Моторист загина в катастрофа в Казанлък

Изясняват се причините за инцидента
21 юни 2019 08:51, Александър Попов
32
Моторист загина в катастрофа в Казанлък
Снимка: Булфото, архив

Моторист е загинал в катастрофа в Казанлък, съобщиха от МВР.

Инцидентът е станал снощи в града, около 20:00 часа, на ул. "Козлодуй".

Кола е излизала от пресечка и мотористът се е ударил в нея. Тепърва ще се изяснява дали е карал с превишена скорост.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
М1 преди 4 години
И да продължа. Три от пресечки те не са обозначени с знак Г3 и какво следва? Че можеш да завиеш и на дясно срещу движението на улицата която всички си мислят за еднопосочна. При излизане обаче от пресечка със знак Г3-задължително на ляво водача трябва да се увери че освен от уж еднопосочна та улица която в дясно от него е пълна с паркира ли коли от близкия завод, трябва да гледа и за движение от ляво дали някой не се движи срещо уж обратно на движението. Помислете кой е виновен?
26
0
 
5
 
! Отговори
М1 преди 4 години
До всички които си чешат езиците тук. Лека му пръст на момчето. Но аз се помещава на тази улица на 30 метра от мястото на събитието. И съм там от 20 години. Само да ви кажа че след 18.00 часа се превръща в състезателна отсечка поради това че много от водачите мислят че, това е еднопосочна улица. Но не е така защото не е обозначена със знак Г1 а всички пресечки които са само отляво на движещи се уж еднопосочно имат знак Г3 задължително на ляво след знака.
25
0
 
6
 
! Отговори
Шофер преди 4 години
Спираш на стопа с колата оглеждаш се имаш три секунди да се изнесеш ако мотора има 30 метра спирачен път с колко километра е карал и за три секунди колко километра е изминава това да не е писта. Отделно има Има и други участници в движението които като ги видиш даваш сметка че може да минеш и в тоз момент някой изпреварва с мотор който лети като изтребител.бях на стоп виждам колите че са далече минавам и за тях идва мотор който ги изпреварва е кой е виновен?
24
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много ми е интересно, как колите изскачат само на мотористи? Ако минаваше ТИР по булеварда пак ли щеше така смело да изскочи от пресечката?
23
2
 
3
 
! Отговори
1 преди 4 години
До OzzyПонеже гадаете, представете си че кръстовището не е регулирано и автомобила е бил дясностоящ? Не може чрез догатки да се изкарва този или онзи виновен!И да попитам, как се спира мотор движещ се със 100км. на задна гума? Такива изпълнения съм виждал на трилентов градски булевард, че и на магистралата!
22
2
 
10
 
! Отговори
Ozzy преди 4 години
Лека му пръст на колегата. Има една определена порода ***, на които все моторите са им виновни. Какво по ясно, не четете ли? Засечен е от кола, излизаща от пресечка. Поредния кьорав водач не го е видял, защото мотора не е кола. Имате ли идея колко пъти се случва някой некадърен водач на кола да те засече, докато караш мотор и после да каже - извинявай, не те видях. Като е моторист, па дай да се трепе. Що за *** разсъждения?
21
2
 
4
 
! Отговори
Така е .. преди 4 години
Няма какво да изясняват. Винаги мотористите се избиват от засекли ги коли.
20
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Онзи ми се хвали колко бързо спирал мотора.Е, няма по-утрепан народ от бг.Всичко с моторите се прави за гъзария това всеки го знае.Вижте ни как караме със 120 в града, голяма работа сме.Заврете си ши.баните мотори и спи.рачки отзад.Който си го търси , рано или късно го намира.Добре, че не е утрепал и някое дете наоколо.Да пази Господ от такива гъзарчета.
19
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Комплескиран беден народ с опции да прави, каквото иска. Равносметката по 700 убити на година. Това е. Това няма спиране, защото проблема е в главата, а не в МВР.
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вече ми е смешно хаха 10 години се говори да се намали скоростта... Да даа даа всеки вика дава акъл.. Накрая ставаш по 2ма на ден охльови мъртви. Борисов добре ви го каза... Кофти семееее и да се сърдитее това е.
17
0
 
