Турция с още по-строги мерки срещу коронавируса

От 29 април до 17 май страната е в пълен локдаун
8

От днес Турция въвежда още по-строги мерки срещу COVID-19. Разрешени са единствено посещенията в магазини за хранителни стоки, хигиенни материали, както и за храни за домашни любимци.

До същите тези продукти се ограничават и предлаганите стоки в супермаркетите, като целта е да се избягват струпвания на много хора на едно място.

От днес има и още едно ограничение - към вече въведената забрана за продажба на алкохол се добавя и забрана за продажба на електроника, играчки, канцеларски материали, дрехи, автомобилни аксесоари, съдове и градинарски принадлежности.

Всички организации, както и част от държавната администрация, не работят, с изключение на вписаните в указанията на вътрешното министерство. Междуградските пътувания са позволени само след получаване на разрешение от властите.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
точно така - забранете и да не забравите да пуснете патролиращи военни по улиците и който реши да излиза отвън или да се наказва на терасата да бъде разстрелв
6
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да вземат да си направят и поедно ритуално сепуко. Поне от простотията си да се оттърват, че от вируса по този начин няма да избягат - то е видно вече.
5
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е на това се казва Турско робство. Карма
4
1
 
11
 
! Отговори
славянин преди 1 месец
Турция, една от отличничките по локдауни и ваксинации въвежда все по-строги локдауни! Явно заради ''ползата'' от тях!?
3
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Колкото и да злословим по адрес на Ердо, но той не е като мухоБойко да плюe в кладенеца, от който пие изворна вода. Турция въвежда още по-строги мерки срещу коронавируса, само и само да си върне руските полети и руските туристи.
2
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЛОГИКАна "мерките":Колкото по-малко щандове работят в магазина, и колкото по-кратко време е отворен - по добре? ...Кво?
1
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хааха баси зомбитата