Нинова съзря: ГЕРБ се домогвали до служебна победа

"Червената" лидерка намеси и социолозите
24 май 2019 10:20, Александър Попов
264
Нинова съзря: ГЕРБ се домогвали до служебна победа
Снимка: БСП

Корнелия Нинова атакува своите основни опоненти от ГЕРБ за пореден път като видя опит да спечелят изборите "служебно". 

"Притеснени  от изхода на изборите, ГЕРБ  се опитват с два хода да  спечелят служебна победа", заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в Плевен.

По думите й, единият е "чрез социологически проучвания предварително да оправдаят фалшифициран вот".

"Вторият е чрез създадената от тях и регистрирана от тяхното мнозинство в ЦИК "Коалиция за България" на Георги Първанов и Румен Петков и чрез заблуда на нашите избиратели да вземат гласове на БСП", допълни председателят на БСП. 

Нинова изтъкна, че и в двата случая ГЕРБ подценяват избирателите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
15
 
7
 
! Отговори
ЕДИН ЕДИНСТВЕН преди 4 години
въпрос трябва да питат на ДЕТЕКТОРА на ЛЪЖАТА - ТИ краде ли от държавата? И моментално уволнение , следствие и съд. Но най-напред трябва да изпитат ЦАЦАРОВ - човека на БОЙКО по личното признание на КОКИНОВ бивш главен прокурор - сега адвокат на МАФИЯТА
29
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Angletata begat prez glava....breeeeexiiiiiiit....ujas v kralstvoto....komunisticheski offshorni babki i diadki prevzemat europata i govoriat po russkii....
28
20
 
8
 
! Отговори
ВСИЧКИ ГЕРБАДЖИИ преди 4 години
на ДЕТЕКТОР на ЛЪЖАТА. Тогава ще видим кой какво е правил. Ако го поставят обаче ТИКВАТА там не съм сигурен какво ще покаже. Или машината ще се супи от прегряване или старческия маразъм на ТИКВАТА ще е победил и нищо няма да покаже. ОН не помни вчера какво е казал или правил. И е напълно искрен. Ама се чудя не може деградирали умствено хора да ни управляват. Ако го изпитат сега трябва да го отстранят на часа
27
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Курнело, толкова ли си прозда да не разчиташ знаците. Партията ти е вредна за България! Време е да се саморазпуснете-нещо което трябваше да наравите още през 1990 г. Никой политик, нито в Европа,нито в Русия,нито в САЩ не иска да има нищо общо с вашата престъппна Партия, която си чества конгресите от комунистическия террор. Петното е неизтриваемо!!! Закривай!!!
26
7
 
15
 
! Отговори
Жан Виденов преди 4 години
До Ф.С.В.БСП е 3000лв/$.
25
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ФактДе го виждаш тоя нов политически проект?Иначе хубаво би било.
24
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Offshorni komunisticheski emigrantki v bruxelles....hahahahaha....v krakata na belgiiskia kral i negovia pes....hahahahaha....
23
20
 
15
 
! Отговори
ЦЕЦОМОБИЛИТЕ преди 4 години
са налазили цялата страна. Уж машинно гласуване, пък КОСТИНБРОДСКАТА ПЕЧАТНИЦА пак е пусната в действие...
22
15
 
7
 
! Отговори
Факт преди 4 години
До АнонименМинимална загуба не бърка и ГЕРБ-патерици лесно се намират срещу заплащане,а и ДПС ги крепят срещу подарената власт в регионите.Единствения проблем за ГЕРБ е нов политически проект,има достатъчно хора,които биха го подкрепили веднага.
21
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми, Корнелийо, че са брутални герберите си права, но така ли от цяла България не можа да намериш едно обаятелно /на герберски - харизматично/ българско лице да ти води листата! Ами това лице аз на парламентарните като го видях и се отказах изобщо да гласувам!
20
21
 
16
 
! Отговори
ЦЕЦО В НЕЛЕГАЛНОСТ преди 4 години
урежда ВОТА на Ц-то. На клипчета в нета се виждат ТУМБИ от махалите на кьор софра от ГЕРБ лапат кебапчета, пия бира и викат САМО ГЕРБ. После си тръгват с по торбичка с няколко бутилки ОЛИО от собственика на завода /приятел на БОЙКО/ разбира се...ЦЕЦО го заснеха ЛИЧНО да товари в колите кашони с ПОДАРЪЦИ за НАШТЕ МОМЧЕТА
19
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо пишеш с големи букви ? В централата ти казаха, че електората ви Невижда добре ли :)
18
23
 
11
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Мафията е силна-Тя е много богата-има милиарди- А парите означават власт.а властта е още пари-и така до безкрай.Няколко мафии се бият за надмощие- Червената е слаба няма ресурсите и е загубила връзките си в държавният апарат- там всички са от ГЕРБ-Борисовата мафия е силна и нейният главен враг е народът -бедните излъгани работници пенсионери майки с деца и всички излъгани за 10г Преход и реформи- Хората тънат в мизерия а други хора се захвърлят с пари и къщи-ГЕРБ ще има 4 депутати-БСП е ЛИДЕР!
17
27
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
РАЗБИРАТЕ ЛИ СЕГА,ЗАЩО ПО ВРЕМЕТО КОГА ПРЕДИ НЯКОЛКО МЕСЕЦА СЕ ГЛАСУВАШЕ В ПАРЛАМЕНТА НОВИЯ ИЗБОРЕН КОДЕКС ГЕРБАВАТА ШАЙКА И НАПАЗАРЕНИТЕ(ПАТРИОТИ) УПОРИТО ОТКАЗВАХА ДА СЕ ИЗЧИСТЯТ ИЗБОРНИТЕ СПИСЪЦИ ОТ МИЛИОН И ПОЛОВИНА В ТЯХ МЪРТВИ ДУШИ .ТЕЗИ МИЛИОН И ПОЛОВИНА МЪРТВИ ДУШИ ЩЕ(ГЛАСУВАТ) ЗА УПРАВЛЯВАЩИТЕ..А И НЯКОЙ ЗАПИТВА ЛИ СЕ ОТКЪДЕ ДОЙДОХА ПАРИТЕ ЗА МНОГОМИЛИОННАТА КАМПАНИЯ НА ВМРОДЕТО СА ОСЕЯЛИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ С ТЕХНИ БИЛНОРДОВЕ И КЛИПОВЕТЕ ИМ НЕ СЛИЗАТ ОТ ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ
16
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Горките няма кой да сложат за лице :) тая смешната журналисткааа умираме от смях. Безпомощност тотална . Ако не са глупавите пенсииии малейй малейй...светло бъдеще.
15
19
 
12
 
! Отговори
Дилема преди 4 години
Как ли да гласувам,та да навредя максимално на ГЕРБ,без да е за БСП?(всички явни и потенциални патерици на ГЕРБ естествено отпадат като възможност)
14
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая съвсем е изтрещяла-световната конспирация се е оргнизирала срещу нея.И леви и десни,и САЩ и Русия - бреей много на сериозно се взе. Очевидно е че толкова неакватен човек не може да спечели избори, и най-вече не бива. Болна от злобба и амбиции жена-премиер - не мерси! Русата дружка - същата съскаща уссойница!
13
21
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Една поредна загуба не променя нищо за БСП! Но за апартаментчиците това е равно на власт или въже!
12
22
 
14
 
! Отговори
Народна мъдрост преди 4 години
"Вържи Цецо,да се честни изборите!"
11
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Cherveni babichki urush v djendarska avrupa!