Land Rover ще прави луксозни... смартфони

Първият мобилен телефон на компанията очакваме догодина
Обновена: 12 май 2016 16:26 | 12 май 2016 16:22,
8
Land Rover ще прави луксозни... смартфони
Land Rover S1. Снимка: Land Rover

Британският автомобилен производител Land Rover навлиза в смартфон индустрията. Първият телефон с марка Land Rover очакваме още в началото на следващата година, твърди PocketLint.

Смартфоните на автомобилната компания ще се конструират в сътрудничество с Bullitt Group, която по-рано работеше по създаването на мобилните телефони на JCB и Caterpillar.

Детайлите около телефоните на Land Rover са ограничени, но като се има предвид гамата от модели на производителя, най-вероятно ще видим луксозни смартфони, които са устойчиви на атмосферните влияния. Според изданието PocketLint телефоните ще използват операционна система Android.

Land Rover всъщност има известен опит в този бизнес. Преди около 6-7 години британците показаха мобилните телефони S1, S2 и A9, които бяха произведени от компанията Sonim Technologies. Въпросните телефони се отличаваха именно с устойчивостта си на удари, влага и прах.

Смартфони на други автомобилни компании вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само DooGee! Най-добрата марка за малко пари. :)))))
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ГиговКато свърши тиранията на САЩ, ще видиш.
5
1
 
0
 
! Отговори
Румбо преди 7 години
А,няма да е сложно-като хванат някоя добра фирма да направи дизайна,пращат изискванията в Китай и след няколко месеца имат продукта готов за продажби.Хиляди фирми работят така,една повече....Впрочем и руския смартфон е по същата схема.
4
2
 
3
 
! Отговори
Гигов преди 7 години
А бе кога ще видим тук съобщение от рода на: Русия пуска на пазара нов модел смартфон или ,руският пилот Потьомкин победи във формула 1 с новият си болид "Збрьовка" постижение на Руската техническа мисъл. Илииии май-че само с гола пропаганда работата буксува.
3
2
 
2
 
! Отговори
Пацо преди 7 години
Поредните гига ***. + това няма да ги правят "Land Rover", а някой китайски мегабоклучав завод. Ще струват като производство жълти стотинки. Ще се продават заради марката :) Няма да имат никаква поддръжка както всички останали боклучи от този тип...
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пък реших, че нещо Лексус са се намесили, ама не било това...
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днес.бг оправете си лексозните думи.