Защо да си разхвърлян е предимство?

Разхвърляните имат по-добри идеи от останалите
26 окт 2016 19:55, Михаела Лазарова
3
Защо да си разхвърлян е предимство?
Снимка: outnow.ch

Ядосвате ли се, че домът ви вечно е разхвърлян. Писнало ви е да чувате в мислите си собствената си гузна съвест, която ви нашепва как е крайно време да подредите бъркотията?

А писнало ли ви е да чувате реалния глас на майка ви, която ви повтаря как вече сте големи хора и е крайно време да се отнасяте към дома си като такива? Това е още по-потискащо! Да ти вменяват вина цял живот каква бъркотия е ежедневието ти – не само домът, но и ангажиментите, срещите, почивките, работата.

Добрата новина е, че разхвърляните хора имат много повече поводи да се гордеят, че са такива! Ето ги и тях:

Разхвърляните са истински творчески гении

Историята, опитът и изследванията доказват, че истински креативните хора са разхвърляни в личния си живот и в дома. Те нямат време да се занимават с глупости и дребнави подредби, перфекционизъм в дома и подобни битови неразбории.

Разхвърляните хора насочват енергията си към съществени за тях неща, които разширяват кръгозора им и им отварят нови врати.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
11
 
! Отговори
Донякъде преди 7 години
"Разхвърляните имат своя собствена система" - има нещо вярно в това, ако става въпрос за наистина креативна личност.Всичко останало, написано в тази статия, е само словесни фойерверки, с които да се оправдават онези хора, които от мързел превръщат дома си и работното си място в ***.
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Както казват,редът е за слабите, силните владеят хаоса. Може и да е вярно, но такъв разхвърлян мърляч да не е около теб.