Оценка от БСП: ГЕРБ предложи мораториума на инат

Веска Ненчева: Левицата е желан партньор в коалицията
Обновена: 15 дек 2021 21:45 | 15 дек 2021 21:38, Красимир Ангелов
24

Депутатите гласуваха мораториум върху цените на тока, парното и водата по предложение на ГЕРБ. Темата се превърна в най-важната за деня, а след това решение последваха редица реакции.

"След днешното решение се изясни, че предложението е със задна дата от 1 януари 2021 г. Трябва да се поправи и да бъде от 16 декември. Важно е цената на водата, на парното, на електроенергията да бъдат в полза на домакинствата", заяви депутатът от БСП Веска Ненчева в студиото на "Денят ON AIR".

Още по темата
Тя подчерта, че мораториумът е един от начините семействата да бъдат подпомогнати на фона на всички кризи, които се очертават.

"Беше пропиляно ценно време, което можеше да бъде използвано полезно. Сега се налага в спешен порядък да се предприемат мерки, които можеше да бъдат взети по-рано. Решенията трябва да се взимат на базата на изчисления на специалисти. Те предлагат вариант, в който да не се натоварват излишно плащанията в българските семейства", допълни народният представител от левицата пред Bulgaria ON AIR.

По думите на Ненчева днес ГЕРБ са демонстрирали поведение малко по-скоро на инат като доказване, отколкото като конструктивна опозиция.

Тя е категорична, че БСП е желан партньор в управлението.

Гледайте целия разговор във видеото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БСП-ДС ще управлява още дълго време. Всички комисии за ценообразуване са техни, имат много кметове, имат топлофикации имат си електроразпределителни дружества, във всички частни фирми имат назначени хора на високи позиции (под натиск от БСП-ДС), за да може спокойно да се раздават подкупи и да се смуче от фирмите ,имат си прокуратура имат си хора и в съда, за медиите не ми се говори. На нас ще ни е необходимо повече време да се освободим от тях
11
2
 
9
 
! Отговори
Дима преди 2 години
Весо докога ще се занимавате с ГЕРП ***? Защо не управлявате?Пак ли ще си миете мръсотията и некадърността с тях?
10
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв Герб, Радев е главния виновник за всичко вече, дори не пуска Киро вместо него и ходи самичък, явно по заповед отгоре.
9
2
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Само овцете в тази държава не разбраха , че Борисов е най-малкото зло от управляващите.
8
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тъ пу нгерите от ПП хал хабер си нямат къде са и какво правят! ицо хазарта депутат !!!оксиморон !НО ТУК Е БЪЛГАРИЯ -корумпетата и глупетата са на почит!
7
3
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Само шаранчетата хванати на гола кука тук и в чужбина ще чакат с надежда да цъфнат налъмите . "Много сте умни няма що" !!
6
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днес видяхме какви нечленоразделни манекени са вкарали ПП в парламента - уж си бил забравил мисълта. Двете фукли бързо ги финтираха, така и не се разбра от кого.
5
2
 
20
 
! Отговори
Вова, гр. Мухосранск преди 2 години
Кирчо и другия харвардски шарлатанин, Асан Василев, бяха развързали торбата с големите лъжи, а сега скимтят че са станали жертва на собствените си обещания. Нали казаха тока ще поевтинее!!
4
11
 
1
 
! Отговори
ХБН. Ннннн преди 2 години
Да те сега пак искат да се покажат на народа затова правят всичко на инат и на обратно
3
0
 
17
 
! Отговори
НАРОДЪТ преди 2 години
А КОГА ЩЕ ИМА МОРАТОРИУМ ВЪРХУ ИЗНОСА НА ЕВТИН КОЗЛОДУЙСКИ ТОК, като ТОЗИ ИЗНОС Е НАПЪЛНО РЕАЛНА ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ?!? СПЕТЕ СПЕТЕ СПЕТЕ...И Т.Н.
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
те се били загрижили за народа...как точно, като оставят ерп-тата да надуват цените? ехх, другари
1
2
 
17
 
! Отговори
Жанета преди 2 години
БСП желан партньор???? Е, това е нагла и опашата лъжа. Без значение защо Герб са предложили мораториум на цената на тока, водата и топлото, хубаво да се спре ежедневното покачване на техните цени. Ако това не е изгодно на олигарси като Соня Кадиева, която продава в чужбина евтин ток от АЕЦ, то за българите е ще бъде хубаво да има спирачка пред игричките на олигарсите с цените на тока, горивата, водата и топлото, а по този начин и спирачка пред летящата инфлация. Не ми пука за БСП.