Три жертви на пиротехниката в новогодишната нощ в Германия

Загиналите са младежи
Обновена: 1 яну 2024 19:32 | 1 яну 2024 19:00, Нели Христова
27
Три жертви на пиротехниката в новогодишната нощ в Германия
Снимка: Pixabay/kaytitan

Трима младежи са загинали след пиротехнически взривове в Германия.

18-годишен загива в Кобленц, след като запали петарда, съобщиха от полицията. Вследствие на взрива младият мъж е починал въпреки че е настанен в реанимация. Продължаваше разследването на обстоятелствата.

Друг 18-годишен мъж е починал в Ешлкам, Бавария, след тежки наранявания на главата. По първоначална информация на полицията младежът е хвърлил петарда в пластмасова тръба. Фойерверкът гръмнал в момента, в който главата на мъжа била над тръбата. Криминална полиция изяснява причините за инцидента.

В Саксония 22-годишен мъж загина при взривяване на топка-бомба. Според полицията в Гьорлиц младежът е закупил незаконно пиротехника в Чехия. При взрива той е получил тежки наранявания по лицето и е починал на мястото на инцидента.

От берлинската полиция съобщават, че 40-годишен  мъж е загубил ръката си, докато е изстрелвал сигнална ракета в квартал Каулсдорф, предаде bTV. Веднага след запалването ракетата избухнала в ръката му.

Най-малко 15 полицаи са пострадали в Берлин заради фойерверки. Около 300 протестиращи са задържани, много от тях за нарушаване на Закона за експлозивите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До ФориА ако някой баща те види да мяташ по жена му и детето му, после знаеш къде ще ти завре пиратките. Ще бъде много забавно, ако оцелееш как ще ходиш до тоалетна!
18
3
 
2
 
! Отговори
Тъпа леля преди 4 месеца
Въй ми немскити кучинца сигурно са умрели от страх миличкити.
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Да не ги продават, това е най лесно. Цялата тази дандания да я сътворяват само тези които разбират, а не всеки на когото му скимне.
16
1
 
4
 
! Отговори
Броят на жертвите преди 4 месеца
Колкото от земетреснието в Япония lol
15
2
 
8
 
! Отговори
Предлагам преди 4 месеца
Пиротехниката под всякаква форма да се третира, като акцизна стока. Да се продава в обекти със специални изисквания за безопасност и съответната сертификация срещу разрешително от служба КОС на МВР, срещу съответната такса, като е упоменат срока за употреба. Всяка нерегламентирана употреба на пиротехника трябва да се криминализира. В момента е Хаус.
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
брадато парти е имало в Берлин, догодина на жълтите павета!
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
тренират за следващата спец операция на малката кисела мека крастевичка.
12
3
 
17
 
! Отговори
anonimen преди 4 месеца
само където не споменатвате тези където ще ги депортират при нас ( благодарение на ППДБ) какво са правили снощи в берлинския квартал нюкьолн ... нета е пламнал , а тук тишина . - Какво са правили, нищо не сме срещнали?
11
8
 
6
 
! Отговори
Ядрен вампир Z преди 4 месеца
Преди 20-25 години когато бях малък ядрен вампир имаше един немец по евроком на име Ник Щайн.Пускаше отвреме на време зрители да говорят на живо в ефир и до един всички го псуваха.Звъни веднъж един пич и казва"Всички немци и евреи под нoжa" и затвори.Колко истина има в тези думи само ако знаеше този зрител.А може и да е знаел
10
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Дарвин е предвидил още навремето ролята на естественият подбор.
9
4
 
16
 
! Отговори
Типичниндойчовци преди 4 месеца
Немците като се напият са като руснаците. Не знаят какво правят. То не знае да седне да пие с мярка и да се весели. Налива се на фитерия и после не знае по кой свят е. Защото иначе живота им е работа-вкъщи, и на празници са като отвързани.
8
4
 
4
 
! Отговори
Теди преди 4 месеца
КОТЕТО ВИНАГИ СЕ КРИЕ В БАНЯТА
7
5
 
24
 
! Отговори
Иво преди 4 месеца
Хвърлянето на пиратки е обратнопропорционално на интелигентността.
6
24
 
6
 
! Отговори
Фори преди 4 месеца
Явно не могат. Аз като взема кутия пиратки и една по една - паля, мятам от балкона по някоя баба. Ама се целя точно между краката и. Бабата подскача, под нея гърми, но всичко е безопасно и за мене (щото една по една мятам пиратките) и за бабата (щото като гърми, тя се плаши и подскача високо над гърмежа). Ако няма баба, много е яко на някоя майка с бебешка количка да мятам точно под количката!
5
20
 
16
 
! Отговори
ZOV преди 4 месеца
Представям си,ако меките немски китки започнат война с Русия! Ще стане пълна ефтаназия на вурстчетат,а господин Адолfff направо се обръща в гроба! Айл Гит Лер
4
6
 
11
 
! Отговори
Ядрен вампир Z преди 4 месеца
Тия по време на война сами ще се изтрепят без никой да ги напада.
3
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ще ги пратят тука тия макаци
2
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
В Германия на нова година е като на война
1
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тая работа не е за всеки бе.