Нинова съзря: Това е началото на края на ГЕРБ

Председателят на БСП смята, че това ще е една послушна двойка
2 окт 2016 14:15,
59
Нинова съзря: Това е началото на края на ГЕРБ
Снимка: БТА, архив

"Това е началото на края на ГЕРБ, продължение на сегашната линия в президентската институция. Послушни хора, които ще изпълняват само една воля." Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова пред медиите по повод излъчената кандидат-президентска двойка на ГЕРБ, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Още по темата

По думите й Борисов ясно е дал да се разбере, че ако бъде избрана тази двойка, да не си и помисля да прави различна политика от тази на премиера и външния министър. "Тоест - ще слушат", е коментирала Нинова.

"От думите на премиера става ясно, че по метода на изключването, Цачева е най-малко нужната му", е казала също Корнелия Нинова и допълнила, че победата на Румен Радев и Илияна Йотова е абсолютно видима.

"Нашата кампания ще бъде позитивна и ще предлагаме алтернативата, защото тяхната двойка представлява статуквото, нищо по-различно. Ще бъдат послушни и ще изпълняват всичко, което им се каже", е казала още лидерът на БСП, цитирана в съобщението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
2
 
1
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Е толкова инфантилно изказване до сега не се беше случвало, приехме булевардната страна на г-жа Нинова, но това идва в повече.Г-н Борисов се готви да стане президент на Президентска Република и Цачева е най-добрият избор за това. Нинова, може да се хили като зе лка колкото си иска, то и мозъкът й е толкова. Би трябвало, ако е достатъчно прозорлива, да се притесни и да вземе спешни мерки, защото това е началото на края на БСП.
43
0
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Прерових тук само за да видя дали вече има пост "*** ЛИЦЕМЕРКАТА" и анонимен, който обяснява колко е отвратен от милионерите и олигарсите в БСП. Но засега няма - изглежда тоя *** още не се е събудил. Но СТРАНДЖАТА вече си е на мястото и е много активен.
42
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
...Каза командира на потъналия кораб
41
0
 
0
 
! Отговори
ХА-ХА.ХА! преди 7 години
До Анонимен . Смешна фантазия!
40
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
де са ви кадрите ве....от *** по *** политика......не съм герб.....ама тая ме съмнява че е протекция на герб...тая нинова
39
5
 
8
 
! Отговори
вярно преди 7 години
Наистина ,ако доближиш тази обладана от Дявола и злите сили особа Нинова , ще прихванеш !!! Журналистите да я интервюират по телефона ,но и това не е безопасно !!!! ВНИМАВАЙТЕ С ТАЗИ ОБЛАДАНА. .............
38
7
 
11
 
! Отговори
бг преди 7 години
Тройният шлем, агент Гоце и тази вещица Нинова издигнаха за кандидат човек ,който не е работил, не разбира от нищо, няма никаква политическа култура !!! Това е един ***, набеден за добър военен и откровено неспособен за каквато и да е политическа дейност !!! ДА СЕ ЧУДИШ НА КОМУНИСТИТЕ ЗА ЕЖЕДНЕВНИТЕ ИМ ГАФОВЕ И ОБЪРКАНОСТ !!!!!!!
37
5
 
9
 
! Отговори
айде бе преди 7 години
Тази грозна другарка, която дяволът така я е гепил., че е в екстаз всеки ден , говори откровени простотии и лъжи, които нямат нищо общо с дипломация, управление и европейска политика !!!!! Още когато я избраха за шев на комунистите ,всички политолози загатнаха ,че тя ще закрие БКП / БСП до една година !!! Така, че да си гледа в двора ...........
36
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много е с мешно когато една жизнерадостна комунистическа простачка се опитва да цитира велики политици.
35
9
 
18
 
! Отговори
реалист преди 7 години
....просо сънува ,горкичката , друго не й остава
34
8
 
34
 
! Отговори
Васил Радославов преди 7 години
За леля Цеца вече всичко е казано, така че плюенето срещу нея ще е преливане от пусто в празно. Вярно е, че Цеца е най-лесно заменима в управлението и в този смисъл е "най-малко нужна" на Борисов.Но пък Радев и Йотова са абсолютно ненужни на когото и да било.
33
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
123- КАЗВАШ НА ЮНАК ТИ ПРИЛИЧА- ИМА НЕЩО ПОДОБНО, ПОНЕ ПО ПРИКАЗКИТЕ АКО СЪДЯ ДОСТА СА НЕРВНИ, ОБАЧЕ И ЛИЦЕМЕРНИ.
32
14
 
10
 
! Отговори
123 преди 7 години
Браво Нинче, браво БЪЛГАРСКИ ЮНАК. Мачкай соросоидната ***.
31
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НЯКОЙ ДА ЧУ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ ОЛИГАРСИ КАКВО ЩЕ ПРОМЕНЯТ, КАКВО ЩЕ НАПРАВЯТ, КАК ЩЕ ЗАЩИТЯТ ОБЩЕСТВЕНИТЕ ИНТЕРЕСИ, КАКВА ПОЛИТИКА ЩЕ СЕ СЛЕДВА- САМО КРИТИКУВАТ, БОБ ХВЪРЛЯТ, НА КАРТИ ГАДАЯТ- И СЛЕДА НЯМА ОТ ТОВА КОЕТО ТРЯБВА ДА ПРАВИ ЕДНА ЛЯВА ПАРТИЯ- ЗА МЕН ТОВА СА ДОЛНИ ЛИЦЕМЕРИ.
30
2
 
4
 
! Отговори
Rumen преди 7 години
DOBRE E DA IMA I DRUGA SILNA PARTIYA , NO SHTE SE OBRASUVA OT BULGARI ISVUN BG. I NYAMA DA IMA NISHTO OBSHTO S Be Se Pe.
29
6
 
3
 
! Отговори
- - . . - - 99 преди 7 години
Това е за всички, които са против ген. Радев !
28
7
 
9
 
! Отговори
бай Петко преди 7 години
Всеки, който е помирисал авиационен керосин, не може да пише минуси, просто е бил или склададжия или артелчник.
27
11
 
33
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Погледнете я добре тая червена функционерка... - не виждате ли нещо шизофренично и *** в погледа и... - на Позитано психиатри няма ли...
26
6
 
22
 
! Отговори
Избирателен профил преди 7 години
6% от избирателите на Бе-Пасе са на възраст между 18-45 години,34% между 45-70 години и 60%- над 70 години,а тяхната "Партия" взима между 12-15% от гласовете в България. Познайте колко процента от гласовете ще вземе тя след 20 години,ако някоя нова руска окупация не намножи изхърбавелите им редици.
25
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП като са цъфнали, чак са вързали :D