Състоянието на простреляния охранител остава критично

Раненият при заложническата драма в Сливен е в кома
28 мар 2011 08:45,
79
Състоянието на простреляния охранител остава критично
42-годишният охранител беше ранен при заложническата драма в Сливен Снимка: БТА

Състоянието на ранения при банковия обир в Сливен охранител Станчо Станев продължава да е критично и нестабилно, съобщиха от ВМА.

Пациентът е в Клиниката по анестезиология и реанимация на Военномедицинска академия, на апаратно дишане и в изкуствено поддържана медикаментозна кома.

Простреляният охранител беше преместен от сливенската болница във ВМА, за да се осигурят по-добри условия за пациента.

Станчо Станев бе опериран на 23 март в сливенската болница, след като бе прострелян в лявото рамо.

Още по темата

Куршумът е засегнал горната част на гърдите, преминал е през белия дроб и е влязъл в корема, където е засегнал далака и стомаха. Далакът на мъжа беше отстранен.

Първоначално състоянието на охранителя бе тежко и за живота му имаше опасност, но впоследствие той бе стабилизиран.

Много хора  дариха кръв за пострадалия в сливенската болница.
 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На мен изобщо не ми изглежда луд.Въпроса обаче ,че му е дадено оръжие за охрана ,а той го използва за нападение над колега и задържа хора против волята им.За да си охранител се минава психотест като за полицай и ако е луд няма да му дадат право да носи оръжие.Агресивен е и се видя как не спря на стоп, а иска книжка и даже спори.Този не е луд.Май е свикнал да го съжаляват заради това,че е без родители и всеки път да му отстъпват.И когато не става с думи вади пищова.Този си е за затвора .
55
2
 
14
 
! Отговори
Опа преди 13 години
Чакайте малко. Какво се оказва - отиваш да правиш обир, нещата се ***, ти решаваш, че съжаляваш, освобождаваш заложниците и всичко се разминава, така ли. И какво - само за успешен обир ли да има затвор. Нестабилен бил. В затвора ще има време да се стабилизира и да намери себе си. Като няма затвор за престъпниците - защо няма. Сега - не било виновно момчето. Добре - аз съм виновен. Има престъпление - има и наказание. Средно положение не може да има.
54
1
 
4
 
! Отговори
??? преди 13 години
Ти какво си влезнал във форума да създаваш смут?
53
4
 
7
 
! Отговори
??? преди 13 години
Ако искате може да ме оплюете, НО този господин е душевно болен той се нуждае от медикаментозно лечение и трябва да бъде известно време, под наблюдение на доктори. От кога хора с болни души, биват осъждани? Един изпит не може да те докара до състояние на афект! Какво да кажат, всички онези, където за 6- 7 години са взели от трудни по трудни изпити?! Какво да кажат всички онези, където са без работа и какво ли още не? При тях, защо, така лесно не се отключват разни психози и нервни състояния?!
52
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
50 ти си дървен филосов!Ако не е на място се подава възражение в общината.Но щом го има трябва да се спазва!
51
1
 
11
 
! Отговори
левскар преди 13 години
Аз пък смятам ,че заради охранителя тоя трябва да го осъдят поне 20г,и охранителя виси там за 600лв оп Сливен за 350лв,виж ако беше гръмнал Петя Славова друго ще искам амнистия. Е тия са за гърмене Стефчо бунак,не тоя дето стои за 350лв,като теб кияк такъв.А и вярно че неставаш и един грабеж като хората да направиш,но пък сега и завинаги ще имаш медиен комфорт,изнудвай за интервю медиите да ти плащат и оп ще изкараш пари ,като от обир.
50
1
 
13
 
! Отговори
бобо преди 13 години
интересно, как не е гръмнал изпитващия... Не само не трябва да им дават книжки на такива психопати, но и не бива охранители да стават. Съвсем правилно не са го взели на работа в полицията. Такива хора са неуправляеми и опасни и оръжие не трябва и да помирисват... После се чудим защо най-големите бандити са или бивши или нактоящи ченгета...
49
3
 
10
 
! Отговори
and justice for all. преди 13 години
доживотен затвор за този *** "похитителя" !!!!
48
2
 
4
 
! Отговори
??? преди 13 години
Зависи къде е сложен знака, след завоя или преди ти можеш ли да спреш на завой?
47
2
 
3
 
! Отговори
Към Номер 46 преди 13 години
Като се включваш в диалога за простата логика, прочете ли изобщо надолу за какво точно става въпрос?
46
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе нали уж беше контактен човека бе ?
45
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
43От записа си личеше,че е агресивен.Даже нагъл!Едно време така ако се издървиш на катаджия щеше да видиш книжка през крив макарон.Кой знае на колко такива е дадена книжка и се чудиме после защо стават зверски катастрофи.Ами то много лесно с пищов на кръста и да си караш все едно пътя е на баща ти.Закона трябва да се спазва!На стоп се спира!И не се спори с изпитващ!
44
2
 
4
 
! Отговори
нищо чудно.... преди 13 години
Логиката винаги е проста, въпроса е да намериш пътя на логиката! Не винаги има логика в някои неща.
43
1
 
3
 
! Отговори
Към Номер 41 преди 13 години
Проста логика.
42
3
 
7
 
! Отговори
Изпатил преди 13 години
Като влезеш в БГ болница винаги казват че си в критично, крайно тежко състояние и с опасност за живота, ако умреш докторите с това се оправдават - нали още отначало ви казахме че е много зле. Е ся умря, случва се..
41
1
 
5
 
! Отговори
??? преди 13 години
Същото както си вървиш и ти се мета с колата отгоре ти какво правиш?
40
1
 
8
 
! Отговори
ichko0o0 преди 13 години
Състоянието на Станчо Станев е стабилно, потвърди директорът на МБАЛ д-р Иван Селимински-Сливен д-р Васислав Петров.Това е информацията от 26 03. Кое е вярното, или пак се казват неща ей така колкото да е казано нещо? Дано се оправи човека.
39
5
 
5
 
! Отговори
към №39 преди 13 години
Ти беше ли на мястото на инцидента?
38
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
38Щом спори още на изпита (а се видя,че не е прав) представи си после как ще кара.То нали затова е изпита?Че то всеки може да кара.Въпроса е дали се съобразява с другите и със закона.Утре ако го засечеш някъде и ти извади пищов а не е спрял на стоп и те застреля кво правиме?
37
1
 
8
 
! Отговори
Юлия преди 13 години
Номер 10, човекът е бил седнал и нападателят е стрелял отгоре. По този начин е станало - през гърдите и после коремната област.