Какво да очакваме при Марс и Нептун в Риби?

Явлението се случи на 13-и юни
18 юни 2020 21:00, Дарена Найденова
5
Какво да очакваме при Марс и Нептун в Риби?
Снимка: IStock

В допълнение към колективната вибрация, която изпитвате в момента между затъмненията, има още едно космическо събитие, което се случи в събота, 13 юни. Марс и Нептун обединиха силите си в трансценденталния знак на Риби, който също е и владетел на Нептун.

Идеалистична и универсална, връзката Марс-Нептун в Риби е свързана с вглеждането в себе си и задълбочаването в душевните терзания. Нептун е символ на божествената женственост, докато Марс е войникът, който е перфектното въплъщение на мъжа. И докато мисълта за категоризиране на специфични енергии като "женска" и "мъжка" изглежда стереотипна, в астрологията тези определения все още съществуват.

Например, независимо дали се говори за четирите елемента – огън, земя, въздух и вода, или за трите модалности – кардинални, неподвижни и мутационни знаци, сливането на мъжкия Марс с женската планета Нептун ще повлияе на всички 12 зодии. Мъжеството, вплетено в елементите огън и въздух, е физическата енергия, което проектирате в света.

Божествената женственост, управлявана от стихиите земя и вода, е синоним на енергията, която съществува вътре във вас. Ето как връзката Марс-Нептун ще повлияе на живота ни.

Агресивна и анималистична, същността на Марс няма абсолютно нищо общо с Нептун. Планетата воин управлява всичко от вашите агресивни импулси до най-плътските ви желания. И въпреки че Марс олицетворява мъжкия род по всякакъв начин, нещата автоматично се променят, когато той преминава през Риби.

А какво става с агресивния Марс, като се свърже с мечтателя Нептун, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С тези тъпотии само Барба Ганьос може да се конкурира.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не мерси аз чакам ретрограден меркурий в близнаци
1
0
 
8
 
! Отговори
Бироскоп преди 3 години
Съчетанието на божествените космически енергии на Марс и Нептун в риби, предвещават пържена цаца и много бира с морски изглед.