Николов, "Възраждане": Асен Василев сложи розови очила, представи стария бюджет по нов начин

От партията са готови да защитят с всички законни средства референдума срещу еврото
Обновена: 29 юни 2023 23:16 | 29 юни 2023 23:00, Йоана Цонева
95

Правителството с остри реакции срещу "Възраждане", от партията с критики заради бавенето на решението за референдума за въвеждането на еврото.

"Остава една седмица докато българския парламент, управляващата коалиция е напът да наруши закона, до 7 юли е срокът за приемане на решение за референдум. Тримесечният срок от внасянето на документите изтича на 7 юли", подчерта депутатът от "Възраждане" Деян Николов пред Bulgaria ON AIR.

По думите му депутати от първите две партии не влизат умишлено на заседания на комисии с  цел да саботират процеса.

"Другата седмица ще има гласуване, може да гласуват "против", ако това случи, отиваме в КС, който ще трябва да се изкаже за референдума, това може би ще отнеме 1-2 месеца", уточни депутатът.

Николов заяви, че "Възраждане" могат да организират протести и "със законови средства" да се борят за референдума за еврото. Обвиненията на правителството за подстрекателство към бунтове, той определи като "новата стратегия на американския посланик да ни изкарат толкова черни".

Относно проекта на бюджет народният представител каза: "Асен Василев сложи розови очила, представи стария бюджет по нов начин, залага мерки, част от тях са резонни, част пожелателни, не е ясно дали ще доведат до по-високи приходи."

По думите му има скрити рискове в някои сектори като енергетиката, където ако се вземе 100% от печалбата на държавните дружества "рискуваме да ги направи по-малко конкурентоспособни".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
2
 
! Отговори
Врабчето преди 10 месеца
Убедете Народа да гласува както искате, но не ви стиска, нали?
61
3
 
1
 
! Отговори
евро-лев преди 10 месеца
НЕ лев-рубла!!! Отдавна е решено и подписано-България е в ЕС и Еврото е нашия стремеж! руските мераци за референдуми няма да минат!
60
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Опитват се да забраняват партии,да забраняват референдуми...какви са тея бре?!
59
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 83:Болен,какъв "руски" референдум?Не искаме рублата,а лева!
58
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Прощавайте...Не Народна Република Долни Донбас...А Народна Република Долни Дунбас...На Юг от Дунав...Честито...
57
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Да живее Ленин...И новата Народна Република Долни Донбас!...хкм.....Ура другари!
56
10
 
4
 
! Отговори
руски референдум преди 10 месеца
Референдума платен от руснаците няма да се състои! *** са за в Сибир!
55
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Бях чувал за ,,Американската мечта"...Но сега се убеждавам в успехът на ,,Руската мечта"...Едно добре образовани момченце от край Варненските квартали , само с един джоб ,,копейки" достига успехите на руски олигарх и популярността на монголски идеолог на революцията .Само за години....
54
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
В България трябва да се спазват правилата и законите. Щом толкова много хора са пожелали да има референдум, редно е управляващите партии да не го възпрепятстват. И народът да си каже мнението.
53
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Новият Бестселър на Коста Костурян...,,Розовите сънища на Запада'....Или , как се сбъдват ,,Източните мечти" с един джоб ,,копейки"
52
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Мда...На последък изборите ни доближават към Народна Република Долни Донбас.На Изток Путин губи войната.На Запад от Черно море печели ...Руските генерали са в шок и недоумение.С референдум се печели повече.В место с ракети...Давайте повече ,,копейки".И успехът е видим..
51
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
При 10% гласували , 100% за Република Долни Донбас , няма как да влезем в Евро зоната .Процентът на осъзнатите, се заменя с процентът на слабограмотните.И по лошо.Странните горски пътници,с добре уредени вили с камери и охрана.С добре асфалтирани пътища и селища от типъ на затворените кооперации....странно защо ,,кооперации", крави и зеленчуци ли ще отглеждат ,се е увеличил драстично.От кога на местни и държавни избори ГРАБ печелят изборите.
50
10
 
3
 
! Отговори
Възраждане преди 10 месеца
Национален референдум за присъединяване на България към Руската Федерация!
49
9
 
3
 
! Отговори
Антисоциални преди 10 месеца
Клуб на Ваксинираните антиваксъри против еврото с сметки в евро Прайдъри против прайда руzки фашисти против фашизма
48
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Колкото повече остават да живеят в България трайно настанилите се по центъра на селата , , по изоставени български къщи, виладжии ,горски пътници със самостоятелни пътища(добре асфалтирани), пътни полицаи,лаладжии журналисти,добре платени администрация, синьо - зелени, лентяи,източно поклонници, поклонници на футбола, на игрите за деца,крайблокиви ,разбирачи от българска история ...толкова повече. Загубваме шанса да приемем еврото.И няма как...при 10 %гласували, 100 % за Република Долни Донбас..
47
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Колкото повече остават да живеят в България трайно настанилите се по центъра на секата , , по изоставени български къщи, виладжии ,горски пътници със самостоятелни пътища(добре асфалтирани), пътни полицаи,лаладжии журналисти,добре платени администрация, синьо - зелени, лентяи,източно поклонници, поклонници на футбола, на игрите за деца,крайблокиви ,разбирачи от българска история ...толкова повече. Загубваме шанса да приемем еврото.И няма как...при 10 %гласували, 100 % за Република Долни Донбас..
46
9
 
2
 
! Отговори
Американският Орел преди 10 месеца
Хората в Бъргария живеят в вътрешна емиграция това е когато започне да не ти пука че такива национал популисти като иzрождениците Бкпто и други пропутинарски партии свързани с ДС им съсипват живота и прокарват руските интереси за сметка та бъдещето и просперитетът и правата на българския народ.
45
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
,,*** " правят грешка.Ско изчакат още една година .И останем 4 милиона население , синьо - зелени, лентяи,източно поклонници, поклонници на футбола, на игрите за деца,крайблокиви бираджии,разбирачи от българска история ,изрожденци ще загубим шанс да приемем еврото и поемем посоката на цивилизованото развитие.
44
5
 
7
 
! Отговори
ВъZраждане на СССР преди 10 месеца
Време е за Възраждане на Българо-Съветската дружба и сътрудничество!
43
2
 
5
 
! Отговори
Копейкин пере преди 10 месеца
Х абитуриентка плаща с партийната субсидия за швепс