Богомил Бонев към Кацаров: Заминавай да си платиш изследванията

Бившият вътрешен министър разкритикува настоящият здравен
16 юли 2021 14:48, Красимир Ангелов
130
Богомил Бонев към Кацаров: Заминавай да си платиш изследванията
Снимка: БГНЕС

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев направи любопитен коментар относно скандала, в който се замеси служебният здравен министър Стойчо Кацаров. Тази сутрин доц. Петър Атанасов, който е лекувал служебния министър от ковид разкри, че е искал да му направи услуга, като го лекува по определена клинична пътека, за да не заплаща скъпи изследвания.

Още по темата
"Оказа се, че са му сложили тази работна диагноза с негово знание, за да не плаща от джоба си доста скъпите изследвания, които е трябвало да му се направят. Той се е съгласил тогава и не е платил. Ползвал е колегиалната услуга, без да възрази”, написа Бонев.

"Сега излиза и размахва това като доказателство. След като сам призна, че е имал тежки усложнения и в "Пирогов" са му спасили живота. Гнусна работа”, написа Бонев и завръши:

“Хайде сега, Стойчо, заминавай да си платиш изследванията, щом си толкова честен и загрижен за здравната каса”

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
2
 
3
 
! Отговори
Ани преди 2 години
Богомил Бонев да не се прави на голям защитник на Балтов,след като има нарушения, много правилно е уволнен.Има и други болници освен Пирогов.Да стане там директор,като е голям доктор или да си работи на частно.
109
1
 
3
 
! Отговори
До122 преди 2 години
И ще се плаща. Стига вече с тия печени агнета,дето ги носехте на докторите ,,за благодарност,, по времето на социализма.Тогава имаше всичко...,ама само за другарЕте от Новенклатурата.Факт.
108
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ББСтига рева за тия ренегати ,,сето бягали,, прав им път.Къде толкова бягат.Отиват в Германия, а немците отиват в САЩ.Или искаш Берлинска стена??Така ли, чугунена главо?
107
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стойчооо това си е чиста шизофрения. Възползваш се от луфтовете на системата за лична изгода, после натопяваш лекарите. Мушморок червено-зелен.Вмирисано чорапче.
106
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В бьлгария за да си здрав трябва да плащаш до так я докарахмеИ тоя бонев при царя добре се облажи
105
1
 
8
 
! Отговори
ББ преди 2 години
до там сте се докарали,децата ви да бягат от..коч.н.та която строите,да ви презират и мразят...докато вие под строи шепа...ривете...крадете ни...крадете ни...може и аз да намажа...е няма...да те презират децата ти...творите "история"...ама срамна...за сребърници,добрата новина е ,че се малцинство...и ще ви търсим отговорност...днес,утре,след 10,20,200...България ще я има и ще ви съдим строго и Справедливо!!!
104
1
 
7
 
! Отговори
ББ преди 2 години
то и като бесеха Левски...пак така...българи...нямаше ви...сега почтен човек като Кацаров...не е пращал ревизии,...НЗОК е независима...грижеща се за опазване вноските ви за здраве...установила...кражби бре...вас грабят...ама не докторите в пиргов...а мед.олигархията...директори с премии по 300-500 хил. на година...и да го разпънем бре...да ни грабят...бащиците...даващи ви...срам сте за децата си...вашите у дома ли са моля?..знам отговора...а защо напускат домовете ви?...презират ви...
103
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки знае какъв кошмар е в болниците и как изцеждат пациентите. Ако е единичен случай да се замислиш, а то е практика. Всички счупвания в Пирогов са все за операция и нарочно не наместват костите за да дърпат пари от каса и от пациент. Това чудо е време да спре и докторите да са доктори, а не търговци.
102
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя кацаров не е лекар и човек не е - а един огромен безобразен со.пол.Хората са го излекували - а тоя гледа да ги топи.Е няма такова из.чадие.Бог ще те накаже каца.ров ли си лай.нацаров ли си.
101
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Моят кардиолог ,няма да му споменавам името, се разболя от Ковид и се нуждаеше от кислород.Място за него обаче в болницата нямаше.Успя да се оправи човека с остатъчна фиброза на белия дроб
100
2
 
7
 
! Отговори
Добрич преди 2 години
В окръжна болница Добрич,д.р мълчанов ,на всеки пациент казва ,че е за операция.отиват в Добрич и на ножа.
99
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
във почти всички болници има както се казва организирани престъпни групи не случайно у нас има толкова много болници като доста от тях са създадени със цел точене на здравната каса.хората трябва да приемат че лекарите са са някакви светци.
98
10
 
18
 
! Отговори
Професионалист преди 2 години
Бонев,не пиши простотии,който краде и лъже народа трябва да поеме отговорност. А ти все пак беше вътрешен министър нали?
97
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв *** е Кацаров-не премълча.Сега да ни разнищват по медиите.
96
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А значи така се практикува и това всичко на наш гръб,този професор трябва да бъде съден за назидание на другите,а обикновените хора да умират
95
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тук цялото охранено обкръжение на Балтов е размахало калъчката срещу Кацаров. Има ли документна измама? Има ли подмяна на епикриза? Ама лекарят искал да прави услуга, ама нещо не знам какво си...Има закони,правила, разпоредби и те са задължителни за всеки! И лекарят, и Кацаров да си поемат отговорността и да си плащат масрафа! Ако законът се пр лага за всеки сурово и справедливо, тая държава ще цъфне. А може и да върже наистина.
94
1
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
То просто просто та няма накъде повече..
93
16
 
28
 
! Отговори
Евала преди 2 години
Имам чувството, че министрите на пРезидента уволняват хора за престъпни дела, които самите те са извършили. Рашков-милионер с странно придобити имоти, Кацара - ползвал гювеч при лечение, другите са същото *** нещо, което цапа.
92
15
 
27
 
! Отговори
БСП и ИТН бандити преди 2 години
хората от правителството на фигуранта вече правят грешки една след друга. като се комбинира с хаоса и вдигането на цените съвсем скоро радев ще бъде бит с камъни.
91
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Краде ли се? Краде се!!!! Който и да кряка, няма спасение. Истината никога не остава скрита!!!! А в БГ отдавна се знае тая истина. Но си се прикриват един друг, заради интереси!!!! Съд, затвор, заведени дела от потърпевши и това е!