IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

50% от заведенията ще фалират, мерките неадекватни


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

112
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 4 Не харесвам 1
Споко.Без кръчми няма да останем.В нашето село са останали 100 човека, средна възраст 65 години и пак има 3 работещи кръчми.Баш за кръчмарския бизнес няма защо да се притесняваме.
отговор Сигнализирай
111
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 1 Не харесвам 3
110
Аз
преди 5 години
Харесвам 6 Не харесвам 1
Някой да е виждал осчетоводен бакшиш?
отговор Сигнализирай
109
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 17 Не харесвам 2
Га продавахте Девин 0.750 за 3 кинта ви беше гот , а ( в квартално кръчме ) !? А , ся пийнете си ......
отговор Сигнализирай
108
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 3 Не харесвам 5
И докога ще си говориш сам със себе си?
отговор Сигнализирай
107
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 8 Не харесвам 2
Прочетох последните коментари и какво да видя- един човек явно с успешен бизнес дава акъл как да се намали падението от кризата и моментално го нападат. Това, което е написал, е доста вярно за маркетинга. Действително няколко заведения в София започнаха много агресивна маркетинг кампания из социалните мрежи и явно е повече от успешна. Даже мисля, че едното заведение на човека се сещам кое е- май е в Лозенец. Преди нямаше онлайн поръчки, но сега има след агресивен маркетинг. Адмирации за вас!
отговор Сигнализирай
106
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 7 Не харесвам 4
Гледам се е зародил някакъв спор за стекове- да кажа и аз като фен :) В София отдавна качеството съществува и не е това, което беше. Наистина има редица заведения в списъците на Мишлен- някой по-долу беше писал, които предлагат качество на 1/10та от цената на подобно нещо в Европа. Да, за българите е скъпо, но действително тези заведения са препълнени от редица хора, които имат възможност да си го позволят. Аз не смятам, че има как подобно заведение да фалира.
отговор Сигнализирай
105
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 22 Не харесвам 1
Шменти капелли! Я дайте справка колко данък печалба е внесъл Вашият сектор в държавния бюджет?! Келнерите си взимат заплатата и бакшишите!? Осигурявате ги на минимална заплата, ако изобщо имат договор! Сега са на опашката пред бюрата на труда. За какво ли чакат като добре си знаят колко са допринесли в държавната хазна!?Вие от кило свински врат - 8,00 лева, сервирате 5 пържоли по 9,90 лв, е как да излезе сметката че сте "вътре"!?
отговор Сигнализирай
104
до 113
преди 5 години
Харесвам 7 Не харесвам 4
Ми ей така, за мое си удоволствие си казвам от кое колко имам. Радвам си се на хладилника просто- от скоро го имам. Не се фукам с него, това не е нещо скъпо, а обикновено хоби, породено от познанството ми с близък мой приятел и мой мениджър, който живее в Сан Франциско. Там ядох зрял аржентински стек, такова нещо не бях опитвал в живота си. Така се запалих всъщност. Та и от там ми носят стекове редовно и знам кое с какво качество е от тукашните меса.
отговор Сигнализирай
103
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 5 Не харесвам 0
Скучни сте. И бавни. Оттеглям се... Бааай!
отговор Сигнализирай
Новини