6 мъжки реплики, при които да ви светне лампата

"Не съм готов да те срещна с моите приятели и семейството ми"
20
6 мъжки реплики, при които да ви светне лампата
Снимка: istock

„Стига си мрънкала“, „Нещо си се занемарила“, „Бившата ми би постъпила по друг начин“... Познати ли са ви тези реплики? Вероятно сте чували нещо подобно от партньора си. Тези думи съвсем не са безобидни, а са червената светлина, която подсказва, че е по-добре да приключите връзката. Кои други мъжки фрази сигнализират, че сте попаднали на грешния партньор?

„Като не ти харесва, тръгвай си“

Реплика на типичния манипулатор, който никога няма да се промени и да започне да ви уважава. Този тип мъже често поставят и ултиматуми, възползвайки се от слабите страни на партньорката си. Ако сте чували тази реплика от вашата половинка, дали се нуждаете от връзка с него?

„Кой друг ти трябва?“

Това, което се крие зад тези думи е „ти си никоя без мен“. Реплика, която цели отново да манипулира, да понижи самочувствието на партньора си за сметка на собственото си. Един джентълмен никога не би поставил в ситуация любимата си, в която тя да се чувства малоценна.

„Всички мъже изневеряват“

Чуете ли тези думи, не ви остава нищо друго, освен да благодарите за откровеността на партньора си и след това да продължите напред без него. За него очевидно мъжките изневери са нещо нормално и още повече – никога няма да сте единствената.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: интимнолюбовни връзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първия, още началните класове се учи приказката за дърваря и мечката. От там: Лоша рана заздравява, дума дума не се забравя.Не откривам топлата вода. Ако си мислите, че някой приема лошите ви думи без последици, много дълбоко се лъжете. Последиците ще бъдат и за вас, може и да ги усетите след години, но задължително ще ги има. Природен закон е.
12
1
 
6
 
! Отговори
Рашко преди 4 години
Мише, знам че се повтарям, ама моля те пиши повечко за лабии и скротуми, там ти е силата! Вагинални течения, анални пролапси - това са теми, за които имаш огромен талант!
11
1
 
8
 
! Отговори
бай Стамат преди 4 години
важното е коя лампа ще ви светне - червената или зелената...Блондинка подложена на детектор на лъжата.- Ако кажете истината ще светне зелената лампа, ако излъжете червената.- Разбрахте ли?- Разбрах...И светнала червената лампа...
10
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съвсем случайно нашата приятелка разбра, че този *** е женен, но се е разделил със съпругата си, която заминала в родния си град при нейните родители.Не искала да се развежда и от това възникнали проблеми, свързани с общ имот.Синковецът бил в лоши отношения единствено със съпругата на брат си и се страхувал, че тя ще информира жена му, ако разбере, че той има връзка с друга.Затова наистина трябва да ви светне червена лампа, ако някой не ще да ви представи на семейството си.
9
0
 
9
 
! Отговори
Лично наблюдение преди 4 години
Един, за когото не знаехме нищо, случайно се беше запознал с момиче от нашата компания. Ходи с нея няколко месеца. Оплакваше се, че има хладни отношения с родителите поради финансови проблеми. Живеел заедно с тях и със семейството на брат си, карали се на тема кой колко пари да внася за общи разходи. Затова не канел гости и почти не си говорел нито с брат си, нито с родителите си.От момичето знам, че я е водил на гости у свои приятели по празнични поводи. В крайна сметка се оказа, че е женен,
8
0
 
11
 
! Отговори
Не съм готов преди 4 години
да те срещна с моите приятели и семейството ми._________________________________________________________Всеки мъж ще се похвали с новото си завоевание на своите приятели, дори да е само "забивка" за кратко.Ако твърдо не ще да те срещне с приятелите си, значи има сериозна връзка с друго момиче. Но в такъв случай и никъде няма да те води. Ще иска само да идва у вас от време навреме, защото само там няма да ви види заедно онази, с която има сериозна връзка и с която не мисли да се разделя.
7
2
 
7
 
! Отговори
Нищо лошо няма преди 4 години
в това, ако иска да промениш нещо в рецептата, по която готвиш някое ястие. Това би могло да подсказва и друго - той те харесва и иска да сте заедно и много близки за дълго време, а може би и за винаги. Но обича точно определено ястие и би искал ти да му го приготвяш. Не случайно древните са казали, че любовта на мъжа минава през стомаха."Прибери се сама" - това много от мамините синчета ще го кажат от мързел. Дори да те харесва много, не му идва наум, че е допустимо да си наруши рахата.
6
1
 
1
 
! Отговори
Г.Т. преди 4 години
А ако сега всичко това го прекараме през призмата на жената ние мъжете ще е видим в реалният свят!
5
3
 
10
 
! Отговори
БРАДАТА ЖЕНА преди 4 години
На мен ми светва червената лампа когато започне ежедневно да пъpди звучно и *** в кухнята.
4
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жената трябва да е икономически независима от мъжа и да може да го елиминира по всяко време. Не, че е добре. Превантивно.
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не са безобидни.
2
1
 
4
 
! Отговори
Мис си сипи преди 4 години
Това за мусаката беше яко.
1
14
 
11
 
! Отговори
Свинаря преди 4 години
Това е писано от някоя самотна застаряваща бабишкерс с пет котки в апартамента. За всяка дума казана напреки ако се зарязваха хората, по-добре хич да не се събират.