Прокурорски син участвал в кървавата катастрофа на „България”

Бащата поднесе съболезнования и обяви, че синът му ще си понесе отговорността
Обновена: 16 ное 2011 09:45 | 6 авг 2011 12:26,
71
Прокурорски син участвал в кървавата катастрофа на „България”
Снимка: Архив Булфото

Синът на прокурора Венцислав Андреев- Бисер, е шофирал БМВ-то, което участва в катрофата на бул. "България", при която загинаха двама пешеходци. Бисер е служител на Съдебната охрана, съобщи „Стандарт”.

В четвъртък през нощта двама души, които били на спирка на градския транспорт, загинаха, след като бяха пометени от два автомобила на бул. „България“. Колите с марка БМВ и Ауди са се движели една след друга по булеварда в посока от бул. „Иван Евст. Гешов” към бул. „Гоце Делчев”.

„Това, което се случи, е една огромна трагедия”, каза прокурор Венцислав Андреев пред Фокус.

"Всички сме в шок. Синът ми е бил участник в ПТП-то снощи. Много съжалявам за станалото. Не го пожелавам на никой родител. Синът ми е голям човек и ще понесе своята отговорност. А каква ще бъде тя, ще разберем от разследването. Искам да поднеса своите най-искрени съболезнования на близките на загиналите", се казва в изявлението на прокурор Венцислав Андреев.

Двамата шофьори не са арестувани, проверката не е установила алкохол в кръвта им.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
15
 
! Отговори
до 28 преди 12 години
не в САЩ, а в цял свят биха постъпили такане може да задържиш някой без да му подвигнеш обвинениеа за да му повдигнеш такова трябват доказателстватакива преди изготвяне на експертизата ( която може да бъде и тройна или петорна и изисква време ) не може да бъдат повдигнати, все пак става въпрос за неумишлено престъпление, а че прокурорския син ще се измъкне от сериозно наказание, тук спор не може да има, най-вероятно не е осъждан и ако скл'чи споразумение ще получи пробация
29
0
 
22
 
! Отговори
Иван и Андрей преди 12 години
Бащата поднесе съболезнования и обяви, че синът му ще си понесе отговорността. Че не е избягал и не е казал ,че колата е открадната .Жалко за хората .
28
0
 
23
 
! Отговори
готин преди 12 години
Крайно време в България да не се пишат закони а залъви и залъви нагоре и като убиеш някого с кола минималната присъда със всички смекчаващи вината обстоятелства да бъде 25 години! А за такива просто само смъртна присъда. Няма значение Максим Ставийски или сулю и пулю.За такива само ням адвокати в рамките на седмица влязла присъда!Къде във САЩ човек убил друг ще бъде пуснат докато трае разследването? За по ДЪРВЕНО желязо не съм чувал!!!
27
0
 
33
 
! Отговори
Leo преди 12 години
Предното стъкло на БМВ-то имаше стикер "Съдебна полиция". Поради удара трудно се различаваше този стикер, но при внимателен оглед се виждаше този знак гарантиращ безсмъртие. Сега може да се досетите защо този състезател има отнети досега само 3-4 контролни точки. Май става ясно защо голяма част от нарушителите на правилата са безнаказаните синчета на политици, полицаи, прокурори и т.н.
26
0
 
31
 
! Отговори
cobra преди 12 години
Преди няколко години арестуваха една баба за откраднато кебапче, а тези двамата лешпера ги оставиха на свобода е.....си държавата
25
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
е тия, дето трябва да са за пример, те какво правят?! Показват антипример. Като полицаите от КАТ, гледайте ги само с патрулките колко пъти нарушават правилника.А тези хора загинаха трагично, това едно на ръка, ама близките им загиват всеки ден отсега нататък. Бог да прости!
24
0
 
30
 
! Отговори
пацо преди 12 години
Прави ли ви впечатление,че бащата коментира поведениети на сина си,а той самият ,който е сержант в съдебна полиция се е скрил и не прави никакви изявления?Прокурора твърди ,че сина му е голям и ще понесе последствията....какви последствия....и този ще се измъкне ,няма да има последствия,ПОВЯРВАЙТЕ МИ.
23
0
 
