Пиян шофьор на автобус помете дете на зебра в Стара Загора

10-годишното момче е в болница, инцидентът станал на бул. "Св. Патриарх Евтимий"
18 фев 2009 11:03,
28
Пиян шофьор на автобус помете дете на зебра в Стара Загора
Снимка: Булфото

Пиян шофьор на автобус блъсна 10-годишно момче на кръстовище в Стара Загора, съобщиха от МВР.

Инцидентът станал на кръстовището на ул. „Гурко“ с бул. “Св. Патриарх Евтимий”.

“Сетра”-та, управлявана от 51-годишния М. Я., блъснала детето при десен завой на пешеходна пътека тип "Зебра".

След удара момчето е прието в старозагорската болница с охлузвания и подуване на стъпалото на левия крак.

Взета е кръвна проба за алкохол на шофьора, полицията разследва инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Айде женорята да не реват "да си ги мерим", тъй като неведнъж сме чели новини за катастрофи (с действащи лица - шофьорКИ), поради пословичната им неадекватност и неспособността им да различават ляво от дясно... Моля, моля...
26
0
 
0
 
! Отговори
Macbeth преди 15 години
Ne razbiram kak sled vsi4ko, koeto se slu4va naposleduk mojete da si pozvolite da karate pili. Ne se li strahuvate, 4e moje da otnemete 4ove6ki jivot, skapani glupatsi.
25
0
 
0
 
! Отговори
гигин преди 15 години
що еякулирате по въпроса "пил ли е или не е пил"? Кво значение има. *** е блъснал човек - още повече дете, и то в града. Знаете колко е ограничението на скоростта в града- нали бе ? И ако не е на пешоходна пътека - това невинен ли го прави шофьора? А ***? Ама дай да плюеме - е така за здраве. И какви доказателства за неадекватност очаквате - да ви повърне в устата ли?
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ВЧЕРА МЪЖЕТЕ ГОЛЯМ ГО ИЗВАДИХТЕ ,КАТО ВИ КАЗВАХМЕ,ЧЕ НЕ СТАВАТЕ ЗА ШОФЬОРИ!УВЕРИХТЕ ЛИ СЕ В ТОВА?????
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Кога ще спрат да пишат глупости журналиститие? Само си спомнете за детенцето, натровено с мляко преди месец. Първо беше сода каустик, след това писаха, че е незнам-си-какво, а накрая преди няколко дена се оказа, че било натрий!! А иначе новините е ясно как се пишат- така че да привличат внимание. Пишат "пиян шофьор блъсна дете" и всички мухи лапват. Всъщност се оказва, че човека не е бил пиян, а даже се съмнявам, че е блъснал детето на пешеходната. А, и забележете- дете е с охлузвания на СТЪПАЛОТО- как трябва да те "помете" рейс, за да си само с охлузване?? Абе, смешници журналистически!!!
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Щом е взета кръвна проба , значи със сигурност ще има алкохол.
21
0
 
0
 
! Отговори
pak 19 преди 15 години
pod4ertavam : При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водача.
20
0
 
0
 
! Отговори
:X преди 15 години
незнам какво да кажа просто....това или е автобус N3 или N8 и аз лично познавам 1 от шоферите който не отрезнява
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
На 17.02.09 г. около 15.15 ч. в Стара Загора по ул.Ген.Гурко в посока изток се е движел автобус Сетра, управляван от М.Я. (51) от Стара Загора. На кръстовището с бул. Св. Патриарх Евтимий , при извършване на десен завой, ударил пресичащото по пешеходна пътека тип "зебра" 10-годишно момиче от Стара Загора. В резултат на удара детето е получило охлузване и подуване на стъпалото на левия крак. Оказана му е амбулаторна медицинска помощ. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водача. По случая работи РУ на МВР Стара Загора.
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
16., Пише си го - ЧЕТИ !!!! Не съм екстрасенс - просто съм грамотен !!!
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
12., Като си шофер, я ми кажи, учиха ли ви кой е с предимство на пешеходна пътека тип "Зебра" ?Внимавай, че като ти чета глупостите ти си следващата, за която ще пишат по сайтовете !
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ти как разбра, че шофьора е бил пиян, като още няма резултат от дрегера?? Ако си екстрасенс, просто си кажи.
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
4.,Ти нормален ли си? ДЕТЕ, НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА, ПИЯН и ти го защитаваш !!! На мен ми се иска да го ритам този ***, докато умре !!!
14
0
 
0
 
! Отговори
шофьор преди 15 години
Според мен не трябва да му пишат инициалите,а да му сложат снимка.Такива *** трябва да бъдат обесени на площада публично.Както и по 100-на адвокати и лекари да биват разстрелвани на година.Всички те злоупотребяват със заеманото положение.И дано детето се оправи.
13
0
 
0
 
! Отговори
Mozaka преди 15 години
Абе, стане ли инцидент с дете, вината е на шофьора - вниманието трябва да се утрои когато има деца наоколо! Да не говорим, е камионджиите карат като бесни!
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Номер 4, според теб детето се е засилило и се е блъснало в автобуса ли?" Е това отде го измисли, никъде не съм го писала. Казвам, че много деца пресичат невнимателно, разбирай тичайки по улицата, като видят, че е зелено. И понеже съм шофьор, ще ти кажа, че съм засичала така дете, което буквално щеше да се блъсне в мен, ако не бях отбила веднага. Карах с 40 между другото. Стават инциденти и за голям процент от тях са виновни пешеходците, които никой не глобява, когато пресичат като . Лошото е, че винаги шофьорите излизат виновни.
11
0
 
0
 
! Отговори
TheTrooper преди 15 години
Виновен или не в ситуацията, шофьора е винаги виновен щом блъсне дете.
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
da vi svetna parvo teq tapaci slojili nqkvo polo na snimkta sled kato stava duma za avtobus ama kak kato taq snimka ne e ot stara zagora nqma takiva zagrajdeniq na tova krastovi6te pak i krastovi6teto e dosta natovareno pak i avtobusa nqma kak da zavie zasilen tai kato krastovi6teto ne go pozvolqva ili 6ofiora se e zablql ili deteto e preti4alo i ne e precenilo pravilno dali 6te uspee a za alkohol samo policiqta moje da kaje
9
0
 
0
 
! Отговори
nas преди 15 години
---- pak s greshna informaciq!!
8
0
 
0
 
! Отговори
Proximus преди 15 години
Инцидента е отрвратителен, НОот къде се знае че е бил пиян, след като тепърва ще се чакат резултати. Дрегера ли така е показал или ??????