Зодиите, които предпочитат животните пред хората

Ето кои са те
7 окт 2020 17:15, Ивета Иванова
12
Зодиите, които предпочитат животните пред хората
Снимка: Pexels

Тези зодии много обичат животните. Полагат невероятни грижи за домашния си любимец и се чувстват добре в неговата компания. Може да се каже, че предпочитат да са с него през повечето време и го обичат повече от приятелите си. Вижте кои са те, според "Your Tango".

Близнаци
 
Те са познати като социалните пеперуди на зодиака. Много са общителни, сприятеляват се лесно, познават доста хора и са душата на компанията. Но се разбират перфектно и с всякакви животинки и обичат да прекарват време с тях - така презареждат батериите си. Не обичат да стоят сами, затова ако нямат съквартирант или не живеят със семейството си - взимат си домашен любимец. Близнаците не могат да мълчат дълго, говорят си с животинчето. Грижат се много за него.

Риби
 
Представителите на Рибите са сред най-нежните, мили и чувствителни зодии. Те много бързо се привързват към животните и ги приемат за част от семейството. Обичат ги силно, искат да им помагат, да им създадат уютен дом. Обикновено гледат няколко домашни любимци. Животинчетата наистина усещат любовта на Рибите. Тези зодии са състрадателни и помагат на животни в беда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
7
 
3
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Аз обичам бозайници в тава.
3
3
 
9
 
! Отговори
Бай Лектър преди 3 години
Ееейййй веднага се намери някой веган да ми сложи минус. Но така е то - от каране само на зелении и фибри се става злобен.
2
5
 
8
 
! Отговори
Бай Лектър преди 3 години
Е то като се изключат някои хора в папуа нова гвинея, повечето зодии предпочитат животни пред хората. Ето аз особенно предпочитам прасчовци, кравички, агънца и т.н.
1
2
 
4
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 3 години
Не е вярна тая статия както и всяка друга в тоя сайт