Неподходящите мъже в живота на една жена в "Толкова много любов"

Филмът - тази вечер по телевизия Bulgaria ON AIR
15 яну 2017 10:24, Петя Славова
4
Неподходящите мъже в живота на една жена в "Толкова много любов"
Снимка: Bulgaria ON AIR

В живота на всяка жена настъпва момента, когато тя иска да си спомни за всичките мъже през живота й. В такт със симфонична музика прелитат основните любовни истории на главната героиня. В тях звучат мелодии на оркестъра, слушан в детството, заплове от войната, грохот от ездата – символите на раздялата.

Всичките любими мъже не са били подходящи за главната героиня на филма на Клод Льолуш „Толкова много любов” – Илва Люмоан. И все пак всеки от тях е оставил незабравими следи в съдбата на героинята. Това е история за свободолюбивата жена, погледната от носителя на "Оскар" и  "Златна палма" Клод Льолуш.

С продукцията режисьорът отбеляза 50-годишната си кариера с филма. Действието преминава по време на окупацията на Париж. Илва се влюбва в нацист, а забранената й връзка предизвиква смъртта на баща й.  Всяка следваща афера оставя болезнен отпечатък върху живота й. Но Илва е неспособна да спре да се влюбва и търпи немалко последствия за това.

Гледайте "Толкова много любов" на 15 януари от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
6
 
! Отговори
Нужен е екип от преди 7 години
талантлив режисьор и сценарист, който добре познава българската действителност през последните 70 години, за да покажат на света колко жени са преминали през живота на трима мъже от три поредни поколения и какви поражения са им нанесли или пък как Той си е поживял за тяхна сметкаПосле да се покаже и как се е променяла българската жена в рамките на три поколения - в лицето на колко мъже наивно е търсила любов или меркантилно е дирила облагодетелстване.Ще се получи интересна, поне 6-серийна сага