Руски хакери свалиха сайта на ДА "Разузнаване"

Атаката отново е дело на групировката "Килнет"
5 ное 2022 22:40, Анисия Иванова
169
Руски хакери свалиха сайта на ДА "Разузнаване"
Снимка: Pixabay

На датата, на която Русия отбелязва Деня на военното разузнаване, хакери от групировката "Килнет" атакуваха и свалиха сайта на българската Държавна агенция "Разузнаване".

Още по темата


Свалени бяха и сайтовете на разузнавателните служби на Полша, Естония, Румъния и Молдова. Русия обяви България и останалите държави за неприятелски.

Миналия месец същата групировка атакува сайтовете на българското президентство, МВР и още няколко институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Подписи ли са оставали, телефонните номера и адреси по местоживеене?" _______ Идентифицирали са ги по пръстовите отпечатъци.
53
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия обяви България и останалите държави за неприятелски, след като посочените страни вражески скочиха срещу РФ. Прочетохте ли какво твърди Скот Ритер - офицер в оставка от морската пехота? Той каза, че Полша иска да вкара отан в конфликта и е отправила на украинската фронтова линия от 10 до 30 хиляди свои бойци.
52
7
 
21
 
! Отговори
До 77 преди 1 година
А не е ли по-логичният въпрос защо Русия ни обяви за неприятелска държава? Гонихме дипломати, затваряхме въздушни пространства, обявихме самосиндикално още Март месец, че ще спрем договорите с Газпром. Нарушихме протокола и не поканихме посланичката на откриването на НС. А сега с конституционно мнозинство гласуваме за изпращане на оръжия които ще убиват Руснаци. Човек каквото сам си направи . нали знаете!!?
51
0
 
8
 
! Отговори
Батя ви преди 1 година
Ич не са ви виновни самогонците. Некадърност всевиша из коридорите, и корупция повсеместна.
50
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
*** тролер - истината боли . Хората се бяха събрали на митинг и щурмуваха Капитолия резултат в затвора. САЩ платиха 5 милиарда според В.Нюланд за демокрацията в Украйна. САЩ предупредиха властите в Украйна да не използват сила срещу протестиращите (в Капитолия полицаите убиха една жена) и накрая протестиращите се самоопределиха като водачи на украинците( Яценюк и Турчинов) нито разследваха нито някой отиде в затвора.
49
13
 
6
 
! Отговори
др0гаре плоскоземи преди 1 година
Напомнете ни за поне една популярна руска операционна система. От пасольството могат да включат тоже.
48
4
 
7
 
! Отговори
Хакер преди 1 година
Да хакнат президента или Първата лейди, като и публикуват мейлите. Ще настане интелектуален фурор.
47
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Брей, страшни са тия момчета от Килнет. Единият от тях веднъж беше казал така:"Всичко, което могат да направят нашите врагове е да ни се признаят в любов!" :) Вярно си е... А България пак на грешната страна на историята
46
6
 
13
 
! Отговори
Вызраждане преди 1 година
Заслужаваме си го!!!
45
7
 
13
 
! Отговори
До 60 преди 1 година
Вие шегувате ли се? Все едно да сравнявате краставо магаре с елитен кон. Де е ЗАЗко, де е - Ролс Ройс? Или грамофон "Маладьожний" с щатски мишпулт.
44
7
 
10
 
! Отговори
Блокировач на IPs преди 1 година
Фасулска работа. Като блокират АйПи адресите на САЩ, Канада, Западна Европа и ще си чатим само от България. Кеф за русофилистите.
43
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 49 като на ролсройс и там ли внимаваш да не изпаднеш?
42
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 50" Не за друго ги грози закон заради който могат да бъдат прибрани на топло за 15 години" - провери какво се случи с хората които влязоха в Капитолия когато протестираха и искаха да защитят Тръмп. Ще видиш ,че много са в затвора за по 15 години. Значи когато е извън САЩ на протестиращите е позволено да трошат всичко и да им се размине (Украйна- Майдан) а на тяхна територия всички в панделата. Ей това е демокрация
41
1
 
3
 
! Отговори
Ветропоказател преди 1 година
Добре, на вси стана от ясно по-ясно, че става тактическо "прегрупиране". Въпросът е докъде ще се прегрупираме? That's the question. Lol
40
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Смешното е че могат да се защитят ако просто блокират всички безплатни прокси листи... не е толкова сложно , няколко часа да ги съберът и да ги филтрират.....
39
16
 
7
 
! Отговори
Гладиатор преди 1 година
Вси се гаврят с руско-СеСеСеРейската техника голяма веселба са и картинките от прегрупирането, въйгорелите танкове, САУта, бронетранспортьори и друга подвижна и двукрака материя. Такъв бой ядат от укритие, че и укритие взеха да ги съжаляват.
38
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така отбелязват празника. Някои се напиват, други трричат куччета, трети се веселят на плщада, а килнет свалят сайтове. Въпрос на вкус.
37
4
 
7
 
! Отговори
ЗАЗ преди 1 година
Аве, пичове, още ли не можете да с'ваните, че се гавриме с това велико чудо на природата?
36
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 45 ЗАЗ е украинско производство Запорожки Автомобилен Завод или съкратено ЗАЗ. От коментара ти съдя ,че си пъпчив младеж с бедна обща култура мъчещ да се изяви с интелектуално-ироничен коментар.
35
7
 
12
 
! Отговори
ЗАЗ преди 1 година
Че какво ми е лошо на колата? Вратите се отварят напред и на завоите подлагам крак, за да не се обърне.