Новолуние в Скорпион - на кои зодии ще повлияе положително?

Ето късметлиите
3 ное 2021 17:45, Ивета Иванова
3
Новолуние в Скорпион - на кои зодии ще повлияе положително?
Снимка: Pixabay

На 4-и ноември ни очаква пълнолуние в знака на Скорпион. Това е време, наситено с емоции, тъй като Скорпионите са много чувствителни и страстни; но и ден, който отбелязва новото начало. Ето на кои зодии събитието ще повлияе положително, според "Elite Daily".

Телец
 
Дълго и дълбоко ще размишляват над връзките си. Вниманието им ще е приковано върху това да разберат какво искат от тези връзки. Това, което ще осъзнаят, ще ги мотивира да работят върху това да станат по-добри партньори. Ще работят над общуването си, правенето на компромиси и начина, по който реагират, когато имат конфилкт с партньора. Така връзката ще стане по-успешна. Някои може да започнат нова връзка.

Лъв
 
Имат нужда да чувстват, че принадлежат на себе си. За за израснат, трябва да се фокусират над собствените си необходимости и над корените си - нека направят това. Да помнят мястото от което са започнали, което ги е създало, но и да се грижат за мястото, на което са сега. Нека оценят това, на което ги е научила несправедливостта и да простят. Да използват опита си, за да създадат дома, за който винаги са мечтали и който заслужават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
зодии преди 2 години
Не сме зодии
2
2
 
4
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Кобилкина ги пише за 20 кинта :)))
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пълни глупости. Чудя се откъде ги преписвате и кой болен мозък ги пише тия безсмислици.