24
 
! Отговори
до16 преди 12 години
напротив - ако аз и ти убием, крадем или насилим веднага ще ни осъдят и ще кажат вижте колко добри съдии и справедливи сме. Ама кога е за някой "богопомазан" друго се съди. Дори може и невинен да вкарат в затвора и виновен да го изкарат, но "онези" не ги пипат. Гледайте и сега какво ще стане - ще мине време и ще се забрави, няма да осъдят сериозно нито един от двамата. Макар че трябва, за да е за назидание. Ама то ние сме си виновни като търпим едни и същи гадини да ни скубят 66 години...
22
0
 
27
 
! Отговори
водно конче преди 12 години
Очаквам всички софийски прокурори да си направят отвод за това дело. Как да обвиняват детето на колега?!
21
0
 
19
 
! Отговори
1 преди 12 години
не бескивайте са синчока си е карал там кротко внезапно му е прилошало...моткане на случая...накрая нема да има повдигнато и обвинение даже
20
0
 
36
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Най-искрени съболезнования към близките на загиналите.Задавам си въпросът - от къде 22 годишни момчета имат пари за тези скъпи автомобили ? Дали "спечелените " от тях или родителите им пари не са в основата на чувството им за ненаказаност ?Бащата може да е искрен ,но ми звучи като демагогия.Сигурен съм ,че делото ще бъде потулено. За съжаление.
19
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Станалото станало, сега важната новина - Бойко ще реже лента!
18
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не гледай кво казва, следи какво ще стане! ;)
17
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре поне, че човека казва, че синът му ще си понесе отговорност, а не да го отърве, както правят говедата.Съболезнования към роднините на жертвите.
16
0
 
29
 
! Отговори
от555 преди 12 години
Значи той е невинен жената и мъжа са виновни ,че неса стояли на правелното място .МОМЧИНЦЕТО е невино то е карало с 280 км ама в портокола ще пишат, че карал с 50 км и другият гие блъснал 100процента ще е невинен това е нашата *** ДЪРЖАВА УБИВАШ КРАДЕШ ИЗНАСИЛВАШ И НЯМА ОСЪДЕНИ..........
15
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
DA MINEM KYM DRYGA DYRJAVA KYM GERMANI ILI FRANCIA DA NI VZEMAT O SHTE SME PO DOBRE TIA BYLGARSKI I TURSKI *** BANDITI NISHTO DOBRO NI NI 4AKA
14
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не знам реално кой от двамата водачи е виновен, ако са правили гонка и двамата, но предвид станалите ясни факти за единия не е трудно да се досетим, че момчето с Аудито ще го поеме целия, а прокурорското синче ще е чисто като пролетна роса!
13
0
 
54
 
! Отговори
И преди 12 години
"Ало, Тати, сгазихме тука едни две мишки" - нема страшно, сине, ше го оправим, нали гошо ше ти води делото, а пешо води разследването - скрий си лицето дръж се нагло, са ти пращам адвокат, ти не се ядосвай, тати - стават такива неща, да не вземеш сега да получиш запек и да пропушиш от притеснение...
12
0
 
26
 
! Отговори
ЖИВОТ преди 12 години
Мъж на 34 и жена на 39 си отидоха от този свят ЗАВИНАГИ заради фатална грешка на двама ***. Замислих се дали тези хора са имали семейства, деца...Кой ще се грижи за децата им от тук насетне ?! А иначе българите сме ВЕЛИКИ! Масово отричаме да се погрижим за себе си и застраховка "Живот" ни звучи като нещо далечно и неразбираемо. До следващия паднал балкон, гонка или ЧЕРНА НОВИНА!
11
0
 
22
 
! Отговори
МЕН преди 12 години
А накрая близките на жертвите ще трябва да платят некой лев компенсация.