от псевдо журналистите. блогъра и >>>>> Забравихте ли Атентатите на Бучино по гари и автогари за жертвите на това брутално престъпление.Което си е класифицирано по цял свят като АТЕНТАТ за жертвите на невинните хора и малки деца.Къде се споменава затова и къде са част от атентаторите .За който има само една присъда СМЪРТ а бяха в парламента и с паметници.................................... Изводите сами си направете .За съд и прокуратура и управляващи
75
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ГУРБЕТЧИЯА нещо за взривения вагон за майки с деца да кажеш и многото осуетени атентати в страната. Кажи и за намесата на тайните служби на Туция в България
74
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе какво стана с нашите"ястреби"от Дондуков.Ослепяха ли,оглушаха ли,онемяха ли,окуцяха ли,или яйца мътят.Къде се скриха.Уж самолети щяха да свалят,хибридни войни водеха в стил"дон Кихот".А сега,когато чужди вражески сили вече шетат из земите ни,изведнъж се изпокриха като проскубани мишки.Къде сте бе,родоотстъпници такива.Къде е ДАНС,къде е Цацаров,къде е Бъчвата.Когато ставаше на въпрос за някакви пиянски изцепки на неудобен политик,всички скоччиха,и то посред нощ,а сега на мушка е държавата.
73
0
 
0
 
! Отговори
Петър преди 8 години
До до 51абе може и да успеят. Въпреки, че такава мизерия (духовна и материална) не се постига лесно.
72
1
 
17
 
! Отговори
АК-47 преди 8 години
До ГУРБЕТЧИЯА на 9 март 1985 г. на гара Буново са ВЗРИВЕНИ с бомба български деца от българи по паспорт, но с турско самосъзнание и с турски имена. Нещо за това да случайно да знаеш....
71
1
 
14
 
! Отговори
Е преди 8 години
ХАЙДЕ ДОЙДЕ ВРЕМА ДПС ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА..
70
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що не питате Борисов и Ахмет Доган, активно участвали в този процес, а се опитвате да ми вменявате някаква вина.
69
6
 
9
 
! Отговори
ДС преди 8 години
До ГУРБЕТЧИЯ, Само да уточня, обикновения българин не убива! Убиват комунистите, а страха у нас българите беше не по малък, отколкото у нашите съседи и приятели турците. Това бяха мрачни години за България, не знам само защо не се изучават в учебниците по история, докато все още го помним. Сигурно за да могат после да лъжат по лесно
68
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ГУРБЕТЧИЯСкрий се бе Клозеточистач долен!
67
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А бре Гурбетчия, не знаех че живем в 22 век!
66
1
 
17
 
! Отговори
Божо преди 8 години
До ХАЛИЛПриятел, запомни, че ние имаме само България нито Русия, нито путин, нито ердоган, нито някой друг диктатор ни мисли доброто !!! България трябва да бъде богата и независима държава, тогава ВСИЧКИ НИЕ ЩЕ ЖИВЕЕМ ДОБРЕ - и българи , и български турци !!! Външните интереси винаги са ВЪНШНИ, те НЕ СА НАШИ !!! Разделението води до мизерия и нещастие !!! Когато чакаш друг да те оправи, той ВИНАГИ те "оправя" !!!
65
0
 
1
 
! Отговори
ставри преди 8 години
До анонимен73Фотошоп баце
64
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи турците правят възпоменателен митинг в чест на Възродителният процес, а когато АТАКА провеждат възпоменателен митинг в Батак през 2011 година по повод Баташкото клане и турският геноцид спрямо българското население БЪЛГАРКАТА ПРОКУРАТУРА СЪДИ СИДЕРОВ . За какво упреквате единственият български политик патриот , а господа прокурори ? За това, че работи за България и не се е продал на турците като Султана Борисов? За Сидеров Давитоглу и Ердоган никога не могат да бъдат приятели!!!!!!!!!
63
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И посланика, и консула в понеделник да ги няма! До неделя останалите 200 резиденти на турското разузнаване! Превърнахте България в клозет в последните 25 години!!! Продажни политици, мекерета!
62
17
 
4
 
! Отговори
ХАЛИЛ преди 8 години
а кьде е *** не сме е да се покаже и що не пишете как бяха освиркани хората от ДПС ЗА ДОГАН ВЕЧЕ НЯМА МЯСТО В НАШИЯ КРАЙ СКОРО ЩЕ СИ ОТИДЕ ПРИ ГОСПОДАРИТЕ В МОСКВА
61
2
 
37
 
! Отговори
АК-47 преди 8 години
Алооо! Управляващи, а митинг за взривените деца на гара Буново, в хотел "Сливен" в гр.Сливен....????????Полизурковци проамерикански.... Къде се скрихте? Плюскате на Коледа в охраняваните си крепости и не ви пука на народа...
60
1
 
19
 
! Отговори
Божо преди 8 години
Само владимир мисли доброто на България !!! владимир изобщо не мисли за това, че ако случайно падне от власт , хиените около него ще го изпапкат !!! ердоган мисли за българските турци точно толкова , колкото владимир за руските българи - ИЗОБЩО НЕ ИМ ПУКА !!! ВСИЧКО Е ЗА ПАРИ И ВЛАСТ !!! Разберете, НИЕ сме тези, които трябва да си градим държавата, а с омраза и разделение това е НЕВЪЗМОЖНО !!! С омраза и разделение печелят само путиновци и ердогановци !!! МИСЛЕТЕ !!!
59
26
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русофили не плюйте Местан, че е предател защото вие сте същите и България няма нужда и от вас
58
2
 
1
 
! Отговори
до 70 преди 8 години
Всеки с Орисията си пожелавам ти да си направиш още 5-6 чавета За да заживееш по БогатоБ.удала
57
1
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Някой е изтрит на снимката вляво май.............или така ми се струва