От ГЕРБ не отричат съвсем варианта Кристалина - президент

Имаме готово име, ще го кажем през септември, обяви Караянчева
17 авг 2016 07:39, Красимир Ангелов
80
От ГЕРБ не отричат съвсем варианта Кристалина - президент
Снимка: БТА

Посещението на българския еврокомисар Кристалина Георгиева в Троянския манастир заедно с премиера Бойко Борисов и последвалата й изява в църквата “Св. София”, където се срещна със зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, не е било начин на ГЕРБ да покаже, че това е техният кандидат за президент, обяви депутатката Цвета Караянчева пред "Труд".

Още по темата

Последните изяви на Георгиева дадоха поводи за предположения, че управляващата партия иска да загатне своята номинация за предстоящите през есента президентски избори и това е именно Георгиева.

"Сериозна партия сме. Когато решим да обявим кандидата си, ще го направим. Вече имаме готово име, но ще го кажем в началото на септември", категорична бе Караянчева пред изданието.

Самата тя не отрече категорично възможността номинацията за президент на партията да е именно Кристалина Георгиева. "Не мога да кажа нищо. Ще разберете през септември", лаконично обясни депутатката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
4
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
В стаички взети под наем,обзаведени с по няколко компютъра,наети хорица да възхваляват Герб и оплюват опозицията -така наречените ***-чували ли сте за тях.И стига с този комунизъм -дядо му бил такъв,баща му бил онакъв -излагате се.Гледайте през тези 26 години кой предава интересите на България,на кого му плащат милиони да работи за САЩ и техните интереси,кой взема пари от Сорос да разбие образованието ни -много нац.предатели има между нас и те нямат нищо общо с т.нар. комунисти -те са от дем
37
2
 
8
 
! Отговори
Чоплисемков преди 7 години
Еее, намерихме работа на журналистите за още един месец! Има да се питаме аджеба кой ли ще да е кандидата на ГЕРБ. Аз даже не мога да спя вечер, цяла нощ се чудя...!
36
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Червения *** да говори против комунистите е все едно педофил да иска да стане детски учител . И защо БСП казва , че е сто годишна партия нали не са комунисти. Много ви е зле опорната точка другари .
35
2
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Че тая госпожа нали се натиска за шеф на ООН -защо тогава прави мръсни номера на Бокова.В много мръсни номерца се е забъркала в последно време. Но нищо направете я президент,тъкмо ще оправи генофонда на България -нали така ни беше казала -като дойдат мигрантите в България и като заживеем заедно и се смесим,ще си оправим генофонда.
34
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Мисля, че през 1953 год. именцето на един мустакат чичко губи популярност"Ооооо, нич даже не губи. Точно тогава, пък и много след това ортодоксалните *** лягаха и ставаха с неговото име на уста.
33
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еуфорията на червените каскети за Президентските избори ми напомня вчерашния мач . Треньора на Стяу - Букурещ казваше , че знае слабите страни на Ман. сити и ще ги победи , а паднаха с 5:0 . Та така другари и вие ще победите ГЕРБ като отбора на Стяу . Апропо само не знам откъде ще дойдат избирателите на БСП , като на местните избори загубиха всички големи градове в България и сега нямат нито един кмет . А забравих от Северна Корея . Смешници .
32
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
УжасТ! Трима папи са го галили тоя дето гали Сталинка!
31
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези,които не са били комунисти и не са били съгласни с режимът отдавна са в САЩ,Канада,Австралия или Аржентина."Народният съд" е ликвидирал доста хора,а Мирчо Спасов и компания са довършили останалите в лагерите.Следователно,всички други са комунисти или свързани с режимът и партията.Сега през 2016 година е по-важно не от какво потекло си,а какво правиш за България и народът .Трагедията е,че през последните 25г всички политици се продават на чужди интереси против България.
30
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е важно кой как ще гласувяа, а кой ще брои бюлетините. А кой ще ги брои? ЦЕЦО.Мисля, че този път ще му е по-трудно, но той е мъжко момче и се е доказал във времето.
29
2
 
13
 
! Отговори
Предложение преди 7 години
Абе я се явете на изборите без име! Ще го кръстим "кандидата на ГЕРБ"! Пък после до Нова година все ще измислите кой да бъде!
28
4
 
4
 
! Отговори
Гербаджия преди 7 години
ИСКАМЕ ЦЕЦКА
27
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Комунистическа бабичка която като види бежанци се втурва да ги задоволява за да подобрели бг генофондът.Не миже ли просто някой сериозен кандидат като цар Киро,братя Галеви,Азис,Малина,Цеца и тн?
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще почне единадесетата, ама ще видиш в какви условия.
25
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 13 анонимен баш пък през 1953 именцето на един мустакат чичо нещо губи популярност пак руснак ти е писал опорните точки маниги тези глупации
24
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боже господи червените каскети съвсем са изпушили . Нали БКП-БСП са едно цяло , тогава , защо се смеете , че ГЕРБ били комунисти значи е от вашите , а другари . Просто не знам тези хора могат ли въобще да мислят .
23
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 22 след 10 години ще почне единадесетата а ти се лекувай дорде е време
22
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гробаджиите и магаре да номинират за президент пак ще спечели. ГРОБ е символ на далаверата на дребно, а далавераджии в България има с лопата да ги ринеш и ще гласуват в светлосиньо без значение кой е кандидата.
21
2
 
25
 
! Отговори
до 13 анонимен преди 7 години
През 1953 година нито едно момичеце в България не се кръщаваше Кристалина.Дали е Сталинка ,Кирилка или Костадинка това не е важно.Важно е,че не е Кристалина.Нито един Райсъвет нямаше да впише подобно име през 1953г.Но името не е важно.Важно е,че тази жена не работи за България и българският интерес и в никакъв случай не бива да заема ръководни постове в България.Ако стане президент ще се молите "ирландската пастирка "да се върне.
20
1
 
12
 
! Отговори
Мнение преди 7 години
Абе направо го кажете през Ноември, защо е това бързане!Май още търсите в неиндексирана база...
19
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мисля, че протестърите ще се раздвижат в името Бойковско през септември!