Трансформацията на Галена

Как се промени фолк певицата през годините
9 юли 2017 18:10, Криси Табачка
22
Трансформацията на Галена
Снимка: архив, Булфото

Галина Вичева Генчева, по-известна като Галена, е една от най-ярките звезди на родния поп фолк. Родена през 1985 година в Смядово, тя учи четири години народно пеене в музикалното училище в Шумен.

Музикалната кариера на Галена започва през 2004 година, когато дебютира видеоклип към песента "Можеш ли". По това време Галина избира да се изявява под псевдонима Галя. По-сериозния си пробив прави през 2005 година с песента "Чупката", която представя за първи път на концерта на четвъртия рожден ден на "Планета".

През април 2007 година прави дует с друга звезда в гилдията, Борис дали. "Намерих те" е следвана от "Утешителна награда" и значително по-ритмичното "Вземи си дъх". Галена се появява и на лятното турне на компанията през 2007 година.

Същата година в Интернет се разпространява порно клип, сниман в домашни условия, на който се вихри Галена във вана. След появата, видеото набира стотици хиляди гледания, а Галена добива истинска популярност. Медиите разпространяват новината и дори определят домашното порно на Галена като най-големия удар на годината.

От този момент нататък кариерата на Галена се развива на бързи обороти. Тя вади хит след хит, превръща се в любимка на публиката и обира всички награди в гилдията.

Малко по малко поп фолк певицата се изкачва по стълбата на успеха. Галена е правила дуети с Преслава, Андреа, Малина, Устата, DJ Дамян, Борис Дали, Фики Стораро и много други.

В личен план Галена се сгодява за досегашния си съпруг, Галин, през 2008 година, а през 2009 година ражда първото си дете.

Началото на тази година, през февруари, Галена роди и втория си син, когото кръсти Александър. Освен като една от най-хитовите изпълнителки, Галена е една от най-стилните. През последните години поп фолк певицата наложи себе си като моден диктатор, който не просто следи, но и носи последните тенденции на големите модни къщи.

Самата тя създаде колекция дрехи в колаборация с дългогодишния си стилист – Добромир Киряков.

Вижте трансформацията на Галена в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: фолкГалена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
2
 
! Отговори
Fake taxi преди 6 години
Къде са снимките от ваната???
18
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има нещо отблъскващо в лицето й. Тонове грим да сложи, не може да го прикрие.
17
0
 
7
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
Трансформация има...и...тя е към извънземно...хахахахаха....
16
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Срам ме е като гледам какви са ни звездите. Ама нейсе - в една скандинавска страна ме питаха как така имам толкова бяла кожа, след като съм от България.
15
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
мале, тия издутини що са й смешни
14
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Местя.
13
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някъде 2005а година я видях на живо на студентско парти. Бях доста пил, и въпреки това се позачудих коя е тази не особено симпатична жена, която са поканили да пее. После на другия ден като поотрезнях, разбрах, че била въпросната певица от телевизията. Просто на живо, без камерите, осветлението и сценичните номера и колажите, си изглеждаше както е по принцип.
12
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заради подобни на същества България е заела всички последни позиции във всякакви класация. Тази пошлост която ръсят те и журналистите незнайно защо натрапват, ударихме дъното. Нито са добър пример, нито учат на нещо положително. Това е най-грозното време на страната ни и колкото по бързо изчезнат, толкова по-добре. От тяхната простотия се възхищават само хора с ограничени умствени възможности. Всичкото това падение не трябваше да се допуска.
11
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хубаво нещо е Интернет. Ето,аз никога не бях чувал за тази Валена,ама сега научих за нея.
10
1
 
36
 
! Отговори
баста преди 6 години
Тази и изброените и дуетни половинки разпространяват простащина а медийте я натрапват.
9
24
 
1
 
! Отговори
диско фен :) преди 6 години
Ок ,само че Криси, Галена си беше известна още преди домашните видеа,просто едни от първите й песни са с много цветя и басейни.Това е като да кажеш,че Исус е известен защото са го разпнали....нали тъпо малко се получава
8
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проста ***, на която за огромно съжаление се възхищават голям брой подрастващи...
7
2
 
34
 
! Отговори
нация преди 6 години
На снимката виждам мома от гетото и тая мома като започне да се кърши и метка гюбеци, всички в бардака и подражават. Каква музика и какви танци са това? После пищим от гетото а самите ние не сме по различни.
6
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Taq e Kato qmuk v glavata
5
2
 
26
 
! Отговори
Страхотна преди 6 години
Страхотна трансформация - от *** стана по-голяма ***.
4
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
наистина легендарен беше този пopно клип :D По торент тракерите беше изпочупил всякакви рекорди по брой сваляния хахахах
3
2
 
41
 
! Отговори
Елия преди 6 години
След домашното порно кариерата на галена е вьв вьзход. О времена , о нрави!Поврьща ми се.
2
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква е трансформацията?
1
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази не е фолк певица.Тази е чалгарка.Жалко че е учила четири години народно пеене в музикалното училище в Шумен а *** ориенталоджагалски ритми.

Спонсорирани публикации