Тежко ПТП със загинал затвори главен път в Сливенско

Сблъскали са се две коли и камион
5
Тежко ПТП със загинал затвори главен път в Сливенско
Снимка: архив, БулФото

Един човек е загинал, а двама са ранени при тежък пътен инцидент, който затвори главен път І-6 в района на сливенските селата Трапоклово и Горно Александрово.

Сигналът за произшествието е получен в 08.50 часа. Инцидентът е станал между два леки и един товарен автомобил.

Движението се пренасочва за пътуващите в посока Бургас през село Драгоданово - с. Зимница - АМ "Тракия", пътуващите в посока София се отклоняват от кръстовище "Петолъчка" в посока АМ "Тракия".

Екипи на Пътна полиция регулират движението. На мястото на инцидента се извършват процесуално-следствени действия.

Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пресен пример от тая сутрин, на почти същото място:Възлово кръстовище до разклона на село Тополчане, една жена излиза с колата си от селото и си чака чинно на знака "СТОР" и трябва да продължи направо след кръстовището, в посока гр. Сливен. От дясната и страна по пътя с предимство идва сливенски бек с купена книжка, който бие десен мигач, демек и той към Сливен и насред нищото спира *** насред главния път, понеже не знае, че е с предимство пред мадамата със "СТОП"-а.А за тополчанските селяци.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най лошото е че заради такива дето немогат да управляват автомобили страдат невинни. Много пъти ми се е случвало да настръхвам от неадекватни водачи. Та те незнаят елементарни правила. Карат като на село на мегданя. Нито спазват правила нито ограничения. Натискат газта и си мислят че на пътя са сами. Как са взели книжки само господ знае. По времето на недоносения соц за да ти дадат книжка трябваше да се владее автомобила ако не до съвършенство то поне много добре. Иначе книжка не се даваше.
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато на тия селски кратуняци им се раздават книжки гьотере - тъй ще е и по - лошо ще става.Не автомобили - велосипеди или каруци да им дадеш да карат не могат се оправи.....
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За бесните сливенски и тополчански *** и бекове няма правила, акнижките са им раздавани не на кило, а в насипно състояние.Безхаберници.