Елен Колева: "Фермата" спря емоционалната агония с Калин!

Излязох смирена от шоуто, твърди актрисата пред Dnes.bg
13
Елен Колева: "Фермата" спря емоционалната агония с Калин!
Снимка: bTV

Актрисата Елен Колева напусна "Фермата" след като загуби категорично и четирите надпревари срещу Ева. Тя обаче смята, че тази загуба се дължи на физическите способности на двете, които се надиграваха в чисто мъжки игри. Как оценява престоя си във "Фермата", защо излиза смирена, за ситуацията да са под един покрив с Калин Терзийски - ето какво сподели пред Dnes.bg Елен след участието си в риалити шоуто.

Нека започнем от битката срещу Ева, която загубихте категорично с 0:10. Какво не ви достигна?

Отдавам загубата си изцяло на това, че физически бях по-слаба, иначе имах огромна мотивация, а и на това, че Ева бе много нахъсана и злобата - дали спортна или човешка, й помогна повече отколкото на мен.

Тази злоба не премина ли допустимите граници преди битката?

Да, беше малко в повече, може би е проява на лош вкус. Но най-добре може да каже самата Ева. Мен ме нахъса и ядоса?

Как се компенсира крехката физика в шоу като "Фермата"?

Още по темата

С желание, хъс и мотивация. Но пък няма нищо общо живота във фермата и дуелите. Работата е разпределена, всеки си има задачи, жените се занимаваме с по-леки дейности. Докато дуелът вчера си беше мъжки.

Какво ви даде участието в шоуто, предполагам, че не съжалявате, че сте участвали?

Изобщо не съжалявам, дори напротив. Благодарна съм за шанса, научих много неща, станах по-издръжлива, а и по-смирена. Наистина се успокоих тук, този начин на живот, разбира се и на хората, които стават твое семейство. Каквото е за теб, това е и за тях. Борим се заедно за прехраната, спим заедно, 24 часа си с тях. Един такъв живот е терапия.

Такъв живот обаче е немислим сега...

Винаги е възможно, но аз съм избрала сцената и нямам амбиции да ставам фермер.

Това умиротворение може ли да се намери в реалния живот?

Ще видим. Нещата, които човек учи във "Фермата" са с траен ефект. Правиш сериозна равносметка за самия себе си, маските ти падат, разголваш се. Камерите са само първите няколко дни, после не им обръщаш внимание. Не можеш да играеш роли. Казват, че там съм била голяма актриса, не - смятам. Бях доста открита и се разголих много с чувствата си, с емоциите си. Не съм изкала да се крия, даже една от причините да вляза във "Фермата" е да разбия стереотипите, които са създали медиите за мен.

В тази връзка, имаше един емоционален момент с Калин Терзийски. Ако не бяхте в това шоу този разговор би ли се провел?

Може би да, но тази емоционална агония между нас щеше да се проточи много дълго във времето. Защото щях да избягвам контакт с него, докато в шоуто няма как да стане, не можеш да се криеш. И се получи много естествено. Това, че живеехме под един покрив ми помогна много по-бързо да изчистим нещата. От нас зависеше дали престоят ни ще бъде ад или ще има нормално съжителство. И дали ще проявим толерантност и търпение. Без търпение не може да оцелееш във "Фермата". И се стигна до този откровен разговор. Както се казва - пито-платено. Картите са на масата, било каквото било и сега продължаваме напред.

Какво ни пречи подобни разговори да водим и в реалния живот?

Възможността да се скрием, да избягаме.

Във втори пореден дуел отпада състезател от групата на известните. Толкова ли ви превъзхождат?

Чисто физически има хора, които ни превъзхождат, по-добре подготвени са. Но аз видях, че ние сме много по-възпитани, по-толерантни, давахме повече от себе си. Най-малкото, за да докажем, че не сме привилегировани. И въпреки това тези хора не ни приеха като част от групата, до последно имаше разделение. Но ако отпаднат всички от т.нар. група на известните - останалите ще се самоизядат. Те сега са обединени заради нас.

