Руски хакери свалиха сайта на ДА "Разузнаване"

Атаката отново е дело на групировката "Килнет"
5 ное 2022 22:40, Анисия Иванова
169
Руски хакери свалиха сайта на ДА "Разузнаване"
Снимка: Pixabay

На датата, на която Русия отбелязва Деня на военното разузнаване, хакери от групировката "Килнет" атакуваха и свалиха сайта на българската Държавна агенция "Разузнаване".

Още по темата


Свалени бяха и сайтовете на разузнавателните служби на Полша, Естония, Румъния и Молдова. Русия обяви България и останалите държави за неприятелски.

Миналия месец същата групировка атакува сайтовете на българското президентство, МВР и още няколко институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
2, 'Агент 008 е враг на България!' --- ако си гледал старите филми с Шон Конъри, по-точно Голффингър, ще знаеш че 008 е заместник на 007
73
2
 
14
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
и къде е новината каквото повикало това се обадило всичко е закономернобългария е в неприятелския списък народен съд за тези които гласуваха изпращанена оръжие за украина
72
2
 
7
 
! Отговори
do 114 преди 1 година
Няма да прочетеш нещо градиявно за Русия в българските медии, да. Което далеч не води до извода, който правите. Затова се учат чужди езици, за да имате възможност да получавате информация от различни източници. Затова и англичани, американци не учат в училище чужди езици, за "да не знаят много". специално за Русия е много лесно да видите огромно количество съградено, ако не умеете да четете, разбира се.
71
1
 
24
 
! Отговори
Хрантутници преди 1 година
Да свалят цялата агенция и да не им плащаме повече. Вчера най-безогледно Украйна ни е връчила списък с наличното ни оръжие и дори иска да го изпратим. Ние нямаме държава, а имаме държавни агенции.
70
6
 
15
 
! Отговори
Как тъй преди 1 година
С чипове от крадени перални и пияни хора стават тия работи???И това е нищо. На хабере си нямаме какви възможности имат тия "пияни" в областта на Ай титата.Та когато плещим умнотии добре е да се замисляме.
69
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Хах Какво ни даде Америка ли? Даде ни машинното гласуване! Много скъпо, но за сметка на това много удобно за хакване от "руски хакери" и винаги можем да вдигнем врява до небето, когато не ни е удобен резултата. Със сайта на ЦИК как е положението по време на избори?
68
1
 
16
 
! Отговори
Инспектор Дюдю преди 1 година
Кой ли пък ги чете тия сайтове, със същия успех могат да хакнат фейсбука на Дедо Шишарко.
67
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Зашо например не публикувахте информация, че в ООН е приета резолюция против героизацията на нацизма?" __________________________________________________ Защо не публикувахте информация, че против резолюцията забраняваща героизацията на нацизма са гласували Германия, Италия и Австрия?
66
17
 
22
 
! Отговори
Хах преди 1 година
Прочетох коментарите. Не сте във вред. Правите ли си сметка,че хакнаха българските пощи и не можаха да ги оправят 2 месеца. Сега разузнаването,а утре..БНБ,АЕЦа или...Само ни показват до къде могат да стигнат. А имам и въпрос,като бяхме със СССР защо бяхме въоръжени до зъби,без да си даваме 1,5 % от БВП за защита и не ръсехме милиарди за липсващи самолети. Имахме армия,а сега голи ***. Какво ви даде Америка господа. С какво ви помогна ЕС. Имаме дългове,дето и пра-пра внуците ни ще връщат.
65
12
 
5
 
! Отговори
Путлер каза: преди 1 година
Браво,само така.
64
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия е враг номер едно на България
63
4
 
11
 
! Отговори
Муахаха преди 1 година
Гоем Хак, тия как ли 100 години са работели без УебСайт?! Държавна Сигурност по Времето на БКП все с УебСайти е Работела!!
62
12
 
6
 
! Отговори
Онез преди 1 година
Пияните, дето газят калта ли, бе?
61
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия освен мърсотии, друго не могат. От малки ги възпитават в мърсотии.
60
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Малко след 24-ти февруари президентът и вице президентката на нашата стран казаха, че нахлуването на Русия е неочаквано и неоправдано, че е незаконно и под. Това значи, че или президетството не получава информация за реалното положение поне на европейския континент, или че лъжат. Същото се отнася и за разпространението на краен екстремизъм сред страните на Северна Европаи на неофашизъм в Европа. Зашо например не публикувахте информация, че в ООН е приета резолюция против героизацията на нацизма?
59
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В началото на форума има Българин русофил сега тука малко по надолу има Българин русофоб. Не мога да разбера двама различни ли са или един но дето тъче на два стана.
58
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия не е обявила за неприятелска нито една държава, преди съответната държава да обяви Русия за враг и самата тя да започне да се държи като враг на Русия. Какво не ви харесва сега? Да не би такава една държава да е приятелска? И, съгласете се, че определението "неприятелска" е доста по-меко от определението "враг".
57
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да се готвят Разузнавачите от Парламента Правителството и Президентството.
56
5
 
13
 
! Отговори
ухахахаха преди 1 година
и такова ли имаме? Представям си го - полупияни застаряващи чичаци на 1000 лева заплати. За разлика от катаджиите нямат и кого да питат "ми ся Ко ща праим"
55
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 80, на неукия колкото и да му обясняваш е все тая. Хора, които ползват комповете само за тролене да не се правят на интересни. Има си начини да разбереш къде е ядрото на атаката!