Ахмадинеджад с цинична реч: 11 септември е US заговор

САЩ и няколко страни от ЕС напуснаха залата на ООН
23 сеп 2010 23:56,
637
Ахмадинеджад с цинична реч: 11 септември е US заговор
Снимка: БГНЕС

Делегациите на САЩ и няколко европейски страни напуснаха тази вечер залата на Общото събрание на ООН в знак на протест срещу думи на иранския президент.

В словото си пред Общото събрание Махмуд Ахмадинеджад намекна, че атентатите от 11 септември 2001 г. са плод на американска конспирация.

Конспирацията целяла "спасение на световната икономика от падение и съхранение на ционисткия режим в Близкия изток".

Ахмадинеджад представи тази цинична версия за събитията на 11 септември с фразата "някои хора по света смятат, че бомбените атентати са организирани от САЩ".

Делегациите на Великобритания и Франция също напуснаха залата след циничното изказване.

По-рано в четвъртък пред Общото събрание на ООН американският президент Барак Обама заяви, че САЩ са готови за преговори с Иран, ако Техеран докаже, че ядрената му програма има мирни цели.

САЩ и международната общност търсят решаване на различията с Иран и вратата остава отворена за дипломатическо решение, но Иран трябва да реши дали да мине през нея, каза Обама.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


637
Още по темата: Махмуд Ахмадинеджад
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
498
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Може ли едно скромно предположение да направя за следващата стъпка на ЦРУ? Ако в редица страни успяват да слагат техни правителства (ние не сме изключение - не случайно някои кадри излизат от службите и биват вербувани, а после стават да не казвам какви, че ДАНС не спи) Венецуела им се иска, но не им стиска и измислените сомалийски пирати ще станат повода за една на африканския континент, където отдавна се поддържат граждански такива.
497
4
 
1
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 13 години
Баба Голда на времето бе казала,че някой казал,че била сбръчкана ***.Тя отговорила не знам кой е но ако науча ще му извадя и другото око.Мушице еничарска,има договор за неразпостранение на ЯО и използуване на ЯЕ за мирни цели.Израел отказва да го подпише а *** тръбят за иранска ядрена програма и заплаха.Клесавец,Израел има ядрено оръжие не зачита ООН и раздава присъди,цамо *** като тебе могат да онанират на сайта!
496
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не харесвам ШЛЬОКАВИЦОПИШЕЩИ!!!
495
3
 
4
 
! Отговори
777 преди 13 години
За каква " Ценична реч" ще ми говорите вие - НАЙ-ВЪРЛИТЕ ЦИНИЦИ НА СВЕТА ? Вие, които убихте своите съграждани на 11.09.2001. заради ненаситните си търбуси ? ГрешкА
494
1
 
6
 
! Отговори
777 преди 13 години
За каква " Ценична реч" ще ми говорите вие - НАЙ-ВЪРЛИТЕ ЦИНИЦИ НА СВЕТА ? Вие, които убихте своите съграждани на 11.09.2011. заради ненаситните си търбуси ?
493
6
 
3
 
Отговори
GXx преди 13 години
V nashe vreme istinate e cinizam, a horata boreshti se za istinata sa teroristi ! Da jivee demokraciata !
492
2
 
1
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 13 години
Няма смени едно кухи,след като ти се явяваш на линия всичко е наред!Въпросът е на такива като теб сайтови онанисти дали им е влезнало нещо в празните кратуни?Съмнявам се!Въпросите за мира и бъдещето на света не се решават в празната ти кратуна или в софийските чалга клубове!Светът е пред съдбоносни промени и нова уредба,даваща възможност за човешко съществуване във всички страни в противоречие с ционисткомасонските сатрапски штения!
491
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Моше Даян, чифутино, израел е толкова демократичен, колкото ти си вярваш на това, което овориш.
490
0
 
3
 
! Отговори
edno kuni преди 13 години
Интересно ти по колко смени караш? Егати дежурствата дето изкарваш!
489
4
 