Как да си обясним това обединение, след като един от техните мотиви за участие е именно тази популярност?

Може би са били предварително настроени към нас, защото са си давали парите за "жълта" преса. Години наред са ни изграждани едни плоски, глупави и елементарни образи. Плеймейтка - тъпа, актриса - лека жена... Човек е многопластов, но явно е по-лесно да те възприемат елементарно, може би под давление и на собствените им комплекси.

Говорихме, че в шоуто падат маски. Те не промениха ли мнението си за вас?

С много от неизвестните смятам, че създадохме приятелства, които ще продължат и след "Фермата". Има обаче една група, и Ева е сред тях, които продължиха да си пеят старата песен, не искаха да видят, че се справяме. Но това техен проблем, не наш.

Игра ли Елен Колева роля във "Фермата"?

Не, това бях аз, каквато съм и в живота.

Вие самата доволна ли сте от това, което показахте и видяха зрителите?

Доволна съм, но можеше да продължи малко повече.

Обикновено се говори, че известните влизат в риалити предавания с договорки да престоят определено време. Имаше ли го този момент при вас?

Не, категорично. Дори обратното - за нас е по-изгодно да бъдем повече време вътре.

След "Фермата"?

След "Фермата" ми предстоят представления. Започвам в "Престъпление и наказание" на Достоевски със "Сълза и смях", защото ме поканиха да бъда част от трупата им.

Лесно ли се влиза от "Фермата" в образа на дъщерята на Фройд?

Ами не е много лесно, но няма проблем. Придобих сила и издръжливост, вече съм актриса, която може и пирони да забива. А утре ако трябва да изиграя на сцената фермерка? Ще съм супер подготвена, ще ми помогне да направя наистина пълнокръвен образ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: Елен Колева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
12
 
! Отговори
Dinosaurus преди 7 години
Еленче, батковото, а стига сладникави стойки. а стига превземки! Да не си ходила да ставаш фермерка...има конкурси за миски, плеймейтки, поетични рецитали...театрална сцена; там се прави на небесната светлина и добрина, както и на "многострадална Геновева". Фермата си е риалити за фермерски живот, многопластово на полето не се копа и животните искат слугуване, а не толерантност; в колектив се работи, не се театралничи; слез от сцената на земята; и другия път - на театрален професион. конкурс!
9
1
 
12
 
! Отговори
Втрещен преди 7 години
Тази мома няма връзка с реалността.Помня случка с Ноа Уайли-играеше в "Спешно отделение" . Лети в самолет, на пътник му прилошава.Стюардесата пита:"Има ли лекар на борда?" Нашето момче отговаря :"Да".
8
5
 
12
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Най мразим *** интелектуалка..
7
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е така ли възпитаваме подрастващите?
6
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всяка година по родните телевизионни канали е една и съща простотия. Не ги гледам, но от новините в нета разбирам, какво излъчват.
5
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига с тези затъпяващи предавания.
4
4
 
30
 
! Отговори
куки преди 7 години
Не гледам телевизия, още по-малко пък такива "шоута", но от любопитство прочетох статията. Всъщност, Елен ми хареса как отговаря на въпросите, може би защото се абстрахирам от досегашния й медиен образ.
3
3
 
42
 
! Отговори
На снимката преди 7 години
Еленчето в поза партер. Естествената и стойка. Така се чувства най-комфортно.
2
2
 
43
 
! Отговори
койчо преди 7 години
Най ме издразни когато Елен се самоопредели като символ на доброто, а *** определи като злото. И битката между двете тенденционно представи като битка между доброто и злото! И накрая с кекавата си физика тотално се о.ра!
1
3
 
35
 
! Отговори
трябва си луд преди 7 години
Никой не гледа такива неща.