IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Домашната зимнина е по-скъпа и трудоемка, но качествена


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

15
Хахахахахахахаха
преди 2 дни
Харесвам 0 Не харесвам 0
Тотални глупости! Първо всеки прави колкото ще ползва. За около година-две една домакиня научава какво количество
отговор Сигнализирай
14
анонимен
преди 2 дни
Харесвам 8 Не харесвам 0
До: ИванКойто иска намира начин, който не иска намира оправдание. Ти нямаш време да се занимаваш, а искаш да ядеш. Ще ядеш, ама купешко.
отговор Сигнализирай
13
анонимен
преди 2 дни
Харесвам 7 Не харесвам 0
До: ИванНаправи си и яж, кой те спира. Ето, аз като искам да ям си отглеждам зеленчука, правя си зимнина и ям. И с купен зеленчук става, прави и яж.
отговор Сигнализирай
12
Иван
преди 2 дни
Харесвам 0 Не харесвам 6
До 8 - абе не се обяснявай ами кажи от къде мога да си взема малко и аз да хапна, кво ги кътате тия зимнини с години като някви Плюшкин., Почвайте да давате и раздавате може и някой лев да падне. Не всеки има време да се занимава със зимнини но и аз имам право да ям
отговор Сигнализирай
11
анонимен
преди 2 дни
Харесвам 9 Не харесвам 0
Не домашната е качествена, а тая в магазина е некачествена, има малка разлика нали.
отговор Сигнализирай
10
Само труда
преди 2 дни
Харесвам 8 Не харесвам 0
може да я направи по-скъпа. Но това си е удоволствие и може да не се смята. Тази година реших да оставя градината да почине и сега се вкарвам в яки разходи. Така че твърдението не е вярно.
отговор Сигнализирай
9
анонимен
преди 2 дни
Харесвам 1 Не харесвам 0
До: Silvia-уточнениеЗеления фасул е особена консерва и може дати бомбира дори ако е твое собствено производство. А с купен фасул никога не правете консерви защото той е с високо съдържание на нитрати и от там идва бомбажа.
отговор Сигнализирай
8
анонимен
преди 2 дни
Харесвам 13 Не харесвам 0
Ако сложиш всички разходи - труд, ток, буркани, капачки - домашната зимнина наистина излиза по-скъпа, НО има две големи предимства. Първо - знам какво съм сложила вътре и второ - никой няма да ми прави купешка лютеница или доматен сос или кетчуп от розови домати по триста грама парчето. В купешкото се слагат най-ниско качество продукти, тези които нямат никакъв шанс да бъдат продадени или вече са били по щандовете, но са тръгнали да се развалят.
отговор Сигнализирай
7
Silvia-уточнение
преди 2 дни
Харесвам 3 Не харесвам 0
Зеленият фасул беше закупен от Кауфланд с консервиран от мене в буркани
отговор Сигнализирай
6
Silvia
преди 2 дни
Харесвам 1 Не харесвам 3
Само ако си ги произвеждаш е евтино и вкусноСлед като всички буркани зелен фасул, купени от Кауфланд бомбираха не правя нищо .
отговор Сигнализирай
Новини