11
 
! Отговори
Моше Даян преди 13 години
Ако Израел нямаше атомно оръжие, *** щяха да го смачкат отдавна. И спрете вече да слагате демократичен Израел и тираничните резняшки режими на една плоскост. Ако не е нефтът им, нямаше да има тероризъм и изцепки като на тая *** на снимката. Арабите само продават, каквото Бог им дал, и нищо друго не правят!
488
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
илюминатите няма да му простят
487
1
 
6
 
! Отговори
777 преди 13 години
А, Израел има ли или няма ядрено оръжие с което може да затрие от света не само арабските държави а и всички в радиус 3000 км ? Кой му държи сметка за това ? АААААААААААААААААА ?
486
3
 
14
 
! Отговори
az преди 13 години
Олее не мога да повярвам че се осмелява да казва истината.Много ясно че криминални елементи в задкулисното правителство на Щатите са организирани атентатите.Лица като Дейвид Рокфелер и компания..и найстина все повече хора в САЩ и по света започват да осъзнават това.След 11/2001 на американците им бяга отнети много права и свободи.Има сумати филми в youtube-единия се казва ENDGAME а другия The 9/11 Chronicles
485
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И след поредния скандал с иранския президент Махмуд Ахмадинеджад пред Общото събрание на ООН в Ню Йорк германският външен министър Гидо Вестервеле смята, че има шансове за преговори по ядрената програма на Техеран. Скандалното изказване на Ахмадинеджад не можело да прикрие, че наложените санкции са оказали влияние върху иранското ръководство, заяви Вестервеле.==============================================Dokoga shte go traiat toz *** - edno vreme i na *** praveha mili 04i dokato im go..
484
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ще предизвикат нова още по-голяма финансова криза! Това е следващия им ход, защото с тая не успяха да постигнат кой знае какво. А трябва да има ефект, иначе разпад на и без това новата двестагодишна "демокрация"!
483
3
 
8
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 13 години
Временото отлагане на смъртта на "западният модел" на цивилизационното развитие може да стане само с една продължителна война срещу Иран,Китай,Русия.Идва нова ера в световното развитие,колкото и ционисткомасонските печатари от Федералният резерв да не им се иска.А на всички сайтови онанисти припомням "прозрението" на английският премиер,че светът не е длйжен да осигурява на свой гръб английският стандарт!Който има ум да разбере,който няма да е пушечно месо!Иде нова ера на световното развитие
482
4
 
12
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 13 години
Това отдавна трябва да беше изречено от трибуната на ООН!Вашингтонските сатрапи искат да убедят света,че някакъв арабин с 50 летателни часа може стежътк 'Боинг" да направи боен завои и да се вреже в кулата-само откровени *** могат да повярвят на тази ционисткомасонска повърня!А срътването с контролирано взривяване отвесно на кулите бе по типичен холивудски сценарий.За Пентагона и липсата на самият 'Боинг" и свежата трева пред него е направо връх на USA манипулаторите
481
1
 
9
 
! Отговори
777 преди 13 години
Бушменът беше играчка, играчка в ръцете на американската олигархия. Той нямаше избор. Те му диктуваха : "Сега ще си измислим новият "Pearl Harbour", новият "Тонкински залив" - Давайте момчета, Америка е под обстрел" - Приказка за ***.
480
3
 
5
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 13 години
Изкуството показва насоките на бъдещето.Който е гледал "Кръстникът"-1,знае как шефовете на мафията договаряха разпостранението на наркотиците само за ***.Същата мафия сегавладее световният пазар на наркотиците-което е най-голямото престъпление срещу човечеството.Колко стотици милиони човешки съдби се преобръщат от политиката на USA за контрола върху разпространението и печалбата от това оръжие за масово поразяване!САЩ са държава терорист!
479
2
 
9
 
! Отговори
Чавес преди 13 години
Много точно казано приятелю Да си жив и здрав защото малко останаха хората които не ги е страх да говорят истината в очите на наглите янки