Секс, плаж и глупост: Защо зрели жени избират момченца?

Жени на талази се изсипват в Кения, Гамбия... там ги чакат момченца
23 апр 2008 11:07,
101
Секс, плаж и глупост: Защо зрели жени избират момченца?
Грешка в Рая? Снимка: dailymail.co.uk

Красив млад сервитьор изпрати Сара с очи, когато тя мина през ресторанта и тя почувства колко силно заби сърцето й, когато той се наведе, за да сложи салфетка на коленете й.

„На 54 години бях отвикнала от вниманието на младите хора, особено на красиви 20-годишни", казва тя. "Очите ни се срещнаха. Казах си: Не бъди глупава, не можеш да го заинтересуваш. Но се обърках“.

Сега Сара Джарвис е на 59 години, има четири големи деца и четирима внуци. Тя е привлекателна, стройна и се облича хубаво.

Преди 15 години се е развела с мъжа си – адвокат и вече се е примирила със скучните плешиви мъже на нейната възраст, с които й се налага да се среща.

Но тогава, на почивка в Турция, тя намерила нещо по-голямо. Тя станала една от многото хиляди британски жени, ухажвани от легиони млади мъже – чужденци в Турция, Египет, Ямайка, Гамбия и Кения.

Това лято хиляди самотни жени на средна възраст ще слязат от самолета и ще срещнат атлетични тъмнокожи млади мъже, които небрежно ще минат покрай тях и ще им кажат: „Колко сте красива. Мога ли да ви помогна да намерите хотела си?“

Жанет Беливо, самата тя бивша секс-туристка и автор на книгата „Роман на пътя“, разказва пред Daily Mail, че проблемът се задълбочава и че тези жени се заблуждават, пренебрегвайки опасността, която носят такива връзки.

„Най-големият риск? Смърт“, казва още тя. За последните две години три западноевропейски жени бяха убити за пари от „момченцата“.

Някои от тези туристки така и не се връщат от отпуската си. 61-годишната Барбара Скот-Джоунс от Великобритания се е влюбила в младеж от Ямайка и започнала да строи къща там. В началото на тази година е била намерена мъртва. В убийството й бил обвинен 30-годишен работник, с когото имала връзка.

Броят на жените на възраст, които започват дългосрочни връзки през отпускарските си авантюри, расте от година на година.

Според статистиката, всеки трети международен брак завършва с развод, а наивността на жените е просто поразителна.

„Повечето от тях са от средната класа, те са умни жени, а това прави поведението им още по-необяснимо“, казва Жанет.

„Тези младежи искат парите им и това е всичко, крайната им цел е брак, за да могат да получат виза и да се доберат до Великобритания. Фактът, че жените се хващат на думи от типа „Ти си разкошна“, е просто смешен“.

53-годишната Жанет се е развела, когато е била на 30. Няколко години след това, отчаяна в опитите си да си намери мъж във Великобритания, започнала околосветско пътешествие и е имала многобройни сексуални контакти с млади мъже чужденци.

Сега е омъжена за Ламонт Харви, историк по професия, който е с 10 години по-млад от нея.

„Неприятното в проблема е това, че на разведени или овдовели жени, които са на 40, 50 или 60 години, връстниците им във Великобритания им се струват много непривлекателни. Друг е проблемът, че самите мъже предпочитат по-млади жени“.

„В страни като Гамбия и Кения, тъкмо обратното - гъмжи от свободни млади мъже, а фактът, че местните жени се омъжват за мъже, които са с 10 или повече години по-млади от тях, е обусловен от местната култура. Така че 18-20-годишните момчета там се срещат само с по-възрастни жени“.

„Освен това, там е беднотия. Те търсят и изгодата. А туристките имат пари“.

Сара споделя, че сега вече разбира колко е била заблудена по време на турската си авантюра. Тя започнала да спи със сервитьора Мохамед почти веднага, след като са се запознали.

„Сексът беше удивителен, признава тя. - Или Мохамед беше много добър актьор – което е напълно възможно – или действително това му харесваше“.

Какво става със Сара. Ники, Жанет и още други жени на средна възраст?...

Очаквайте продължение...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
2
 
! Отговори
igra4a.na.ma4a преди 15 години
lidiq ako naistina jelae6 tova koeto napisa za 4ernite az sum 4oveka skype mi e igra4a.na .ma4a par4eti mi e mnogo mo6tno
99
1
 
2
 
! Отговори
нешо преди 15 години
Кой знае защо жените пак са изкарани жертви.Сигурно някой насила ги е карал да лягат с ***.Между другото преди няколко години посетих Лондон и цяла седмица се разхождах из града.И мога да ви кажа,че срещнах поне сто двойки бяла жена-черен мъж,и само една бял мъж -черна жена.А в Лондон има и много китайци и други такива монголоиди,но не видях бяла жена с китаец.А от това си правя извода,че белите жени са с *** заради секса и нищо друго.Да не говорим,че чернокожите футболисти в България за нула време приспиват с десетки жени.Аз лично познвах един *** студент по медицина,който всяка седмица сменяше жените и същият каза,че сигурно е преспал с над 200 българки.така че скъпи жени-признайте си че всичко се върти около секса,а не да говорите глупости от рода-нежност,чувствителност и тем подобни.Естествено и парите имат голямо значение,но това е друг случай.
98
0
 
