Виновните за погрома в София – Борислав Михайлов, спортния министър, Терзиев

Бойко Борисов поиска оставките на шефа на БФС и на Димитър Илиев
75
Виновните за погрома в София – Борислав Михайлов, спортния министър, Терзиев
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поиска оставката на шефа на БФС Борислав Михайлов и на спортния министър Димитър Илиев заради погрома в София по време на протеста.

Според него и кметът на София Васил Терзиев носи вина на случилото се, защото бил разрешил на едно място да се съберат враждуващи от години агитки.

Още по темата
"Той разреши да се съберат футболни хулигани, агитки на протест, как ще събереш враждуващи от от години агитки на мирен протест и заради един Борислав Михайлов, ще си спестя думите, с които бих го нарекъл, в София се проля кръв", отсече лидерът на ГЕРБ.

Според него е било очаквано, че ще има проблеми между агитките.

"В следствие, на което тези провокации нямаше как да се подминат и чисто като полицай, понеже сме имали такива случаи, това са хората от полицията на първа линия и всяка събота и неделя се сблъскват с футболните хулигани, замеряни са с ракети, обстрелвани са и когато вкараш тези хора на едно място, резултатът е ясен предварително", каза Борисов.

"И когато София гори в 7,30 получавам имейл от Терзиев, че ме кани на среща, вместо да си гледа града, той ми пише имейл", възмути се той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Терзиев не го намесвайте. Старият милиционер стоеше зад Б.Михайлов цели 12 години,така че да не се опитва да се прави на съдник! Пък е и милиционер - кадър на Симеоновската висша школа. А станеш ли веднаж милиционер, оставаш такъв за цял живот! Така че освен вината на тримата от САЩ'94, която е най-голяма, да се спре и на тази на полицаите от СДВР и жандармеристите. Вече 34 години изминаха от началото на Прехода, а манталитетът на двете МВР служби си остана на ниво НМ- този да пребият, други да
66
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Редно си е все пак Партия ГЕРБ да зберъ мъни за нова и то трицевна пушка с троен пълнител за да се наш Боре предпази мостпробабли от едновремнно налитащите му Борперутката Михайлов, спортниьо НонНеймен министър и ПръцкоТерзиев Вазата
65
2
 
6
 
! Отговори
Черноризец Хлабав преди 5 месеца
Впрочем Тервиев снощи беше там, на терен. Не се е крил като мишок и да дава интервюта чак днес. В същото време агитките ясно заявяват, че между тях не е имало сблъсъци, а с били провокирани от органите на реда. Появяват се и видеа на назобани милиционе-ри, които не са под контрола нито на Терзиев, нито на спортният министър. Много интересно г-н бившият премиер как ще коментира тези факти.
64
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Мафията ГЕРБ и мафията в БФС, лека полека си отиват.
63
2
 
11
 
! Отговори
Черноризец преди 5 месеца
Боко, хората почнаха да се поусещат като шикалкавиш, послъгваш и натрапваш провокативни идеи, само и само да петниш противниците си. Много се изнервиха ГЕРБ последно време и се чудят какъв пореден саботаж да стъкмят и как да шантажират. Скоро идва и вашият ред.
62
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
АВЕ КАК ТАКА СЛЕД КАТО СЕ ОБЪРНА КОЛАТА ИСКАТЕ ОСТАВКИ, ПРЕДИ ТОВА МЪЛЧАХТЕ КАТ...
61
3
 
6
 
! Отговори
glas преди 5 месеца
Бутай, Бойкооооо...Бутай, че се не трае като БФС и тази също толкова отвратителна сглобка
60
1
 
10
 
! Отговори
... преди 5 месеца
Да, все кадри на ПП. А вътрешния министър, който е ваш кадър е чист като сълза. На кино бил, да пука пуканки. Ако беше кмет още Данчето, нямаше да кажеш, че кмета е отговорен, нали?
59
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Този,който сега е в уйдурма с ДПС не изкара ли преди 10 години хората на протест срещу Делян Пеевски,и събори правителството?А преди това не каза ли,че Доган го е поръчал?Врътка се като магистралка,според кога какво му е изгодно.
58
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Гръмовержеца от Банкя пак се изока!Много е изнервен.Хем не държи властта,хем мис г.щи пак е на прицел,този път заради луксозния апартамент в Истанбул.А и Магницки го дебне зад ъгъла.И бай Ставри одавна го чака.За Сретан Йосич пък да не говорим.
57
1
 
14
 
! Отговори
Иван преди 5 месеца
Борислав Михайлов и цялата клика ВЪН
56
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Сикаджията от село БанкИ като какъв взима отношение по тоя въпрос. Вече не е кмет на София, не е премиер, просто е Уидер на партията ГЕРБ - граждани за еритрейско развитие на България, която е част от сглобката.
55
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Буци,твоите номера и лакърдии одавна са ни ясни.Вече с нищо не можеш да ни изненадаш.По-добре млъкни и престани да се излагаш.
54
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Колко си прозрачен и елементарен.Сигурно Хекимянчо или Фъндъчката щяха да се справят по-добре от Терзиев.Ех,пуста злоба и завист.
53
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
И Господ е виновен, всички са виновни само никога Борисов не е виновен.
52
5
 
2
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 5 месеца
Точно така е
51
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Главният виновник си ти,мутро,защото изпрати на протеста провокатори и докара чак от Варна верните си фенове да правят погроми за отмъщение,че загуби битката на изборите.
50
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
То им личи докога ще им търпим състоянията да ходят в частния сектор това по времето на Фандъкова не се е случвало. Не ги ли е срам да парадират с държавни постове?
49
2
 
7
 
! Отговори
не може да бъде! преди 5 месеца
Виновни са гореспоменатите ,разбира се,както и международното положение и нивото на река Дунав. Отглежданият грижливо сохийски умен красив *** лумпенпролетариат е невинен!Той само дава тон отвреме-навреме на това което се случва в София и помага понякога да си изберем за м-р председател канцеларски плъх!Това което стана дава и допълнителен аргумент на унгарците да разберат с кого си имат работа!?Какъв футбол какви 5 лева!Софианци "вкупом съгрешиха и станаха непотребни!"
48
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Нямаше бой между агитките! Имаше провокация от полицията, за 3-4 димки пуснаха водата и кордона с жандармерия.