10 признака, че свекървата е злодей

Непрекъснато подчертава колко успешен и добър е синът ѝ
20 юли 2017 12:30, Михаела Лазарова
10
10 признака, че свекървата е злодей
Снимка: outnow.ch

Каквото и да си говорим за свекървите и тъщите, едно е сигурно, рядко е нещо добро. Разбира се, че има прекрасни примери за семейно разбирателство между различните поколения, но за жалост, не са толкова често срещани, колкото би ни се искало.

Знаете стотици вицове и анекдоти за връзката свекърва-снаха. Много се е говорило и писало за отношенията между тези две жени, и много още ще се говори. За да сте сигурни, че вашата свекърва не е зла вещица като от приказките, проверете дали профилът ѝ отговаря на долуизброените характеристики. Ако отговорът е положителен, бягайте далеч и ако и това е невъзможно, поне избягвайте чести срещи и контакти.

10 признака на свекървата злодей

1. Тя е винаги права, независимо от всичко. Без значение дали говорите за готвене, чистене, гладене, гледане на деца, политика, сериали, тя е винаги права. Няма нещо, което да не знае, да не е чула или да няма приятелка, която да го знае. Няма такова нещо. Ако тръгнете да спорите, само ще изхабите много нерви и отново победата ще е за нея. Примирете се, че тя е такава.

2. Тя се държи презрително към вас през повечето време. Една от характерните особености на злата свекърва е нейното отношение към снахата. Ако то често е язвително, неприятно, говори с досада и пренебрежение, ясно е, че няма да станете приятелки.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"То пък щото всички сме се затичали да ставаме приятели със свекърви и тъщи."И аз точно това се чудя. Като се сключва брак да не го сключвате със свекървите и тъщите. Важния е човека до вас и вашата връзка да е на първо място независимо от мнението на околните (били те свекърви, тъщити, други роднини, приятели и познати)
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Ако то често е язвително, неприятно, говори с досада и пренебрежение, ясно е, че няма да станете приятелки."То пък щото всички сме се затичали да ставаме приятели със свекърви и тъщи.
8
4
 
4
 
! Отговори
НЯМА РАЗЛИКА ! ! преди 6 години
ПИША С ГОЛЕМИ БУКВИ ЗА ЛЕСНО ЧЕТЕНЕ . И ТЪЩА И СВЕКЪРВА , И ДВЕТЕ СА Ж Е Н И И СЕ ЗАНИМАВАТ С ЕДНО И СЪЩО . И НА ДВЕТЕ ИМ СЕ ВЪРТЯТ ЕДНАКВИ МИСЛИ В ГЛАВИТЕ . КАЗАХ ВИ - ТОВА СА ЖЕНИ !!! КОЙТО ЖЕЛАЕ ДОМ И СЕМЕЙСТВО ПЪРВО ДА ПОДПИШЕ ДОГОВОР С ТЪЩАТА ИЛИ СВЕКЪРВАТА ЧЕ НЯМА ДА СЕ БЪРКАТ ПО НИКАКЪВ НАЧИН В ДОМА И СЕМЕЙСТВОТО ВИ . И ДОРИ НЯМА ДА ЛЮБОПИТСТВАТ КАК СТЕ ! В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ДА ВИ СЕ ПЛАЩА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ И ДА Е СПОМЕНАТА ЦИФРАТА ! СЛЕД ТОВА ПРЕДБРАЧНИЯ ДОГОВОР !!!
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Досадоооо, за тебе нема ли бан.
6
10
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Българинът трябва да се научи да се застрахова, защото животът е непредвидим. По света се застраховат за какво ли не. Добър застраховател ще ви предложи поносима цена, прилично покритие на риска и така хем ще сте спокойни, хем ще спечелите от вложението си. Не са много тука такива застрахователи, но ето един читав - БГ ИНС ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН БРОКЕР
5
6
 
13
 
! Отговори
До 4 преди 6 години
Вземи мерки!Ако всичко се е случило точно така, както го разказваш, ти имаш у дома си огромен проблем, без значение дали със свекървата живеете под един покрив!Насила си поставена под надзор, а най-близките ти хора гледат на теб като на някой, който подлежи на контрол, не заслужава доверие и няма достойнство. Разговаряй открито и с мъжа си, и със сина си (дори да е още дете, ще намериш начин да му обясниш, че няма на света по-близко същество от теб).Със свекървата прекрати всякакви отношения
4
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма по-долна жена от моята свекърва! Първо караше сина ми да и разказва къде ходя, с кого говоря. Врезултат на това ми се прибираха всичките пари, защото съм пила едно кафе на крак, на автобусната спирка.После подтикна мъжа ми да спи със секретарката в работата ми зада му докладва кога идвам на работа и кога си отивам, да не би по пътя да му изневеря.Тя, дъртачката, с извънбрачно родената дъщеря, може и да е изневерявала на мъжа си, но аз не съм!!!
3
4
 
13
 
! Отговори
Така е преди 6 години
Без цветя , кучета и тъща в къща.
2
6
 
10
 
! Отговори
EU citizen преди 6 години
В еднополовите бракове който стават все по популярни в Обединена Европа няма свекърви и тъщи.
1
0
 
21
 
! Отговори
:)) преди 6 години
Ха сега поместете и един такъв материал за другото страшилище - тъщата!