Зеленски: Говорих с Петков за руския агресор

Президентът на Украйна е разговарял и с полския президент Дуда
13 мар 2022 20:00, Красимир Ангелов
192
Зеленски: Говорих с Петков за руския агресор
Снимка: БГНЕС

Президентът на Украйна Володимир Зеленски проведе разговор с президента на Полша Анджей Дуда и министър-председателя на България Кирил Петков.

Още по темата
Това съобщиха от украинското посолство в София, съобщава БГНЕС.

Във фокуса на разговора на Зеленски са били престъпните действия на руския агресор, оказване на помощ, благодарност за подкрепата за европейската интеграция на Украйна, става ясно от съобщението.

Самият Зеленски също съобщи, че е разговарял с президента на Полша Анджей Дуда и премиера на България Кирил Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да си смени тениската за следващото видео
131
3
 
0
 
! Отговори
Защо Зеленски е преди 2 години
говорил с Полша и България?Защото те имат МиГ 29.Петков вероятно му е интерпретирал вица за Иванчо и велосипеда:"Тате каза,че ще ми купи колело,ама другия път".А сега беше моментът да разменим миговете с Ефки втора употреба от САЩ-даваме МиГ на Украйна,но само в замяна с Ф16 от САЩ или друга страна със стари такива от НАТО.А че сме щели да дразним Русия?Какво печелим,като не я дразним и какво ще загубим?
130
2
 
0
 
! Отговори
Xcvhb преди 2 години
От Киро руската *** очаквайте нов 9 септември. Тоя е учил някъде май около Ленинград .Какво да очакваш от комунарски синчок.
129
0
 
6
 
! Отговори
Shark преди 2 години
И какво като си говорил, кво станало? Те и двамата не знаят къде се намират! Ти също! Трима мууляри тръгнали света да оправят! ПФУ
128
2
 
9
 
! Отговори
Чуки преди 2 години
ХВАНИ ЕДИНИЯТ,ЧЕ УДАРИ ДРУГИЯТ!
127
2
 
10
 
! Отговори
ЛАЗО преди 2 години
Зелката говорил с Просто Киро,единия не може да мисли,другия не може да говори,явно идвамата искат българското оръжие да е видимо в Украйна!
126
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да но всяко едно ръководство на една страна е отговорно и виновно ако е допуснало война на нейна територия. Нашето правителство да си гледа нашата страна. Но не виждам здрав разум. Не искам Дани наричат милитаристи но вече прочетох такива неща. В същото време ек налага санкции на Полша.
125
2
 
15
 
! Отговори
СС преди 2 години
Двама клоуна си говореха празни приказки !!! Слаби политици слаби държави !!!
124
2
 
15
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 години
Приказки на килограм, но файда никаква. С приказки няма да спрете войната, актьорчета жалки.
123
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре сте си говорили с Просто Киро. Взехте ли си сбогом ? Защото и двамата сте за шут отзад и Адиос, мочачос!
122
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки говори с всеки, само Джуджан се крие в миша дупка и иска военна и финансова помощ от Китай.
121
2
 
14
 
! Отговори
#_$ преди 2 години
Еврейския *** говорил с канадския си колега ! Пешки!
120
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Сата НАТО......Хкремент, аз с ушите си слушах взривовете от бомбардировките с обеднен уран на мъничкото градче Кральевац от американските убийци! Там няма никаква индустрия! Ужас - градчето е на 12 км от нашата граница! На следващите дни по тревата на няколко села падна оранжева луга! От РАК ИЗМРЯХА СТОТИЦИ БЪЛГАРИ! *** И ДО ДНЕС! Ти си аморален тип, не си българин! И плашиш! Значи си за ***! Тогава престъпникът беше Мавъра, нарушил Договора за дружба и ненападение с братската страна!!
119
2
 
1
 
! Отговори
Киро Брейка преди 2 години
Ей лоша работа. Убодох се на ръждив гвоздей, хванах гангрена и ми ампутираха крака под коляното. Сега съм с патерици, по-нататък ще видим.
118
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Комик /80/.....В начелото случи - да, Путин е дошъл от улицата и е предпочетен, защото е невзрачен и не бие на очи. Познавам една, брат й на която е кандидатствал, но са го отхвърлили - много красиво, едро момче! Веднага се забелязва и запомня! Нататъксе обърка - Русия ще остане най-голямата страна, с огромни богатства. Там е цялата Менделеева таблица. Ако спре износа на никел, няма неръждаема стомана. Ще спрат хиляди заводи, цели отрасли! Ако спре износа на титан - Боинг и Еърбас - фин!
117
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Учил е право,но по инициатива на жена му с влечение в културно-развлекателни представления,игри с хумор насочил се за участие с кратък филм в младежка игра-съревнование излъчвана от 80 год. постигнала успехи с начина на представяне и посещения,излъчвана на живо по телевизията през времето когато се запознали,но с тоя картел кастов обвиняващи се комунисти,хитлеристи, бандеровци и още др. с техни,олигарси,куратори,босове,обслужващи,източващи средства народни,кой правист ще се справи в таз ситуация
116
28
 
8
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
АНАТЕМА ЗА ПРЕСТЪПНИЯ РЕЖИМ НА ПУТИН = ХИТЛЕР 2!!! БОГ ЗАБАВЯ, НО НЕ ЗАБРАВЯ!!
115
9
 
32
 
! Отговори
АК-47 преди 2 години
Нашият къде се вре при този неадекватен цирка'джия. Ще ни вкара в някоя гадория...
114
5
 
42
 
! Отговори
..... преди 2 години
Да беше изгледал филма Донбаска пролет заедно с него,г.лупак, да си изясните някои истини! Бандеровците какви са ги сътворил 2015 год и продължават! Неофашистките ти теории и крокодилските ти сълзи пред Запада НЕ минават навсякъде,! Има и мислещи хора!
113
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Просто *** е национален предател за нас и патриот за Британска Колумбия!!!Тази година ни предстои да преговаряме за цената на газа с Газпром.На каква цена ще ни го пуснат, не ми се и мисли!!!