Желязков пита в писмо Тагарев защо депутатите не са били поканени на Богоявление

Недоглеждане или особено отношение от страна на организаторите?
7 яну 2024 08:45, Нели Христова
272
Желязков пита в писмо Тагарев защо депутатите не са били поканени на Богоявление
Снимка: БГНЕС

Защо депутатите и шефовете на парламентарни групи не са били поканени да участват в ритуала на Богоявление. Това ще пита председателят на Народното събрание Росен Желязков в писмо до министъра на отбраната Тодор Тагарев, чието ведомство е организатор на ритуала по тържествения водосвет.

Бях информиран, че на Богоявление не е имало депутати и председатели на ПГ, предполагам, че става въпрос за някакво недоглеждане, коментира Росен Желязков от Виетнам, където е на официална визита, цитиран от "24 часа".

Все пак и Богоявление като хршстиянски празник, и Йордановден би трябвало да обединяват всички, защото това са общи празници, коментира Желязков. И разказа, че досега в НС не е имало прецедент да не са поканени всички народни представители.

Сега били поканени само председателя на НС и зам.председателите, а обикновено се изпращали писма както до шефовете на парламентарните групи, така и писма до целите групи за всички депутати.

Ще поискам информация, за да се прецени дали не са поканени от недоглеждане или става въпрос за особено отношение от страна на организаторите, коментира председателят на Народното събрание. Защото би било пък странно ако нямаме информация за това и мотивите - да се върви по линия на парламентарен контрол, допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


272
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
236
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Желязков и възмутените депутати не използвайте църковните светли празници за да си правите политически игрички това е голям грях
235
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
За първи път чувам че някой трябва да те покани на водосвет Господа уж християни попитайте в църквата свещениците какво трябва да правят миряните вие ако сте вярващи и ходите на църква трябва да знаете че пред бог всички сме равни и миряни там няма привилегия за политици Скандала е безмислен но не използвайте божиите работи за да петните някой който сте го нарочили
234
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тогава.... е гербаджия. Продължавайте да му слагате плюсове.
233
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До глупости непросветни. Започваш едно мнение завършваш друго. Нищо не ти се разбира. Глупости непросветни некакви се получава на практика.
232
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Он поне е украинец , за разлика от откровенни бг предатели и живи eнuчapu.
231
1
 
1
 
! Отговори
Глупости непросветни преди 4 месеца
До 223До До 210. . . . . И Възраждане не е опция. Ще се проявят в управлението точно като ИТН. Политически подготвени кадри им липсват и опит, понякога са доста крайни, което не е плюс. . . . . . . Положението без крайности не може вече да се промени! Дали са Възраждане или не е без значение! Засега обаче те са единствените! Това е истината и фактите!
230
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
За Водосвет не се кани, присъствието е задължение на всеки Православен християнин още повече властимащ.Това не ви е сватба, бал или друго светско събитие.
229
0
 
3
 
! Отговори
тъпомер преди 4 месеца
Само така трябва,престъпници не се канят.
228
2
 
4
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 месеца
Не е нормално една държава да има ТАКА изглеждащ председател на Парламента...
227
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тогава ти си от Герб и ДПС.
226
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Най много мразя лъжата. Пет партии са в една компания искам да кажа не коалиция сглобяеми са нещо такова .... Какво се правят на интересни...
225
1
 
5
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 4 месеца
Тогава да излязат всички българи и да гласуват защото това което е от 3 год е нетърпимо вече Шарлатаните с ала бала с машините вече управляват А и световното положение е нестабилно Правителство държавата няма от 3 год пари от Европа няма инфраструктура саботажи изхвърлят едни да се настанят други държавата ни е наникъде Къде са тези политици Къде са тези държавници които наистина искат и работят за България
224
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Демек писмо: Обади ни се по телефона. Немам думи..
223
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А де каква ще е тази държава без министри сигурно на Радев идиотската алчна власт на нищета и мизерия!
222
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тия пишат писма ,да му се обади по телефона
221
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ДАЛИ ПРАЩАНЕТО НА ПОКАНИ СЕ ПРАВИ ЛИЧНО ОТ МИНИСТЪР ИЛИ ИМА СЛУЖИТЕЛИ ОТГОВАРЯЩИ ЗА ПРОТОКОЛА,?МАЙ НЯКОЕ ДРУГАРЧЕ НА РАДЕВ УМИШЛЕНО НЕ Е СВЪРШИЛ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА!МОЖЕ И ДА НЕ Е НА РАДЕВ! НА ДРУГ ПРЕДИШЕН МИНИСТЪР ОТ ПРИБЛИЖЕНИТЕ!Най -много плачат от БСП!АТЕИСТИТЕ КОИТО ЗАБРАНЯВАХА ДА СЕ ВЕНЧАВАМЕ И ДА КРЪЩАВАМЕ ДЕЦАТА СИ! ПОМИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА ГО АНАТЕМОСВАТЕ!МНОГО *** ИГРА СЕ ИГРАЕ НА ВСИЧКИ ФРОНТОВЕ!
220
1
 
7
 
! Отговори
До 222 преди 4 месеца
Това са само 7% от българите!80 % не са гласували за ППДБ!
219
2
 
1
 
! Отговори
До До 210 преди 4 месеца
Гласува се не един път за едни, после пък за други и така, докато се изредят едни и същи службогонци. За нобелова награда е Вазов, дето е избрал точната дума и написал едноименното произведение. Когато се появи субект, когото припознаваш и отговаря на твоите очаквания, тогава се гласува. За тези или онези на манежа в момента - не. И Възраждане не е опция. Ще се проявят в управлението точно като ИТН. Политически подготвени кадри им липсват и опит, понякога са доста крайни, което не е плюс.
218
1
 
4
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 4 месеца
На кого се сърдите искахте промяна имате я тичахте викахте венецуелски машини отрови юмруци шарлатани промени ето сега какво не сте доволни София взе властта ДС милионерчето и Бонев Варна Промените Ловеч Слави Благоевград от Слави властта отиде при Промените България 3 год е в разруха какво още искате
217
2
 
3
 
! Отговори
До 219 преди 4 месеца
Ние сме засега само в икономическо санкционна война дрещу Русия, аз имах предвид гореща война когато пращаме войници на фронта в Украйна! Тагаренко затова е на този пост за да изпълни това ако САЩ поискат!