5
 
! Отговори
gandoni преди 15 години
засукана , сексабилна 65 годишна полу девственица търси 18 годишно брадато момченце да го натъпче там от където е излязло..
97
0
 
1
 
! Отговори
Вито преди 15 години
Какво лошо има да бъдеш с по-възрастна?Опитът има значение. За мен си заслужава. Щом чужденките не могат да ги задоволят в родната им страна, нека идват тук на секс-туризъм.
96
0
 
1
 
! Отговори
Вито преди 15 години
91, темата не е кой колко взима и да се фука пред останалите, които не са успяли да са на добри заплати.Аз в четвърти клас (времето на чавдарските и пионерските вратовръзки) проявих желание да си изкарам пари - взех списания "Bravo" от една приятелка, която беше ходила в чужбина и започнах да ги предлагам на мои ученици. В междучасието ги разпъвах на един чин и учениците се скупчваха около мен. Очите им ставаха на понички - по онова време списание "Bravo" да си купиш - мечта. Продавах еднo списание за 3лв. На ден правих по 9лв.В момента няма да си казвам заплатата - то нали такова нещо не се казва.
95
0
 
1
 
! Отговори
анонимно преди 15 години
този вьпрос е сложен и аз незнаех че младите мьже харесват по голями жени откакто влязох в този чат имам постояни обожатели на доста по малка вьзраст от мен и немисля че е за пари напротив много от тях са доста добре финансово живота е страно нещо
94
0
 
1
 
! Отговори
123 преди 15 години
1300лв/мес са доста прилична заплата за 20 и малко години, но не са много пари (дори съм почти сигурен, че знам къде работиш). Само за сравнение - немски сервитьор си докарва по около 1000 евро/мес без бакшиш. Затова махай това старо (на бас, че е поне в 7-ми клас) баварско возило и си вземи нещо, което ти е по джоба :)Господинът, когото спомена, явно говори за собствен бизнес и доста по-сериозни доходи, но вече му казаха, че презадоволената материално жена започва да си дири странични заигравки. Затова не прекалявай с глезенето на кака си :)
93
0
 
1
 
! Отговори
p8or преди 15 години
91, с 1300лв заплата сигурно готино БМВ караш :-)))
92
0
 
1
 
! Отговори
пак аз преди 15 години
ама как ми звучите само - също като в оная обява във вестник: "Млад, осигурен, добре сложен, с вила на карибите, апартамент в Ню Йорк, (изреждат се после няколко модела лимузини) и частен самолет ... нищо не купувам и не продавам, ... хваля се"
91
0
 
2
 
! Отговори
21 godishen преди 15 години
"Би ли споделил/а с мен от къде точно 20 годишен ученик/работник/студент има пари за да покрие стандарта който аз покривам на жена ми ? Говоря и за заведения и за почивки за подаръци и прочие ? Просто ми е любопитно. Към това мога да добавя че 98% от сегашните 20 годишни не са прочели повече от 2 книги в живота си и немогат да водят 5 мин. нормален разговор който да не се върти около далавери/наркотици/напивания"относно изказването на господина...искам да ти кажа,че съм на 21 години,работя за 1300лв на месец,(не продавам наркотици,нито крада),карам БМВ,което сам съм си купил, и мога да си позволя да заведа приятелката ми където и да е.Всеки месец й правя подаръци.Пътуваме често...така че абсолютно не съм съгласен с мнението ти.Всичко е до акъл,а не до години...а приятелката ми е на 26.
90
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
za6to li ? ami moje bi samo za udovolstvie, kogato jenite sa mladi si padat po po golemi mom4eta, s opit... a kato stanat na godini kolko pove4e opit da tursqt...
89
0
 
1
 
! Отговори
бай Гого преди 15 години
е на 66, много й се , а на мен от болести не ми става и по моя заръка си хвана 15 годишно ***, което я оправя сутрин и вечер срещу двайсетачка. Сега жена ми цъфти и има мир и любов вкъщи.
88
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
има един лаф- хвани си кака да те отрака....ама мн. зависи на колко е каката ;)
87
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
84, защото младите мъже не си падат по по-възрастни от 30-35 ... освен за пари. Така че събирай за трудни времена :)
86
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
85, имаш ли пари много неща са ти сигурни. Иначе една жена на възраст вече толкова неща са и увиснали и са се сбръчкали че за предимство е трудно да се говори :)
85
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Жените са в по изгодна позиция. Дъртя мъж само има мерака и няма как да достави удоволствие, природа. Докато една жена с по-млад от нея мъж си е на върха. Тя си може, а и той си може. Горките млади девойчета дето гледат само паричките, закъсали са го със старците откъм удоволствия.
84
0
 
1
 
! Отговори
Sexi преди 15 години
Защо само мъжете могат да бъдат с млади жени?Да не мислите, че младите мацки изгарят от любов по тях и мъжете знаят това, но спазват принципа "млада овца с приятели, стара овца сам".След като жените са толкова еманципирани, защо и те да не са на същия принцип.Пък и какъв ли секс може да направи един стар мъж?Така, че квит сме нали?
83
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Аз пък приличам на този втория, който печели в рекламата на ***.bg в този сайт (може би я виждате, како не пробвайте няколко пъти с Refresh на страницата). Ако на някоя и се иска - да пише.
82
0
 
1
 
! Отговори
Киро преди 15 години
И аз щях да повърна,но с друга част от тялото си...Лидия дай нещо по-конкретно.
81
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
напълно подкрепям твоето мнение евалата