Джей Ло: София, пак ще се върна!

Дамата се кърши бурно час и половина на родната сцена
Обновена: 19 ное 2012 15:57 | 19 ное 2012 09:36,
99

Снимка: Булфото

Преди шест години компанията Pick&More на бившата Мис България Ивайла Бакалова обеща да доведе в София Дженифър Лопес. Предвидено бе концертът ѝ да бъде на стадион „Васил Левски", но малко преди определената дата той бе отменен. Компанията хвърли вината върху самата изпълнителка, но в действителност по неофициална информация причината бе, че няма достатъчно продадени билети.

Ето че дивата накрая наистина дойде в България и направи шоу, което феновете ѝ ще помнят дълго. Този път мястото бе зала „Арена Армеец" и тя се пукаше по шевовете от народ, въпреки че много от почитателите ѝ години наред се чувстваха излъгани заради недоразумението през 2006 г.

Снощи обаче феновете на невероятната звезда от Бронкс получиха своя реванш! 43-годишната Лопес започна концерта си със страхотен заряд, демонстрирайки завидни танцови умения и убийствено тяло, на което и 20-годишните момичета биха завидели. Дивата смени няколко тоалета, част от които приличаха повече на костюми за фигурно пързаляне – целите обсипани с камъни и подчертаващи всяка една от прочутите ѝ извивки и дупе, застраховано за милиони долари.

Дивата се качи на сцената в 20.45 часа и в продължение на час и половина се раздаваше на максимум пред феновете си. Естествено красива жена като нея няма как да не е заобиколена от красиви мъже. Атлетични танцьори, сред които и любимият ѝ Каспър Смарт, кършеха тела в ефектни костюми. А преди да започне да пее хита си „Papi", Лопес зарадва дамите с малка изненада – позволи на нейните момчета да свалят ризите си и да покажат плочки и татуировки.

За радост на публиката Лопес се престраши да слезе сред тълпата и хилядите, дошли да я чуят в „Арена Армеец", изпаднаха в екстаз. През цялото време Дженифър бе аплодирана бурно, което я накара да обещае: „София, пак ще се върна!".

Разбира се. и този път българският флаг бе уважен и се появи на сцената, но за разлика от колежката си Лейди Гага, която само го развя, Джей Ло се загърна с него и се поклони до земята пред публиката.

Сред песните, които изпълни латината, бяха „On the floor", I'm into you", If you had my love", Jenny From The Block", "Let's Get Loud", "All I Have", "I'm real", "Love Don't Cost A Thing" и др. А по време на една балада реши да сподели с публиката интимни снимки и видеа, на които се виждат близнаците ѝ Макс и Ема, но никъде не присъстваше татко им Марк Антъни, с когото дамата е разделена повече от година.

По план подгряващите изпълнители Лора Караджова, Бобо и Кристо изпълниха най-известните си парчета в рамките на 30-ина минути. Овациите обаче бяха за Джей Ло, която въпреки екзалтираните възгласи на публиката на финала на представянето си не изпълни нито един бис.

Все пак видимо разочаровани нямаше. Дженифър разтърси цяла София и показа класата на истинска световна звезда. А след обещанието си да ни гостува отново, можем само да ѝ кажем: „Джени, чакаме те пак!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
1
 
2
 
! Отговори
Bob преди 11 години
Не мога да разбера как нек'в гурелив тъпоглавец ще ми казва как да харча парите си. Може да не харесвам посредствената лейди Стефка, ама за да преценя що за стока е - разбира се, че ще отида на концерта й. Като не харесвам Лени Кравиц, това не значи, че не си купих билет за концерта му. Живата музика и шоуто могат да ми доставят удоволствие, което студийният запис не може.Групи като Металика, Гънс, изпълнители като Мерилин Менсън са много яки и неповторими когато са на сцена.
70
1
 
2
 
! Отговори
Bob преди 11 години
Американките просто обичат да правят шоу програми така са и Jlo, Мадона, Бионсе, Кр. Агилера, леля Стефка, Рихана. Рок групите компенсират със звук, много светлини и други ефекти така са и Red Hot, U2, Депеш. Роджър Уотърс (Пинк Флойд) прави невероятно шоу с много ефкти, статисти, реквизити.За всеки има място под слънцето и затова не мога да разбера защо някой хора са тесногръди и си знаят само тяхното стилче и техния изпълнител.
69
0
 
2
 
! Отговори
Bob преди 11 години
До Гошко: За Джорд Майкъл и аз съм съгласен. Бях на концерта му в София на 28 май 2007г. на стадион Локомотив. Моето мнение, е че това е един от най-добрите концерти, а може би и най-добрият на соло звезда в България. Пя на 100 % без плейбек. Гошко дори и да си прасе не бива да забравяш:1.Дж.М. направи 20 минути антракт в средата на концерта.2. Дж.М. се движи много по-пестеливо от танцуващите с около 20-тина танцьори американски певици.3. Дж.М. имаше 5 беквокалисти- 3 жени и двама мъже.
68
1
 
2
 
! Отговори
Лини преди 11 години
Защо пък Лора Караджова, бе? Как фалшиво пее и никакво поведение на сцената няма, ужасна е дори за подгряване
67
2
 
