Условна присъда за гард от НСО, карал дрогиран

Споразумял се е с прокуратурата, а вече е бил осъждан
Обновена: 9 авг 2017 21:03 | 9 авг 2017 20:51, Камелия Цветанова
17
Условна присъда за гард от НСО, карал дрогиран
Снимка: Facebook

Служител на Националната служба за охрана (НСО) се е споразумял с прокуратурата за шестмесечна условна присъда за шофиране под влияние на наркотици, съобщава специализираният сайт "Правен свят".

Първоначално прокуратурата е настоявала за пробация с 8 месеца поправителен труд и отнемане на шофьорската книжка за 6 месеца, но при обсъждането на споразумението в съдебната зала представителят на държавното обвинение е поискал по-леко наказание заради изключителни или многобройни смекчаващи вината обстоятелства.

От съдебния акт на Софийския военен съд не става ясно какви са били те, но пък е записано, че служителят на НСО е бил осъждан.

За случая не са съобщавали нито от МВР, нито от прокуратурата и припомня, че задължително условие за постъпване на работа в Националната служба за охрана е кандидатите да не са осъждани, както и да не са обвиняеми или подсъдими.

Определението на съда, с което е одобрено споразумението, е окончателно.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
3
 
! Отговори
Шаран-БГ преди 6 години
Родители, учители, свещенослужители - НЕ възпитавайте децата да бъдат честни и почтени граждани ! САМО НАРУШИТЕЛИ НА ЗАКОННОСТТА И СПОРАЗУМЕЛИ СЕ С ТЕМИДА, могат да работят в отговорните структури на държавата България !!!
14
0
 
6
 
! Отговори
Stefko 88 преди 6 години
шофиране под влияние на наркотици,.... по-леко наказание заради изключителни или многобройни смекчаващи вината обстоятелства....БгСъд...
13
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А не мислите ли, че въпросният гард поема чужда вина?"Лицето е осъждано, но работи в НСО""Лицето шофира дрогирано, но ще продължава да шофира автомобил на НСО"Може и да не съм прав, но кой депутат би доверил живота си на дрогиран шофьор?Според мен просто "друг" е шофирал под въздействието на наркотици, но гардът поема вината, за да не стане скандал и да изгърми някое "популярно лице". Просто са му обещали, че всичко ще бъде наред, ако поеме чуждата вина.
12
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъвто премиера, такива и мутрите около него, назовани гардове за да е по-благозвучно. НСО, една паразитна служба, струваща над 50 милиона на българина, трябва да бъде закрита. Защо ще запитате. Кого пази? Един бивш Сикаджия, който граби България всяка секунда и изнася. Да не говорим за интелигентност и начетеност, нула. Нагъл про--стак, купуващ избори, слуга на ЕС и Ердоган, живеещ за да граби народа си и да не бъде убит от тези които смаза и ограби през годините. Радев трябва да закрие НСО!
11
0
 
10
 
! Отговори
Тъпак преди 6 години
Кой го знае на кого е човек за да му смекчават така обстоятелствата. Правителството е загнило, че и охраната такава.
10
0
 
19
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
На мутрите вече им викат гардове!?Еволюция в действиееее!
9
1
 
24
 
! Отговори
некой преди 6 години
Не така строго бе! Той човека го 'заболяла главата' - споделил с ББ и той му препоръчал да вземе нещо за глава произведено от Ц.Б. с помоща на Б.Б. под защитата на Ц.Ц.- и всичко ще му е наред!Но за зла беда - се появили едни честни полицаи (като в приказките) и размътили нещата. За това се наложило С.Ц. да се намеси и да ги пооправи.И всички си живеят щастливо и благославят: (този на които не може да му се споменава имато!)
8
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма правосъдие
7
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
връзкар - нищо не се е променило от комунизма насам,даже е много по-зле
6
2
 
21
 
! Отговори
Йейе преди 6 години
Несвършена работа и тотално безхаберие! Що за наглост - НСО? И пак ли ББ да се намесва, или да чакаме помощ отвън!?
5
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Служител на НСО, осъждан продължава да работи и се дрогира. Защо няма уволнение ? Каквито ни управниците такива са им е гардовете.
4
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гард на НСО..Ми те са си някакъв вид мутри.По-принцип цялата организация е толкова компроментирана,че по-добре да бъде закрита.Обаче при политици мутри нормално е да движат с охрана от мутри.
3
1
 
34
 
! Отговори
Ша ва плющя преди 6 години
Леле-малеееее. А в колата намериха ли дрога или нямат право да я претърсват - че виж, това е държавна тайна.
2
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Властта дава личен пример как се прескача закон. После да не реве, че е пълно с пияни и дрогирани шофьори.
1
0
 
42
 
! Отговори
116 ЦДГ преди 6 години
Споразумял се е с прокуратурата.................че вече няма да прави така!