Дончев за снимките на Борисов: Всички клевети ще бъдат опровергани

Искрено се надявам това да е само началото, допълни той
13 юли 2022 14:33, Петя Славова
140
Дончев за снимките на Борисов: Всички клевети ще бъдат опровергани
Снимка: БГНЕС

Снимките от спалнята на бившия премиер Бойко Борисов са били манипулирани. Това показва петорна компютърна експертиза, изпратена от българската прокуратура до Европейския парламент в Брюксел.

Още по темата
По този повод заместникът на Борисов в ГЕРБ Томислав Дончев коментира: "Рано или късно всички лъжи, всички клевети ще бъдат опровергани. Тук единственото, което се колебая, е дали истината е излязла рано, или е излязла късно. Искрено се надявам това да е само началото."

Очаквам всички лъжи и клевети, с които бяхме удряни последните две години, колкото може по-скоро да бъдат разобличени, защото поради безпомощността на другите политически сили, които години наред не успяваха да ни победят в честна политическа надпревара, в един момент се стигна до използването на подобни методи, каза още Дончев, цитиран от БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
1
 
1
 
! Отговори
Пешо преди 1 година
Дончев има 5 млн. евро крадени пари ама не ги харчи за да не се издаде. Прави се на "обикновен гражданин" но с необикновена любов към алкохола. ГЕРБ и ДПС върнаха България в каменната ера и затова няма да има работна ръка.
97
0
 
0
 
! Отговори
Ленко преди 1 година
Кой ги е поръчал и кой ги е направил?
96
4
 
4
 
! Отговори
Джо Лекия преди 1 година
ихаа.. начии остава един паметник в Банкя да му се вдигне. Недуомявам вече!
95
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аууу, сега какво ще кажете противници на ГЕРБ? Живеете все по-зле, но няма да признаете, че сте сгрешили с избора си, нали? А, защо и ние трябва да сърбаме вашата попара на "промяната"? Очи и мозък имате ли?
94
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колко му платиха на този чех?!!
93
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никога няма да повярвам на тези поредни манипулации в полза да се "изчисти" рейтинга на Борисов , ни-ко-га! Той е лъжец и крадец.
92
6
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Вярвам, че земята е плоска и се поддържа от два слона.Вярвам, че Петков и Василев са извън земни, защото сътвориха неземни реформи. Вярвам , че има пачки и кюлчета и даже Мата Хари. Вярвам , че ваксините са елексир за организма.Вярвам че мога да се телепортирам до Марс за отрицателно време и също вярвам, че утре ще ме пуснат от Карлуково, защото се убедиха , че съм Наполеон. И вие вярвайте, защото много сме, силни сме.
91
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Четвърто,въпросният евродепутат се позовава на доклад от прокуратурата, което е пълна манипулация, защото ТАКЪВ ДОКЛАД НЯМА, ДЕЛАТА ВСЕ ОЩЕ СА ВИСЯЩИ, и ако информация е дадена, защото е поискана от европейски представители, то тя е по това, което се работи от прокуратурата, и е абсолютно некоректно да бъде тиражирано като петорна експертиза и резултати от нея в доклад.Още повече да се тиражира манипулативно, като ли че тази петорна експертиза е извършена едва ли не от Европейската комисия по бюджет, което е ПЪЛНА ЛЪЖА
90
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ТОВА, КОЕТО ОХОТНО ТИРАЖИРАТ И ВСИЧКИ СЛУГИНСКИ МЕДИИ, Е ПЪЛНА МАНИПУЛАЦИЯ!!!Първо, снимките и видеа, които първа АФЕРА разпространи и публикува, са обект на досъдебни производства в СГП, КОИТО ОЩЕ НЕ СА ПРИКЛЮЧИЛИ И СА ВИСЯЩИ!Второ,въпросната Комисия по бюджет в ЕК НЕ МОЖЕ ДА ИЗВЪРШВА КАКВИТО И ДА Е ЕКСПЕРТИЗИ, КАМО ЛИ ПЕТОРНИ!!!Трето, въпросният евродепутат Томаш е член на ЕНП, т.е. боковджия, и прави евтин кризисен пиар на гербаджиите, респективно Боко Тиквата.Четвърто,въпросният евродепутат се позовава на доклад от прокуратурата, което е пълна манипулация, защото ТАКЪВ ДОКЛ
89
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Четете сайта "Афера" : "ПЪЛНА МАНИПУЛАЦИЯ НА ЕК! АРЕ ПО-ПОЛЕКА, ЧЕ ЧЕКМЕДЖЕТАТА НА БОКО БИЛИ МАНИПУЛАЦИЯ! ЕК ПО БЮДЖЕТ НЕ МОЖЕ ДА ПРАВИ ПЕТОРНА ЕКСПЕРТИЗА! ДЕЛАТА ОЩЕ СА ВИСЯЩИ! *** КРИЗИСЕН ПИАР НА ЕНП -ДЖИЯТА, Т.Е. БОКОВДЖИЯТА, ЕВРОДЕПУТАТ!"
88
9
 
14
 
! Отговори
Радньо преди 1 година
Само ГЕРБ и Бойко могат да ни спасят от потъването, което простокировците направиха. Дано не е прекалено късно. Атанасова и ПГ на ГЕРБ внасят и таван на горивата до 2,70лв за литър А95. Така че на есен си опичайте акъла. Достатъчно дадохме поле на изява на едни простокопети да си играят на държавници. Видяхме и пасквила с арестите, осъдиха държавата. Стига толкова експерименти!
87
7
 
5
 
! Отговори
Ех Дончев,Дончев преди 1 година
от мерак да си първият натегач на Тиквуний дори не си разбрал, че не е петорна, а десетторна експертизата, ха ха ха ? Защо така бе герберуги, много малко е петорна, нали уж големите измислени числа са ви слабост, от утре да поправите пет с десет !
86
9
 
10
 
! Отговори
Тома преди 1 година
Без да чета какво е написал гьотето на герб знам какво е направил с 2 милиарда за електронно правителство.Откраднал ги е и 50% е сложил в чекмеджето
85
3
 
9
 
! Отговори
до 112 преди 1 година
До 112 той Славчо е ясен, парите са от частен бизнес, за разлика от рашката, 1 млн евро в ъв инвестиционни фондове - 19 апартамента,бааах таз прокурорска заплата
84
2
 
9
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
103 ЗАЩО НЕ РАЗГЛЕДАШ ИМОТИТЕ НА БКП НАПРИМЕР ДЕТО ЗДРАВО СЕ ДЪРЖАТ ЗА ПЪПЪ ИЛИ НА ДБ ИМОТИТЕ ИМА МНОГО МНОГО ЗАКОННО БОГАТИ
83
0
 
8
 
! Отговори
адвокатура преди 1 година
за едни - прокуратура, за други - адвокатура
82
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 113 Е кояй е МАта Хари ,предлагам Ленчето да влезе бързо в роля
81
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
минало сте така или иначе!
80
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Между другото, БОЕЦ бяха дали същите снимки в лабораторията на НАТО във Вроцлав (Полша), и отговорът беше, че снимките са автентични! Е , на кого да вярвам - на натовците или на каскетчетата?
79
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов и Гешев бяха казали, че снимките са истински, а Мата Хари и дронът на президента са влезли и са направили постановка за снимка. Разпитът на Мата Хари ще разкрие истината.