Новото поколение Volkswagen Caddy

Моделът вече покрива Евро6, получил е нов интериор
5 фев 2015 12:51,
1
Новото поколение Volkswagen Caddy
Снимка: Volkswagen

Популярният по пътищата на Европа функционален модел Volkswagen Caddy премина през щателна модернизация. Автомобилът е получил нови двигатели, модернизиран екстериор и обновен интериор.

Що се касае екстериора, от Volkswagen са заложили на най-новия си дизайн, познат от последните поколения на Passat и Golf, като обаче са съхранили познатите форми и пропорции на модела. Основните разлики в предната част засягат решетката на радиатора и светлините. Подобна е и ситуацията отзад - променени броня, стопове и врата.

По-мащабни си промените в интериора. Там виждаме ново табло, нови уреди, нова централна конзола и нови кори на вратите. Впечатление правят също така воланът с плоско дъно и детайлите, оцветени в цвета на екстериора.

Под капака на Caddy вече се поставят двигатели, покриващи стандарта Евро6. Новост е 1,0-литровия TSI бензинов двигател с три цилиндъра и 102 к.с. Гамата продължава с познатите 1,2 TSI с 84 к.с. и 1,4 TSI със 125 к.с. Дизеловите опции са четири и предлагат мощност между 75 и 150 к.с. Трансмисиите са ръчна или автоматична DSG.

Сред системите на борда присъстват адаптивен автопилот, автоматичен паркинг пилот за перпендикулярно и успоредно паркиране, технология, която разпознава умората у водача и др.

Четвъртото поколение на Caddy, както Volkswagen анонсира модела, излиза на европейките пазари в началото на лятото. В Германия цените започват от 14 785 евро.

Още снимки вижте в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На който може да си го позволи-честито! Чудесна машинка.