23
 
! Отговори
Ивайло преди 4 години
До ...И аз карам мотор, но по правилата. Няма 100 намя 250. Като искаш да се правиш на мъж и да караш с 200+ отиди на писта (Гърция Румъния), плати си и карай колко ти душа сака. Само че няма да го направиш защото си жалък компексар и понеже никой няма да види невероятното ти не/умение да караш си караш със 100 от светофар до светофар, докато някой не те забележи и ти сече пътя. За това ще си виновен само ти. Спазвай си ограничението, не се бутай между колите няй отпред и не вярвам да имаш ПТП.
16
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Без значение кой с какъв транспорт се движи , е "на късмет" , такива са пътищата и такава е нагласата на хората,
15
1
 
15
 
! Отговори
asdf преди 4 години
К'вото и да пишете е ясно как е било, единият е карал бързо, другият не се е огледал. И колкото и добри спирачки да има мотора все е тая, като няма време за реакция. Има една проста мисъл когато тръгваш на път: "Стигни жив". Иначе мотористите това, шофьорите онова пълни глупости. И го казвам като човек, който до скоро навърташе поне по 100-тина километра на ден в София и околностите.
14
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Причината за кастрофата е летящия мотоциклетист. Докато се обърнеш на едната посока и след това в другата той вече влита в кръстовището. Човек няма очи на извънземно да гледа в две посоки едновременно. Затова има ограничение на скоростта дори и на кръстовища извън населените места. Особенно, ако видимостта е намалена. Като са ти написали 20 или 40 км/ч то е за да може онзи да те види навреме и даде предимство.
13
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"ДоАнонимен 3 - колата е излизала от пресечка - колко по ясно да ви го напишат? Стъжнил си е живота сам, защото не е спазил предимство."Колата е излизала от пресечка без предимство(има знак "СТОП"). Дали колата е спряла, дали водача се е огледал - друг въпрос. Мотора е бил с превишена, защото има измерен 30 метра спирачен път преди удара. В случая и единия му е през крачола за закона, и на другия. Намерили се - за мен и двамата са виновни.
12
2
 
27
 
! Отговори
Батман преди 4 години
Ще го кажа така-ако е карал с нормална скорост или ще успее да спре или само ще падне. За да се е убил и при положение че е бил с каска ясно е с колко е карал.
11
3
 
12
 
! Отговори
Krom преди 4 години
До - прав сте. Още ред други неща са могли да попречат - хлъзгава настилка, посипан пясък Бог да прости момчето! И да, зная, че не бива да им влизам в тона, но да злобееш и да се подиграваш с човешкото нещастие е най долното нещо което мога да се сетя.
10
20
 
6
 
! Отговори
... преди 4 години
Аз лично си карам, както намеря за добре. От светофар до светофар, качвам скоростта над 100, но винаги спирам на следващия. Мотора е машина с малки размери и голяма динамика. Няма нищо общо с ръждивите кошници, които се движат по улиците. Както за секунди ускорява над 100, така и за секунди спира и остава в покой и то на малки разстояния. Но не, *** само знае да плюе, че видиш ли, мотористите им виновни. Той купил изгнила кошница, седи вътре и дава газ и си мисли че е много велик. Да ама не.
9
2
 
11
 
! Отговори
Krom преди 4 години
До 1 - абсолютно сте прав. Това освен за моторите важи и за пешеходците на пешеходните пътеки. Разберете бе хора - твърде бързи сте! Горкия шофьор докато се огледа, докато прецени дали ще му падне п.ишката ако спази закона, и Вие сте му на пътя. Не се научихте! За това Ви газят на пешеходни пътеки горките шофьори.
8
5
 
11
 
! Отговори
... преди 4 години
До KromМоже би колегата не е имал време да реагира, защото прoстака е изкочил от пресечката като се е мислил за велик. Който не е карал мотор, той не знае и само плюе. Мотора има уникални спирачки и въпреки че се движи с висока скорост, за 2-3 секунди може да свали по голяма част от скороста. За още 2-3 може да спре и да остане в покой. Така че не им обръщай внимание, колега, нека си плюят. Те това могат а не да карат. Било то кола или мотор.