Хранене според зодията – на ход са Телците

Телците са гастрономи, но трябва да избягват въглехидратите
17 фев 2017 09:10, Михаела Лазарова
2
Хранене според зодията – на ход са Телците
Снимка: freeimages

Представителите на зодия Телец са истински гастрономи. Те имат огромен апетит и знаят как да се наслаждават на храната. За тях цената и количеството са без значение, защото държат на качеството. Фино приготвената храна напълно може да задоволи техните вкусове и претенции.

Сред любимите им са сладкишите, тестените изделия и хубавия хляб. По време на хранене за Телеца е много важно да се намира в спокойна и приятна обстановка. За родените под този зодиакален знак е много трудно да разграничат храната от емоциите. Ето защо това често води до проблеми с теглото.

Полезни храни, които е добре Телците да включат в менюто си са ябълки, авокадо, банани, къпини, череши, праскови, круши, сливи, малини, ревен, ягоди. От зеленчуците по-често трябва да хапват грах, спанак, домати. Добре е да добавят към менюто си и ечемик, царевица, овес, ръж, пшеница, бахар, босилек, черен пипер, кимион, кориандър, къри, копър, чесън, джинджифил, хрян, мента, синап.

Телците трябва да избягват храните, съдържащи въглехидрати, които имат много калории, повишават апетита и нямат почти никакви хранителни стойности.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
asd преди 7 години
Че аз само подправки ли трябва да ям бе
1
0
 
5
 
! Отговори
Диетолог преди 7 години
Пълни глупости им го говорят звездите!