3
 
! Отговори
Прсето Гошо преди 11 години
Но Джоржд Майкъл е истинска звезда и най -важното идва от меката на музиката Британия и се държа като истинска звезда и пя на живо и направи егати шоуто за по-малко пари от този измислен продукт на американския шоу бизнес. Това дразни. След някоя друга година с развитеието на технологиите ще си пускат хай-тек двойниците по концертите и вие ще им снасят и ще им се кефите. Като има овце юе има тригачи и доячи. Ай със здраве и да живее Пайнер.....
66
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
kakvoto i da pi6ite po bogati ot nei nqma da stanete zavijdate i
65
2
 
3
 
! Отговори
Прасето Гошо преди 11 години
Айде няма да ви дразня повече за всеки влак си има пътници, това че не харесвам музиката и е въпрос на вкус и личен избор, но за тези пари на билетите, певачката трябваше да дойде с винската филхармония с музика на живо. Това е концерт нали е голяма звезда. А за 2та часа музика с пеене на живо. Може г-н 71 може, може. Оставам настрана концеритр на Флойд от 2.5 часа ашото е светоттство тая да се сравнява с тях. Оставам настрна концертите на другите рок групи. Но Джордж майкъл пя 2 часа на живо.
64
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
красиво дупе
63
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
i will be back! - каза серГЕЙ
62
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поредното подмазване от страна на медиите....как ли пък не й завиждат 20 годишните българки. Та на половината снимки се виждат отпуснатите й ръце и бедра...АЗ за 5 минути да изляза навън ще видя 3 по-хубави българки. Не ме разбирайте грешно, Лопес е красива на тези години, но фигурата й далеч не е за пример. Отделно когато я видим без грим в кварталния магазин, чак тогава можем да правим такива заключения. Все пак е добра певица...за актриса е малко спорно.
61
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 64 и още други обременени комплексари.,,застаряваща лелка,,като определение съществува само в българия .поразходи се малко в западна европа и ще видиш как се цени човекът като такъв.звезди от такъв ранг ни окрилят и докосват от истинското изкуство.
60
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Искаше ми се и на мен да ида ,но Боб не замесвай Л.Г. , тя събра 8758 официално , доколкото замъкът и позволяваше , но ти пак се отклоняваш от темата и изкривяваш информацията. Доколкото можах да вида, феновете са си изкарали добре!Няма човек , който да издържи 2 часа ( и за двете говоря) да пее постоянно без малко помощ, но важното е ,че се пее на всяка песен, това не е плейбек!!!Плейбекът е за НАШЕНКИТЕ , които не пеят през 100% от времето.Дано сте си изкарали хубаво!!!
59
4
 
4
 
! Отговори
sensen преди 11 години
бях на концерта. ... защо дойде тук ....ние не заслужаваме това шоу...няма такава страна...няма такьв народ...такава семка... по света.... сори.....
58
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Sofia, i will be back!Само че го казала Дженифър Лопес, а не батко и Арни...
57
5
 
4
 
! Отговори
ХА аха Ха преди 11 години
Джей Ло , Ни Ло се един дол дренки-чалга на плейкбек. Били сте на селска вечеринка с денси плелка и грамофон. Честно казано и аз да съм се ръснал с толкова пари ще се пенявя по форумите.
56
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тя си има достатъчно почитатели по цял свят,слава богу и в България.Така че каквото и да пишете за нея,нейната фигура и гласови данни,то на нея не и пука за вас.Като знам колко простотии изписахте след смърта на Уитни Хюстън не се учудвам.Някакъв *** дори пише,че фигурата и била неестетична?Грозни и били краката?Абе *** на *** да не би фигурата да и е по естетична?Твойте приятелки май са само от порно сайтовете.То бива простотия,ама тука е в повече.
55
0
 
4
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
....НЕ СЕ ЧУДЕТЕ ПОСЛЕ ЧЕ НАДУВАТЕ ПОЖАРНИКАР...!
54
1
 
11
 
! Отговори
до 61 преди 11 години
***, за твое сведение концертите в Истанбул бяха точно преди този в София. И след като не си бил на концерта, по-добре не се изказвай. Мога да ти кажа само, че жената изнесе страхотно шоу, въпреки натоварената й програма от няколко месеца насам. Най-малкото усмивката не слезе от лицето й през цялото време!
53
14
 
6
 
! Отговори
Прасето Гошо преди 11 години
И да не се върнеш черен *** няма да вържем. Аман от куци певици пеещи на плейбек латиномангасарка чалга. Обидно е да си дадеш парите при това маса пари за да видиш опити за посредствено пееене на плейбек на позастаряаща понадебеляла лелка.
52
2
 
6
 
! Отговори
Bob преди 11 години
Ако трябва да направя моето сравнение с една друга "звезда", която не можа да събере в Арена Армеец и 8000 човека, то Jlo определено донесе повече положителни емоции на публиката снощи. Jlo е в пъти по-добра в танците и движението на сцената. И тя пя на плейбек, но не толкова нагло, както завитата в тюрбани и шапки любимка на няколко човека тук. На Jlo и предницата и задницата са в пъти по-красиви и секси. След месец когато излезнат резултати ще се види, че е събрала повече хора от леля С.