Тенденции при слънчевите очила за пролетта

Ето какво да носите
2 апр 2021 18:57, Ивета Иванова
0
Тенденции при слънчевите очила за пролетта
Снимка: Pixabay

 Пролетта вече е тук, дните са по-дълги, слънцето се показва все по-често, градусите се качват и ще прекарваме все повече време навън - в паркове, градинки, по разходки, а защо не и в планината. Това значи, че ще ни трябват хубави слънчеви очила, с които да придобием още по-стилна визия и които да ни пазят от слънчевите лъчи. Ето какви ще са тенденциите, според "Teen Vogue".

Авиаторски/полицейски слъвчеви очила
 
Те са ретро - бяха истински хит през 90-те години. Всички известни актьори ги носиха в най-популярните филми и сериали тогава.  Тези очила са с големи, леко заоблени стъкла, но не прекалено огромни. Обикновено са и с поляризирани стъкла. Класика са, с тях постигате ретро визия, може да ги съчетавате с всякакви дрехи - и спортни, и елегантни. Изглеждате уверени, бунтари, стилни.

Тънки стъкла
 
Ако не обичате очилата с големи стъкла, това е идеалният вариант за вас. Тези слънчеви очила са с тънки и малки стъкла, но отново в продълговата, овална форма - не в кръгла. Те са за любителите на минималистичния стил. Нека рамките са цветни - в жълто, кремаво, кафяво, оранжево.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари