Амбициозно! $3,2 млн. за откриваща сцена на The Grand Tour

Това е най-скъпата телевизионна сцена, твърдят Кларксън и компания
4 окт 2016 21:56,
4
Амбициозно! $3,2 млн. за откриваща сцена на The Grand Tour
Снимки: Amazon

Джеръми Кларксън и компания определено са се заели сериозно с новото си предаване The Grand Tour. Първата му серия стартира на 18 ноември 2016 година, като обещава да прикове вниманието на всички с бензин в кръвта. За целта продуцентите са заделили внушителните $3,2 млн. само за откриваща сцена.

Според информация на британския The Sun откриващата сцена на епизод едно на The Grand Tour е заснета в калифорнийската пустиня, като в стила на филма "Лудия Макс" и предлага невиждани каскади, атрактивни кадри и разбира се лъскави коли.

Основни действащи лица са три модифицирани Ford Mustang, управлявани от Джеръми Кларксън, Джеймс Мей и Ричард Хамънд, но в снимките участват още 150 коли, над 2000 души, шест реактивни самолета, каскадьори, акробати и др.

Както самите продуценти твърдят, това е най-скъпата откриваща сцена в историята на телевизията.

Бюджетът на The Grand Tour, което ще се излъчва по платения канал Amazon Prime, все още не е обявен. Твърди се обаче, че за направата на общо три сезона са заделени 200 млн. долара. Това прави по близо 6 млн. долара на епизод, което е доста над бюджета на вече бившото предаване на тримата водещи - Top Gear.

Освен в Калифорния първият епизод включва снимки от дестинации като Южна Африка и Европа. Очаквайте го на 18 ноември 2016 година.

Още новини с автомобилна тематика - в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимъс преди 7 години
Не играят на дребно
2
0
 
10
 
! Отговори
Мен преди 7 години
Направо велики
1
0
 
10
 
! Отговори
бай х преди 7 години
MNOGO GOLEMI